Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
10.2.14 22:56

Adaptéry na cybex a MC jsou stejný.http://www.chytryhracky.cz/cs/detske-hracky/bugaboo/bugaboo-buffalo-prislusenstvi/bugaboo-buffalo-adapter-na-autosedacku-cybex-a-maxi-cosi-6542.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.2.14 22:57

Adaptéry na cybex a MC jsou stejný. http://www.chytryhracky.cz/…si-6542.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27

@kačka25

Jak jsem zjišťovala, tak dovozci jsou všichni. Musí si kočárky vozit na přímo. Dostávají na to nějaké licence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960

@kačka25 hmmmmm :think: to je zas dilema :mrgreen: diky za info. Brezen je ok. Zeptam se v babyparku.

@lulii jukni na ofiko web bugaboo tam si muzes zkouset ruzne kombinace, barevne. Tak si udelas predstavu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.2.14 22:58

@BetuskaBB malvik neni. Proto snad musel stahnout fota z webu ci co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 22:59

@andatko

Před Malvíkem mě varovali v av i v chytrých hračkách, že si to tahají někde z venku a že je prý pak problém se zárukou v Bugaboo. A to si tedy nerisknu za tak drahý kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.2.14 23:02

Ale diky tem nastavcum jsem prisla na super stranku cybexu, kde muzu zjistit ktera auta maji vzadu 3× isofix :mrgreen:
Stale jsme o tom vedli jen dohady a uz jsem videla jak obvolavam vsechny autodealery.

Ale moc jich teda neni. :think:

Jinak ja na bgb ty nastavce ani nepotrebuji v aute mam konstrukci zappa kterou mam s nastavci na autosesacku. Jen takovou rychlovku na nakupy at netaham velky kocar.

Jeeee to zas bude. Kocar na nakupy. Na vylety a po vesnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 23:04

@andatko

Tak to jsem ještě nestudovala, myslela jsem, že isofix je univerzální, chtěla jsem si ho dokoupit k té sedačce.

:zed: :zed: mám ještě co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.2.14 23:05

@BetuskaBB me jsou tam hlavne nesympaticky. Celkem me nastvali uz u prvni holky. A uz bych k nim nesla.
Ale ty chytry hracky jsou pro me taky takovej novej kram. Rychle udelana reklama na celebritach. :nevim: nejak me to tam netahne. Ale to nerikam ze jsou spatny. Nikdy jsem tam nebyla. Jen jak je pozoruji, ten humbuk kolem Simony, Gaislerky a Vilhelmovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.2.14 23:06

@BetuskaBB jo to je univerzalni. Neboj :mrgreen: ja jen mam tri autosedacky a vzadu uprostred je kazde auto nema. A ty co je maji jich moc neni a jeste takove znacky :roll: ze zas neverim to u autu. Bude to boj. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 23:09

@andatko Moc díky, ani jsem nevěděla, že tam mají konfigurátor. Základ sand mi ladí samo s černou, pak docela i s petrol a s růžovou, s ostatníma už mi to moc nesedne.
Navíc bych radši i tu autosedačku MC Pebble, než cybex,…no já jsem hrozná, teď malinko zase převažuje ta varianta z babyparku, ale než usnu, tak to zase tisíckrát změním, jsem fakt na zabití.
S tou sand bude problém ladit např. i deku…, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 23:11

@andatko Taky máš teda nad čím přemýšlet, ještě auto do toho… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 23:12

@andatko

ono se to tam nějak vyměnilo a teď je tam jsou dvě, jsou prý sestry a vypomáhají jim chlapi z kanceláře.
A jsou strašně ukecaný :mrgreen:, dozvěděla jsem se tam spoustu dalších věcí, nejenom o kočárku. Bylo mi to tam hodně příjemně. Žádná shon, pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 23:15

@lulii

Ta Cybex vloni vyhrála nějaké testy jako nejbezpečnější autosedačka. Pebble se prodává už dlouho a jak jsem koukala, tak ostatní firmy pořád vymýšlejí nějaké inovace pro vyšší bezpečnost.

V tom av mi říkali, že už je to hodně zažité, že lidi co jdou kupovat autosedačku, tak automaticky říkají maxicoska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 23:17

@BetuskaBB Právě proto bych radši tu MC. Jinak vím, že ta cybex vyhrála, ale nějak jsem si na ní „nezvykla“. Jak myslíš, že se bude kombinovat sand a black potahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí