Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2960
11.2.14 13:32

@lulii no tak super :palec: snad vse klapne jak ma.
Ja si v babyparku objednala vse na prodejnu. A prodavacka mi rikala, ze si ho klidne brat nemusim. Ze si ho muzu jen prohlednout. Ze tenhle typ kocarku se rozhodne u nich valet dlouho nebude ;)

Proto mi vic vyhovuje Babypark. U AV jsem koukala na podminky a jeste jsem zjistila ze ta autosedacka je ten starsi typ a s doplatkem novejsiho se to uz nevyplati. Slunecniky mi nikdy nevyhovovali, i kdyz jsem je mela snad na kazdem kocaru. Vzdy to byl spise opruz. :nevim:
Takze ja nic nemenim. Nechavam obj jak byla. Ale je fakt, ze ja nespecham i kdyby byl az v kvetnu.

Ten organizer je stejne spise az na sportak ne? S hlubokym luzkem bys ho musela mit jedine na rukojeti a to by me teda prekazelo.
A nez bude mimco ve sportaku tak se jiste nejaka vyhodna koupe objevi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.2.14 14:09
@merienka 1 píše:
@lulii Ahojdi, čtu tady o organizátoru…kamarádka ho má a nepoužívá…prý je malý. Tak jsem pořád laborovala a pak byla v AV osobně. Doporučili mi tuto tašku http://shop.annaviktorie.cz/…0000005.aspx
Je dost protorná a šikovná a může jí mít i chlap, když pojede s prcem na procházku :)

jeee tu sem mela a prodala, me nevyhovovalo, ze nemela pro me dost kapsicek- ted mam il tutto mia a sedi dobre;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.2.14 14:12

@lulii - tak to jsi dopadla dobre!
@andatko - tašku vyfotim ted odpoledne. A proč neobjednas ten černý?
Ja tedy dneska viděla ten cybex a jsem rada, ze mám maxi cosi. Proste me se líbí víc. A slunecnik jsem taky vždy koupila a vůbec nepoužívala. Ja dneska uz zaplatila zálohu na all blacka, takže ted jen čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.2.14 14:22
@kačka25 píše:
@lulii - budu prodávat až mi přijde ten novy.
@andatko - no jsem blázen :mrgreen:, ale to se neda nic dělat! Ještě beru tu soft pink. Ta Fendi je velikosti klasická taška na kočár, zitra ti hodím fotku. Ja dneska objednala tu Kaviar Gauche.

Kolik stojí ta taška Kaviar Gauche? Prosím, dej sem pak foto (na rameni i na kočárku). :) Jsem na ni docela zvědavá (jestli se Bugaboo konečně nějaká povedla) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
11.2.14 14:28

@smale to neni od bgb. To je Kaviar Gauche znacka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.2.14 14:32
@andatko píše:
@smale to neni od bgb. To je Kaviar Gauche znacka. ;)

Aha, já myslela, že tu od BGB (http://shop.bugaboo.com/…roduct-Start?…)
Ta je ale dražší, než kočár :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
11.2.14 14:43

@smale to je fashion znacka a nejspi to navrhovali pro bgb ;)
Ale je mozne ze jim do toho bgb kecali :mrgreen:
Bohuzel ty fashion veci jsou drahe :nevim: ale kvalitni. A krásne :D mě bohuzel tato taška neoslovila. Ale chapu, ze kdyz ji ma nekdo jako kabelku. Ja tahám tasku pro mimi a jeste svoji kabelku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.2.14 14:50

@smale - no ja na ni budu cekat minimalne 2tydny. Cena des.
@andatko - no ja prave nosim jen jednu tasku, tak chci mit jeste elegantni.
Ta Fendi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.2.14 15:09

@andatko @kačka25 No, já právě mám přebalovací tašku a když nejdu s kočárem tak potřebuji, aby vypadala jako kabelka (na přehazování tašek a věcí v nich nemám čas a jsem líná) :) Takže mám Il tutto Stella. Jsem s ní strašně moc spokojená. No a ráda se nechám inspirovat k nějaké jiné parádní. ;)

Ta Kaviar Gauche od BGB bude asi jen pro pár vyvolených - vzhledem k ceně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
11.2.14 15:18

@kačka25 dik moc :palec: rekla bych, ze je hodne podobne te jak jsem mela od Gucci. Je hezky. Ale ja asi preci jen zkusim tu pradu :mrgreen: pokud ji tady sezenu.
Koukam, ze taky nema ( jako LV) spony na rukojet. To by me asi stvalo. :think:

@smale ja mám svoji kabelku. Tohle je taska jen pro mimi :mrgreen: takze ja nic neprehazuji.

No ja jich teda vyzkousela taky mraky a budete se divit. Nejvic mi vyhovovala uplně obycejna od stokke. :nevim:
Mekka. Poddajna. Dost prostorna.
Ja puvodne chtela tu kozenou bgb, ale je desne tvrda. Me to proste vadi. :nevim: ja ani pro sebe nemam rada kabelky pevnych tvaru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.2.14 15:35

@smale - ja mam mraky kabelek, ale nechci nosit kabelku na rameni a vezt kocar. A chci neco univerzalniho, doufam, ze me nezklame. Je jich vyrobeno celkem jenom 300kusu.
@andatko - tak Pradu jsem nevidela, jen to Gucci. A co myslis tim spony na rukojet? Nemyslis tyhle uchyty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
11.2.14 15:40

@kačka25 jj ty jsem myslela :palec: nevidela jsem je tam. Ta od LV to nema. Prijde mi to nedomyslene.
Já bez kabelky ani ranu :mrgreen: ale je fakt, ze nejsem couraci typ s kocarem. Takze vylozene jen do kramu ci na vylet a to oroste mit kabelku musim. :nevim: ;)

Zkusim tu pradu najit. Ale na webu ofiko ji maji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.2.14 15:41

@andatko - no ja to moc nepouzivam, prijde mi, ze se to dlouho nandava. A jakou mas od LV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
11.2.14 15:45

@kačka25 tu ja neměla. Tu měla pravě kamoska a byla desne neprakticka.
Ja tim jak to nesundavala tak me to vyhovovalo. :nevim:

Tady je ta gucci a prada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
11.2.14 15:47

@kačka25 tohle je ta od LV. Nevim zda se jeste dela. Byla to z te drivejsi kolekce mini lin. Jeste byla ve svetle barve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí