Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
10.2.14 21:47

Juuu tak přesně ten pocit sem měla dneska taky :mrgreen: :zed: Když už sem byla vždycky pevně rozodlá, že ho beru zase se mi to rozleželo :jazyk: Takže kdyžtak se v Bohnicíh potkáme :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 21:47

@lulii Av tam má napsáno, že kdo má zájem, ať se informuje na prodejně, tak uvidíš co ti zítra napíší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
10.2.14 21:49

@Julika muzu poprosit o fotky ty tasky?:-)) prosim taky nad ni premyslim :mrgreen: furt jsem se nerozhodla! Potrebuju hlavne hoooodne mista :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 21:54

@Zuzinka512 Taky se vždycky rozhodnu, že je to 100%ní a za půl hodinky zase začnu váhat :mrgreen: No jo, my ženský jsme asi stejný :P

@BetuskaBB Já tam hned ráno radši zavolám, navíc abych taky věděla, jestli jsem tu objednávku stihla a ten černý bude můj, nebo nestihla. Podle toho ráno zruším tu objednávku v babyparku. No, už v tom začínám mít pěknej bordel, co kde mám :mrgreen:
Holky, myslíte, že ta autosedačka v AV bude cybex? Máte s ní zkušenosti? Já teda měla MC pebble, tak právě nevím, ale usuzuju, že jiná než cybex a MC ani na bugaboo nejde, nebo se mýlím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.2.14 21:56

@lulii - jde ještě Romer, ale myslím, ze v AV to bude cybex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 21:58

@kačka25 Vidíš, na romerku bych zapomněla. No, dozvím se hned zítra…jejda, to zas nebudu spát a budu nad tím pořád přemýšlet :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.2.14 22:00

@lulii - koukala jsem a ten Romer taky maji. Tak uvidíš. Ja mám tedy Pebble s isofixovou základnou a jsem moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 22:05

@kačka25 Já mám právě taky pebble a spokojená jsem teda moc, navíc se mi i z těch tří nejvíc líbí, proto bych radši tu, ale tu má v akci babypark, ale nemá černý kočárek, v AV je to naopak, tam mají černý, ale ta autosedačka bude určo jiná. Ještě mě napadlo, jestli v tom nebude ještě nějaký háček, např. osobní odběr…Když o tom ani nepíšou co je to zač…ale píšou jen info na prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.2.14 22:10

@lulii - tak uvidíš, co ti zitra řeknou. Ja mám Bufallo tři měsíce a budu ho prodávat a objednavam bufallo, ale all black.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 22:12

@kačka25 A jaký máš potahy? Ale ty ho asi nebudeš prodávat hned, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.2.14 22:13

@kačka25 nakonec fakt :mrgreen: :pankac: to mi někoho prřipomina… mne! :mrgreen:

Chtěla jsem se tě zeptat, je ta kabelka Fendi velika? Nemas foto na kocarku? Diky moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 22:16

Teď koukám na AV, že už tam dali i podmínky

http://www.annaviktorie.cz/…rkum-bugaboo

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 22:24

@BetuskaBB Teď to akorát studuju, akorát teda nevím, jaké to jsou ty adaptéry, ale asi ty, jak jsou na MC, že jo? Tyhle autosedačky jsou na to uchycení stejné, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.2.14 22:26

@lulii - budu prodávat až mi přijde ten novy.
@andatko - no jsem blázen :mrgreen:, ale to se neda nic dělat! Ještě beru tu soft pink. Ta Fendi je velikosti klasická taška na kočár, zitra ti hodím fotku. Ja dneska objednala tu Kaviar Gauche.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 22:26
@lulii píše:
@BetuskaBB Teď to akorát studuju, akorát teda nevím, jaké to jsou ty adaptéry, ale asi ty, jak jsou na MC, že jo? Tyhle autosedačky jsou na to uchycení stejné, ne?

Taky to teď studuji až se ze mě kouří. Myslím, že asi myslí adaptéry na autosedačku a ty jsou stejné jako na MC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí