Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@andatko - jsem vubec netusila ze LV dela tasku na kocar. Ta Gucci je podobna jako ta Fendi, ta Prada je hezka ![]()
@andatko - tak to LV, no jako ze jejich kabelky miluji
, tak tuhle bych mit nemusela.
@kačka25 já myslim, ze snad kazda modni znacka děla diaper bags. Burberry. Marc Jacobs. Dior atd…
@andatko já jsem to nakonec vymyslela tak, že ho dávám na konstrukci na straně u rukojeti (tam kde má mimčo nožky) a pasuje tam super..
@andatko Dáváme korbu do auta bez skládání, tak tam organizér nechávám. Na skládání by se to muselo asi sundat…
Kdyby se někdo z Vás holky chtěl zbavit černého fusaku BGB nebo černých potahů na buffa - tak se hlásím ![]()
Ahoj chtěla jsem se prosím zeptat holek co už buffa maji jak jsou s nim spokojené? Diky Tereza
@Terreeza píše:
Ahoj chtěla jsem se prosím zeptat holek co už buffa maji jak jsou s nim spokojené? Diky Tereza
Já jsem spokojená Moooc! ![]()
Ahoj holky, už nějakou dobu sleduji tuhle diskuzi a nedá mi to se nezeptat, jak jste spokojené u sporťáku s tím polohováním nožiček, jestli to není pro děťátko nepohodlné, když sedí a nelze polohovat nožičky nahoru a naopak při tom spinkání, že má zase naopak nožky stále nahoře
), moc děkuji za vaše zkušenosti.. jinak je pro mě tento kočárek naprosto ideální, jen se bojím toho, že nelze polohovat nožičky..
@marie79
z pocatku nez jsem poridila Buffa, bylo jedine z ceho jsem se obavala byl sportak a jeho polohovani. Nicmene jsem ho poridila, kdyz mala mela 8.mesicu, tak sla rovnou do sportacku. Musim rici, ze mala je spokojena. Dokonce, kdyz lezela tak si nohy davala jeste vis, zapirala si je o madlo. Az usnula, tak jsem zpocatku ji je chtela dat normalne, ale ona si je zase zpatky zaprela o madlo. A kdyz sedi, tak je to prirozeno mit nozky dolu.