Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3756
8.2.14 21:24

Ahoj holky :mavam: chci se zeptat, jestli jste praly potahy na buffa? A popr. na kolik a neseprali se vam? Mam off white a rada bych je vyprala! A jeste jsem si vsimla ze v chytrych hrackach prodavaji jen samotnou strisku. myslite ze je taky stahovaci? Se zipem?:-) dekujuuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.2.14 21:51

@Zuzinka512 na Buffa myslím mají jen tu pink a soft pink (ta je teď novinka), na Buffa je ta barevná škála zatím docela omezená. Ta pink je opravdu sytá, hodně výrazná a tmavá. Sedí s tím vzorníkem - kamarádka ji má, tak jsem mohla srovnat reál se vzorníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.2.14 22:01

To je škoda:/ Já právě vidím hodně tuhle jak je na fotce, ale nenašla jsem ji ani na stránkách bugaboo:/ Prostě jen pink.. A tahle je asi nějakej odstín Hot Pink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
8.2.14 22:03

@Zuzinka512 to mi přijde jako ta klasicka pink co je na vsechny stejna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.2.14 22:07

Aha:)to by bylo super.. Myslíš, že je i na týhle fotce? Já pořád vágám jestli koupit černý, kočárek jsem chtěla černej pořád:) Ale říkám si, že když se malá narodí v květnu tak by to chtělo na léto něco veselejšího a ta růžovka na fotkách by se mi líbila 8) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.2.14 22:11

@Zuzinka512 já myslím, že to je ona - ta pink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
8.2.14 22:12

@Zuzinka512 ano je to ta ruzova- pink. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
8.2.14 22:14

Ano to je jedna jedina pink ;) mela jsem ji na bee+ a kamoska na cameleonu.
Je to porad ta sama. Jen ted udelali tu soft pink. Tu jsem tenkrat na beecko schanela ale bohuzel. Kamoska ji sehnala na cama a prijde mi jemnejsi. Pro me je ta soft pink hezci. Tahle je moc vyrazna. Opravdu hot ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.2.14 22:15

Juuu tak to jste mě potěšily :* Mě teda přijde úplně jiná jak na stránkách prodejců:) Tak snad se nakonec nenarodí chlapeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
9.2.14 09:12

Ja mam klasickou pink a je to ona;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.2.14 12:28

Holky ja mam tuto strisku…a ta je puvodne na Donkyho.
A jsem sni spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.2.14 12:33

A nebo mam jeste tuto…to je pink.
na stridacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.2.14 12:43

Krásný obě dvě:):* Váhám jestli mám koupit tu celou sadu v růžový a nebo celou černou a pak dokoupit jen růžovou boudičku. A jak jsi s Buffem spokojená?:) Chtěla bych ho radši než Cam asi, ale budu jezdit hodně v Praze v MHD a mám obavy jak je těžkej. Ještě mám dotaz. Zdá se mi to, nebo je ten Buff užší než Cam? Vybírám svůj první kočárek v životě a už jsem z toho zoufalá:) Mám strach abych nebyla pak zklamaná a nedostala doma sprda :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
9.2.14 12:47

@Zuzinka512 ja s buffem jezdim taky v mhd po Praze a vpohode :palec: zase tak tezky teda mi neprijde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.2.14 13:00

@Zuzinka512
podle manualu je od Cama o 2 kg tezsi, ale to vubec nepoznas. Ja chodim ke kamaradce do radovky a tam ho vynasim v ruce asi po deseti schodech a uplne v pohode. A to vazim sedesat kg. Vubec bych nerekla, ze je tezkej a diky velkym kolum se snim jezdi uplne famozne-jak v terenu tak i v obchodnim centru. Ja si myslim kdyz koupis Buffa, ze bubes hooodne spokojena. Ja tedy jsem. Jezdim snim od zari a kdybych ti mela rici nejakej argument proti----tak o zadnem nevim. A to mluvi samo za sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí