Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2960
14.2.14 11:51

@kačka25 to jo. To tam maji taky. Ale ten je do sportaku. Myslela jsem ze ten malej je do beečka pro male a nebo do hluboke korby :nevim:
Jako fusak to tedy nelze vyuzit? Neni to teple?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.2.14 12:38

@andatko - tak teplý to docela je. Ja mám ten fusak Arctic a do korby od Buffa ho používám. A kdy ty mas termín? Nebudeš mít na zimu uz pomalu sportak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.2.14 12:40

@andatko - ja bych si koupila ten fusak na příští zimu do Bee, ale bojím se te bílé. Malé bude rok, takže uz cunce a hlavne ja mela v jednom fusaku bily fleece a kluk mel modrou chlupatou mikinu a to bylo sileny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
14.2.14 13:13
@kačka25 píše:
@andatko - tak teplý to docela je. Ja mám ten fusak Arctic a do korby od Buffa ho používám. A kdy ty mas termín? Nebudeš mít na zimu uz pomalu sportak?

No to je to co prave nevim. Proto se mi to nechce kupovat ted. A hlavne nevim jak bude mala na delku. I kdyz obe deti jsem mela drobne. :nevim:
Od kdy je fusak? Rijen/listopad? Tak to cca 4mes? To bude asi v hluboke. Doufam. Holky sly do sportaku cca v 6mes do lehu.

Me se ten velky taky libi :mrgreen: ale presne jak rikas, ten uz je vice venku a i od skladani, mi stacilo jen ruzovej, byl neustale od kolecek zaneradenej. S tim chlupem me to nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.2.14 13:56

Tak přidávám malý příspěvek před dvema tydny se mi narodil chlapeček, máme buffa taky z babyparku na zlicíne, a opravdu super pristup a cena vysla nejlepe, diky te akci maxi cosi za 1kc..Uz jsme pred par dny vrazili do terenu a musim rict, kocarek je perfektní..opravud predcil me ocekavani, vypada tak elegantne a pritom nepreplacane..takze kdo vaha, nevahejte..je to TOP. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 23:56

Ahojky, naletěli jsme podvodnici při pořizování Buffa, takže peníze pryč a kočárek nikde :cert: :,( Prosím, nebudete prodávat někdo alespoň Cameleona 2? Prosím, kdo může nabídnout levně nějakého pěkného, tak kolem 8tis…děkuji moc za nabídky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
17.2.14 04:57

@Čakry Makry nerikej, ze ty podvodnici z televize? :( holky co blbnete? Jak muzete nekdo poslat penize cizimu cloveku? A jeste za kocarek, jen proto, ze je levnejsi :( cam za 8 tis nebude asi nikdy v dobrym stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
17.2.14 09:05

@Čakry Makry ahoj můžu se prosím zeptat kde jsi ten inzerát našla a odkud ta paní byla co jsi jí naletěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.2.14 11:32

Holky potřebuji radu, nechce se mi to pročítat celý, i když určitě o tašce na kočár někde padla zmíňka… máme doma BB a scháním tašku na kočár, ale originál se mi nelíbí :roll: prosím poraďte co máte a úplně nejlíp s fotečkou…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
18.2.14 13:55

Já mám babymel Ellu a posílám dál JJ cole. Koukni na fotoalbum diskuse, jsou tam tašky a když klikneš u fotky zobrazit diskusi k fotografii, tak by tě to mělo přesunout rovnou na stránku, kde se o dané fotce (tašce) diskutuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.2.14 22:52

@mili30 Já mám zatím tašku Okiedog z předešlých kočárů, ta je teda obr, takže jí nosím jen když jdu ven na celý den, výlety…a teď jsem si pořídila BB organizér, kam se mi vleze peněženka, mobil, sváča, plínka a vlhčený ubrousky…když jdu fakt jen na prochajdu. Pak mám ještě tašku skip hop lady bento, tu jsem ještě ani nevyzkoušela na kočár. Jestli budeš chtít, dám sem nějaký fotky, ale nejdřív to musím vyfotit ;) Pak jsem ještě viděla na buffovi tašku melobaby melotote, taky vypadá dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.2.14 12:37

@lulii ahojky, za fotky budu moc ráda jak to na kočíku vypadá :-) každopádně ta taška skip hop se mi líbí, protože je taková jako kabelkovitá :-) tak melobyby je prostě taška na kočár…ale dík ta tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
19.2.14 22:57

Holky, premyslim, ze prodam buffa. Kupovan zari 2013c cerny s ruzovou striskou a limitkou z donkeyho cerna s motyli. Kdyby mel nekdo zajem nebo typ kdo by mel zajem prosim napiste. Zatim jen premyslim, mala uz chodi a jezdi maximalne v maclarenech. Druhy mimco Bych chtela az pristi rok tak uvazuju o prodeji. jezdeny malo, ve snehu skoro vubec, mala v nem spis spala, nejsem turista co kazdodenne jjezdi s kocarkem takze top stav :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.2.14 07:13
@Kačka H píše:
Holky, premyslim, ze prodam buffa. Kupovan zari 2013c cerny s ruzovou striskou a limitkou z donkeyho cerna s motyli. Kdyby mel nekdo zajem nebo typ kdo by mel zajem prosim napiste. Zatim jen premyslim, mala uz chodi a jezdi maximalne v maclarenech. Druhy mimco Bych chtela az pristi rok tak uvazuju o prodeji. jezdeny malo, ve snehu skoro vubec, mala v nem spis spala, nejsem turista co kazdodenne jjezdi s kocarkem takze top stav :-)

Ahoj Kačka H :lol:, kdy by jsi chtela kocarek prodat?? Mela bych zajem! :-) Cekame prcka koncem cervence :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
20.2.14 07:54

@rossien Napíšu ti SZ jen co budu u pc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí