Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@smale píše:
@Densynka Il tutto Stela a taky je dokonalá![]()
souhlas, ale ta uz se neda myslim sehnat:-(
@smale píše:
@kknoflicek 1000-1200,– Kč
tak to je dobra cena… a jeste smale prosim te jak je to nachylny na poskrabani? Ja kocar denne skladam do auta, tak jestli to ma vubec smysl… ale vypada to vyborne kazdopadne;-)
@Julika píše:
@janicce @Densynka Mám Ellu quilted a je super, velmi prostorná, propracovaná…
Tak to ráda slyším:) Myslíš, že bys byla tak hodná a ukázala mi pár fotek, jak taška ve skutečnosti vypadá? V poměru třeba s PET lahví a jak vypadá v ruce nebo na rameni (budu ji samozřejme vozit na kočáru, ale asi se tomu občas nevyhnu, že ji hodím na hrb
) Na netu jsem našla jen jednu fotku a to ji má paní na klíně někde v tramvaji
.
Klidně SZ:)
Děkuji ![]()
@janicce Koukni třeba i tady na toto video:
http://www.youtube.com/watch?…
@janicce Tak blbě mi to vzal foťák..
Ve skutečnosti má krásnou černou barvu a vypadá suprně…
@janicce Koukni ještě na wwwprckovecz - mají tam reálnou fotku. Nafotila mi to paní na požádání, protože jsem ji nemohla nikde v reálu vidět…
A kdyžtak se jukni i na můj inzerát, kdyby se ti náhodou líbila JJ Cole…
Tak jsem se dnes chtela podivat na kocarek v brne v babyparku a nemaji hi ani mit asi nebudou, jen na objednavku;( nevite kde se podivat i na slovensku treba? Jsem z breclavi ![]()
@Julika Moc děkuji za fotky!
Taška je opravdu krásná
. Ta JJ Cole je taky moc pěkná, ale Babymel se mi líbí o trošičku víc ![]()
@janicce Není zač.
Je fakt hezká a velká, že se do ní vejdou věci pro dvě dítka (mám ještě starší dcerku) i něco málo pro mě… ![]()
@holubingg Já koupila na slepo… (za ty peníze velký risk, ale měla jsem těžký těhotenství a nikam se mi nechtělo cestovat)
Dala jsem na řeči v diskusích…
A jsem moc spokojená…
A to nemluvím o babičce, jak se nátřásá na procházkách s krásným kočárkem… ![]()