Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@kotýsek - mela jsem tuhle opici rychlozavinovacu. A je to opravdu úplně stejná ruzova ![]()
@Čakry Makry - budu prodavat, ale tak v pulce dubna, az mi prijde all black.
![]()
Druhé dítě si bude také lebedit v Buffu. Jen mám teď dilema.. Mám doma ještě golfky, ve kterých jsem nějakou dobu vozila první dítě. Byla jsem s nimi spokojená. Přemýšlím ale, že bych je prodala, když budu mít Buffa. Nevím, jestli chci doma skladovat dva kočáry
. Kamarádka mi tvrdí, že jakmile začnu jezdit s BGB, tak už jiný kočár nebudu chtít
. Co myslíte? Střídáte BGB s golfkama nebo si maximálně vystačíte s jedním kočárem?
Děkuji a hezkou neděli ![]()
@janicce - tak ja mam kocary tri, dva bugace a icoo. Na bugaboo nenecham dopustit, mam bufallo a bee a oba super. Ale zase k bufallo golfky uzijes.
Nebudete mít ještě někdo v plánu od půlky dubna prodávat buffa?
@janicce male je 18 mesicu, buffa prodavam, je to nejlepsi kocarek co jsem mela, ale poridila jsem si golfky maclaren techno XT a buffa uz nevyuzivam, prijde mi na nej uz velka
ale pristi rok na druhy mimco si ho urcite poridim znovu ![]()
Radím střídat BGB Buffalo s BGB Bee+
ideální kombinace…
@janicce píše:
Druhé dítě si bude také lebedit v Buffu. Jen mám teď dilema.. Mám doma ještě golfky, ve kterých jsem nějakou dobu vozila první dítě. Byla jsem s nimi spokojená. Přemýšlím ale, že bych je prodala, když budu mít Buffa. Nevím, jestli chci doma skladovat dva kočáry. Kamarádka mi tvrdí, že jakmile začnu jezdit s BGB, tak už jiný kočár nebudu chtít
. Co myslíte? Střídáte BGB s golfkama nebo si maximálně vystačíte s jedním kočárem?
Děkuji a hezkou neděli
Ta taška skip hop je krásná, kde se dá koupit prosím?
@lulii píše:
@mili30 Tak jak jsem slíbila, posílám foto s taškou Skip hop Lady Bento, nevypadá to vůbec špatně, až mě to překvapilo
A jinak jsem zavítala k Baťům, že obhlídnu boty a odnesla jsem si kabelu ke kočáru, ta barva je úplně stejný odstín. Jinak nekupovala jsem jí jen kvůli kočáru, ale budu jí nosit i tak, prostě ulítávám na té barvě a vyhovuje mi, jak je členěná, no prostě mi hned padla do oka a to, že se hodí ke kočárku byl bonus![]()
Jo a holky, proběhla zatěžkávací zkouška košíku, není ani poznat, co je to za kočár, a teda obrovská spokojenost, uveze toho fakt mega mega moc
@Ivett z MKpíše:
Radím střídat BGB Buffalo s BGB Bee+ideální kombinace…
to rada slysim, maly je pul roku, doted jsme meli buffa a ted cekam na bee plus all black;-)
@Ivett z MK Tu tašku mám já, budu jí asi prodávat, nechtěla bys jí? Jak jsem si pořídila právě tu od Baťů, pak mám ještě jednu obr, tak tu skip hop už nevyužiju. Je používaná asi dva měsíce, kupovaná v kamenným obchodě, se zárukou a dokladama. Neměla bys teda zájem, než jí dám do bazáče? ![]()
@Kačka H Kačko už jsi ho prodala? Já zvažuju koupi buffa. Oproti camovi mi přijde lepší s těma předníma kolama. Ale stále nejsem rozhodnutá. Ta cena je příšerná.
Holky, myslíte, že pujde jezdit s buffem po rovince na kolečkových bruslích, nebo si mám koupit z druhé ruky nějakou tříkolku. Zase nechci aby mi v baráku závazel další kočár (krám), ale jsem docela vysoká a nevím jestli bych si do buffa nekopala. A vyzkoušet to nemůžu - malej se narodí do týdne a brusle jsem si ještě nekoupila nový a starý mi nejsou
ale jelikož jsem nakynula a chybí mi pohyb, tak to musím nějak vymyslet. Zase jsem si říkala, že bych si k těm bruslím měla asi pořdit nějakou šunku, co má třeba ruční brzdu, abych se nerozsekala
.
@Paji85 ja to planuju v nejblizsi dobe vyzkouset, mam 175 cm a rukojet vozim normalne az uplne nahoru- dam vedet;-) ale teoreticky, ja bych s kocarem stejne jinde nez po rovince nejezdila a co si pamamtuju, nasi jezdivali se segrou v obyc golfkach:-D ja teda zaaretuju kolecka;-) a pro rejpalky- vim, ze na to kocar neni homologovany a ie to v navodu zakazany?