Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloAdaptéry na cybex a MC jsou stejný.http://www.chytryhracky.cz/cs/detske-hracky/bugaboo/bugaboo-buffalo-prislusenstvi/bugaboo-buffalo-adapter-na-autosedacku-cybex-a-maxi-cosi-6542.html
Adaptéry na cybex a MC jsou stejný. http://www.chytryhracky.cz/…si-6542.html
Jak jsem zjišťovala, tak dovozci jsou všichni. Musí si kočárky vozit na přímo. Dostávají na to nějaké licence.
@kačka25 hmmmmm
to je zas dilema
diky za info. Brezen je ok. Zeptam se v babyparku.
@lulii jukni na ofiko web bugaboo tam si muzes zkouset ruzne kombinace, barevne. Tak si udelas predstavu. ![]()
@BetuskaBB malvik neni. Proto snad musel stahnout fota z webu ci co ![]()
Před Malvíkem mě varovali v av i v chytrých hračkách, že si to tahají někde z venku a že je prý pak problém se zárukou v Bugaboo. A to si tedy nerisknu za tak drahý kočárek.
Ale diky tem nastavcum jsem prisla na super stranku cybexu, kde muzu zjistit ktera auta maji vzadu 3× isofix ![]()
Stale jsme o tom vedli jen dohady a uz jsem videla jak obvolavam vsechny autodealery.
Ale moc jich teda neni. ![]()
Jinak ja na bgb ty nastavce ani nepotrebuji v aute mam konstrukci zappa kterou mam s nastavci na autosesacku. Jen takovou rychlovku na nakupy at netaham velky kocar.
Jeeee to zas bude. Kocar na nakupy. Na vylety a po vesnici ![]()
Tak to jsem ještě nestudovala, myslela jsem, že isofix je univerzální, chtěla jsem si ho dokoupit k té sedačce.
mám ještě co dělat.
@BetuskaBB me jsou tam hlavne nesympaticky. Celkem me nastvali uz u prvni holky. A uz bych k nim nesla.
Ale ty chytry hracky jsou pro me taky takovej novej kram. Rychle udelana reklama na celebritach.
nejak me to tam netahne. Ale to nerikam ze jsou spatny. Nikdy jsem tam nebyla. Jen jak je pozoruji, ten humbuk kolem Simony, Gaislerky a Vilhelmovy.
@BetuskaBB jo to je univerzalni. Neboj
ja jen mam tri autosedacky a vzadu uprostred je kazde auto nema. A ty co je maji jich moc neni a jeste takove znacky
ze zas neverim to u autu. Bude to boj. ![]()
@andatko Moc díky, ani jsem nevěděla, že tam mají konfigurátor. Základ sand mi ladí samo s černou, pak docela i s petrol a s růžovou, s ostatníma už mi to moc nesedne.
Navíc bych radši i tu autosedačku MC Pebble, než cybex,…no já jsem hrozná, teď malinko zase převažuje ta varianta z babyparku, ale než usnu, tak to zase tisíckrát změním, jsem fakt na zabití.
S tou sand bude problém ladit např. i deku…, viď?
@andatko Taky máš teda nad čím přemýšlet, ještě auto do toho…
![]()
ono se to tam nějak vyměnilo a teď je tam jsou dvě, jsou prý sestry a vypomáhají jim chlapi z kanceláře.
A jsou strašně ukecaný
, dozvěděla jsem se tam spoustu dalších věcí, nejenom o kočárku. Bylo mi to tam hodně příjemně. Žádná shon, pohodička.
Ta Cybex vloni vyhrála nějaké testy jako nejbezpečnější autosedačka. Pebble se prodává už dlouho a jak jsem koukala, tak ostatní firmy pořád vymýšlejí nějaké inovace pro vyšší bezpečnost.
V tom av mi říkali, že už je to hodně zažité, že lidi co jdou kupovat autosedačku, tak automaticky říkají maxicoska.
@BetuskaBB Právě proto bych radši tu MC. Jinak vím, že ta cybex vyhrála, ale nějak jsem si na ní „nezvykla“. Jak myslíš, že se bude kombinovat sand a black potahy?