Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3135
1.4.16 21:50

@montyska111
Vybaveni - ja kupovala jen adaptery ma maxi cosi- ale pouzivame s autosedackou fakt minimalne.. To je tak pro ty co jezdi hodne po nakupnich centrech.. Potom fusak zimni Elodie details, budu mit i pristi zimu do sedacky, na fcb ve skupine jsem koupila vlneny potah matrace, ten je supr, dala jsem ho ted na jaro a leto, neni teply, jak by se zdalo, spis takove vzdusne merino.
Potahy a strisku mam offwhite a do sedacky budu chti vymenit jen strisku za grey mmelange. Ty bile potahy strasne trpim pri skladani kocaru do auta..
Libi se mi ty original deky, vlnena i bavlnena, ale nejsem zase takovy blazen, holky ve skupine to toci, co rocni obdobi, resi tasky, ffusaky a podlozky, je to o penezich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
20.4.16 19:55

Ahoj,

holky jakou máte zkušenost se zimním fusakem v korbě buffala? Budeme korbu používat cca od září do dubna, ale příjde mi to hodně úzké. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
20.4.16 20:22

@DaBibi
Mela jsem prosinec- brezen - fusak elodie details v korbe buffa, jeden z nejvetsich a nejnadychanejsich na trhu- a mista dost.
Maly ma nyni 6 kg, 4 mesice, ale rezerva tam je jeste velka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.5.16 09:14

Holky nevíte o nějaké slevě na Bugaboo Buffalo? Již jsme se pro něj rozhodli, teď jenom, kde se dá sehnat nejlevněji. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 14:28

@Jana Wei přesně tak, vandastore ma nejlepsi servis a služby. Proto jsem koupila tam a nelituji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
10.5.16 14:32

@Jiskra86 na Ondalek.cz pokud máš kartu rosmannek tak je 15%. Pokud nemáš dá se vyřídit za jeden den :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
13.5.16 19:38

Holky jen tak předběžné info:budu prodávat Bufallo. Hluboká vanka není použitá, jelikož jsme ho pořizovali a malá šla rovnou do sportáku. Je v moc, moc dobrém stavu, jelikož jsme měli 4 kočárky, takže není oježděný. Hluboká a sedačka je černé barvy, kryt hluboké korby a bouda je sytě růžová.
Vážnému zájemci pošlu fotky na email.Cena asi 20 t.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.16 20:28

Pokud je nabidka aktualni, muzu poprosit vice info na mail danca. burdova@gmail.com? Dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.16 13:15

Holky, plánuji si pořídit tento kočárek - BUGABOO BUFFALO. Co mi doporučíte k němu přikoupit? Určitě koupím adaptéry na autosedačku, ale rozmýšlím se nad autosedačkou jestli maxi-cosi nebo cybex. Dál určitě pořídit fusak, líbí se mi od elodies, určitě i držák na pití a tašku, nejspíš od obag - ta se mi líbí, ale co dál? Nějakou vložku do toho kočárku? Osvědčila se Vám ta letní stříška???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.16 13:35

Ahoj maminky, mam otazecku ohledne buffala taky vam klapou zadni kolecka a uvolnujinse ty loziska sme z toho hotovy kocarek mame jen 5mesicu :( a uz jednou nam je menili ale mame to zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.16 23:00

@Jana Wei to je hezky teda ve vanda storu mi rekli ze je to u bgb normalni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.16 09:37

@Jana Wei no nevim, a jeste nam rekli ze to bylo na hrane reklamovanosti, ze to nebylo tolik ale ze i tak to bgb vymenili.po cca deseti dnech to zaclo znovu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.16 22:03

@Jana Wei dekuji jste moc hodna hrozne me obchod vanda store zklamal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.8.16 22:02

@kotýsek …dobrý den, je to ještě nějak aktuální? Shanim… děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
26.8.16 23:29

My jsme tet byli dva měsice na chalupě a dneska jsme se vrátily. Kočárek je krásnej, ale dávám přednost osobnímu převzetí.))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí