Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
9.3.14 22:14

Koukám, že i v babiez mají akci na autosedačky… a kočárek mají o něco levnější - 25.615

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.3.14 22:28

Tak zítra tam taky zavolám a uvidíme.. Kdyžtak budu řešit, co dál:):/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.3.14 07:42

@andatko Tak nevím, jestli ti tohle připadá nepřeplácané :?

Babypark jde do insolvence a definitivně končí. To jste si opravdu všichni mysleli, že je normální dávat 4 měsíce autosedačku zdarma, k tomu dělat každý týden 20% slevy a ještě k tomu vydělávat?

Mimochodem ta fotka je z Černého mostu z pátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.3.14 07:49

@Freezz ja chodim na Zlicin. Kde minuly mesic probehla rekonstrukce obchodu a je cely v nove. A tu autosedacku dava i AV a Babiez. Takze take konci???

Na cernaku jsem nikdy nebyla. O nem jsem vubec nemluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.3.14 07:50

@Freezz Ty kráso, tak to jsem ráda, že jsem objednávku zrušila a koupila kočárek jinde. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.3.14 07:53

Třeba ruší jen ČM :nevim:
Kazdopadne, kdyz se kouknu na net, tak tam maji uz delsi dobu cekani. Ty jo, jako 3 mesice bych cekat nechtela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.3.14 07:57
@lulii píše:
@cosinka Jj, to věřím :mrgreen: Já fakt nevím, jestli to není moc peněz, když to chci fakt jen jako golfku a né hlavní kočár, pořád váhám :roll: A nevíš, o jak moc je bee+ lepší než ten klasický? Vím, že je rozdíl v boudě a v té sedačce, že se dá ještě prodloužit, víc ale nevím…?

Jak moc je lepsi nevim. Ja ten klasicky nikdy nevidela :lol: Ale podle obrazku je plusko jednoznacne hezci :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.3.14 08:20

@andatko Ale na Zličíně před měsícem žádná rekonstrukce neproběhla. Na Zličíně došlo k tomu, že polovinu obchodu přenechal Babypark Kašpárkovi (Chicco). Proč asi, je snad jasné :)

Fotky z Brna a Zličína nemám, ale dle mých informací to tam vypadá stejně jako na ČM. Prodavačky vám nic neřeknou, protože jako vždy jsou až ty poslední, co se něco dozvědí.

Co se týče rozdávání autosedaček AV a Babiez, tak to je jenom reakce na Babypark. Protože díky tomu se ostatním přestalo prodávat, tak se snaží dostat zákazníky zpátky k sobě. Kdyby s tím Babypark před 4 měsící nezačal, tak dneska nikdo autosedačky nerozdává. Navíc Babiez rozdává 3 roky starou kolekci, kterou nakoupil za pár kaček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.3.14 08:23

A přidávám tedy ještě jedno foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.3.14 08:38

@Freezz cca pred mesice mozna mesic a pul jsem se byla podivat o vikendu Na Zlicine na kocarek. Meli zavreno z duvodu rekonstrukce.
Nasledujici pondeli jsem se tam zastavila znovu a vse bylo predelane. Jinou firmu jsem tam nevidela. Resp jsem si toho nevsimla. :nevim:
Jen nechapu proc brali objednavky kdyz vedeli ze je nesplni. Aby kryli aktualni stav? :nevim:
Je to smutne. Skoro 6let nakupuji prevazne u nich. Mam s nimi nejlepsi zkusenost. Pres objednavky limitovaneho zbozi, ktere u nas nebylo k sehnani, po instalace sedacek, mini reklamace ( kdyz se mi neco spise nakonec nelibilo, nez ze by to neplnilo funkci) po to ze jsem od nich dostala kocarek zdarma pro druhou dceru.
Majitel je holandan, proto i vse bylo jednodussi k sehnani a je mi jasne ze i primo s bgb mel asi domluvene lepsi ceny. Byli vzdy o fous levnejsi.
Je mi to lito fakt. Prodavacky uz jsem znala. A ted kdyz jsem opet tehotna, jsem se tesila az k nim zacnu chodit pravidelne na nakupy a hned toto 8)

Kam budu chodit netusim. :nevim: AV mam desnou zkusenost a tak arogantni prodavacky jsem snad nikde nezazila. Tam bych uz nesla nikdy.
Chytry hracky na me taky nepusobi duveryhodne. Takove rychlokvasky. Jen muj pocit. Nemam tada kdyz nekdo parazituje na kariere jinych a ty vyuziva k vlastni propagaci.
Babiez neznam vubec. Asi tam zajedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.3.14 08:47

@andatko podivej se na facebook Kasparek Chicco. Tam jsou fotky a informace, ze oteviraji na Zlicine prodejnu a to v prostorach BBP. Takze to je ta rekonstrukce.

Jinak BBP je mi taky lito, z ruznych duvodu. Prodavacky ti nemohly nic rict, kdyz oni do patku nic nevedely.

Jinak jeste tu jsou dalsi prodejci bugaboo: Mybabystore.cz, Babiez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.3.14 08:55

@Freezz hmmm už na to koukam :nevim: fakt smutne.

Tak se jdu mrknou kde prodavaji bgb. Mozna obj primo z Hollandska. Pry take posilaji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.3.14 09:18

Přímo Bugaboo.com zatím do ČR neprodává. Jinak Mybabystore jsou lidé z bývalého vedení Babyparku, tak třeba u nich by ses cítila trochu jako „ve starém“ :lol: Byli to právě oni, kdo prvně zaváděl Bugaboo do České republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.3.14 09:25

Pokud by snad stále někdo nevěřil, tak Babypark je již v insolvenčním rejstříku viz: https://isir.justice.cz/…cu_detail.do?…

Případně si dát www.justice.cz a do vyhledávání v Insolvenčním rejstříku zadat Babypark nebo IČ: 26132699.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.3.14 09:27

Mybabystore jsem ani neznala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie