Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloMyslím, že je to moc hezká kombinace. Po ulicích jezdí hodně tmavé spodky a send stříšky, tak to budeš mít jen naopak.
Akorát na léto bych asi koupila tu letní breezy stříšku.
@BetuskaBB Chjo, mám v tom fakt hokej, počkám s rozhodnutím do rána, zavolám do AV, jak je to s tou dodací lhůtou a podle toho se rozhodnu, kde a jaký nakonec objednám
. Bojím se toho kombinování barev potom. Ta černá je přeci jen víc univerzální no, ale zase černýho buffa budou mít všichni. No já prostě jsem už na odstřel, manžel už to vzdal se o tom pořád bavit ![]()
U nás je to stejné, manžel mi řekl, ať už si objednám co se mi líbí a prý ho podle toho občas bude tlačit a nebo taky vůbec ne
tak se snad trefím a občas ho vyveze.
Holky, jdu se na to vyspat, snad usnu, chjooo
Moc vám všem děkuju za rady
Ozvu se, jak jsem nakonec pořídila ![]()
@BetuskaBB tak ja masicosku
jedine to vajicko. Jinak mame romer ![]()
Ale je fakt ze me ted ta cybex zaujala ![]()
Ale myslim i ekonomicky. Bude hur prodavat. Prave, protoze ma kazda zazity ty maxicosky ![]()
Měla jsem i vajicko bebeconfort a skoro neprodejne ![]()
v obchodě mi říkali, že se teď hodně prodávají. I díky tomu, že je majitel cybexu čech a češi i navrhují design. Mám první dítě, tak nemůžu srovnávat, ale když dříve dali vedle sebe mc a cybex, tak si v 80% připadů vzali tu cybexu.
Mně se hodně líbí, hlavně, když se nasadí na kočárek, tak je to takové pěkné kulaté vajíčko
jsem ale praěštěná. ![]()
@lulii tak dej vedet co ti rekli. ![]()
Muj muz po dvou detech a 20 kocarech naprosto rezignoval. Naprosto ![]()
Ještě popřemýslej nad tou praktickou casti. Oni deti umi byt i prasatka. A i kdyz ja tedy cistim i ty cerne kocary. Preci jen na tech svetlych muzou zustat fleky ![]()
A pak jeste detatko bude nejak hezky barevne oblecene tak aby ti ladilo pozadi ![]()
Ale ja jsem cvok. Az tak to neber vazne. Me spise mrzi ze neni ten Buff v grey jak Cam. To by se mi libilo nejvic. ![]()
Holky dobrou a diky za tipy a rady. ![]()
Herdek zensky. Zitra na ty cybex mrknu a mozna u te AV obj - se zblaznim ![]()
Holky, díky moc za pokec, jsem už totálně utahaná. Manžel rezignoval. On by nejraději starou libertu a byl by prý klid
ale to neprošlo u mě
.
Strašně si to užívám. Přeji klidnou noc.
@lulii já mám Buffa z AV a dodání trvalo přesně 18 dní, byoa jsem z té rychlosti hodně překvapená, ale paní říkala že se jim to teď občas takto rychle daří.
A sedačku mám Cybex Aton 3, potvrzuji že jde na adaptéry MC - vyzkoušeno
a je krásná, vyhrála testy a má super polohování opěrky pod hlavou a s tím i pásů, jde to do 8 poloh, což velmi oceňuji - žádné provlíkání pásů jak u MC…mě se Cybex líbí víc ![]()
Ahoj holky, tak ufff
, je to za mnou
@kknoflicek Moc děkuju za info, nakonec to tak i dopadlo.
Takže v pátek mi přijde základ black, potahy petrol blue, autosedačka cybex aton cobblestone+adaptéry a slunečník (to ještě nevím, v jaké barvě, budou mi ještě volat). A musím potvrdit, že v AV byla opravdu moc milá a ochotná paní, super pokec i po telefonu
No a když jsem rušila objednávku v babyparku, ta paní byla teda kyselá, ale slušně jsem se omluvila, řekla jí pravdu jak to bylo a navíc jsem jí volala hned ráno, ještě než balík odešlou, takže můžou být ještě rádi, že jsem to udělala takhle a nenechala jsem si to poslat a třeba jen si to nepřevzala.
Jsem tak šťastná ![]()
Akorát jsem si řekla, že si objednám u @smale ten organizér a váhala jsem dlouho, viděla jsem, že má na to najednou dva zájemce, tak to jsem se na sebe naštvala, zase jsem váhala a nemám nic
Tak kdyby náhodou jste měla některá na prodej, tak na mě prosím myslete ![]()
@lulii Já byla také nadšená z milého jednání v AV ![]()
A babypark Zličín po telefonu ok, ale na Černém Mostě na prodejně nic moc ochota.
@lulii Ahojdi, čtu tady o organizátoru…kamarádka ho má a nepoužívá…prý je malý. Tak jsem pořád laborovala a pak byla v AV osobně. Doporučili mi tuto tašku http://shop.annaviktorie.cz/…0000005.aspx
Je dost protorná a šikovná a může jí mít i chlap, když pojede s prcem na procházku ![]()