Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@smale
Já jsem z Pardubic
myslela jsem spíš než konkrétní firmu tak typ firmy ![]()
@orminka
u nás to dělají v auto servisu, protože tou černou folií potahují-zatmavují skla u aut. A chlap mi říkal, že by musel objednat tu silnější a nejtmafší folii- ale zatím jsem se neodhodlala-jestli do toho jít. ![]()
@orminka Aha, myslela jsem, že tady někde z okolí Olomouce. ![]()
Můj známý dělá polepy aut a tónování autoskel, tak jsem mu to zadala jako „bojový úkol“ a zvládl to parádně. Co jsem ale slyšela (četla), tak ne všem těmto „lepičům“ se do toho chce, nebo to neudělali dobře…
Polepovali tady v Ol. kočárek i kámošce z Ostravy a ta jim ho zaslala poštou (stačí samozřejmě jen rám bez kol).
Nechala to udělat, hned, když kočárek koupila, aby se tak rám uchránil před škrábanci při používání a hlavně to nechala dělat, když byla ještě těhotná a s kočárkem ještě nepotřebovala jezdit. ![]()
@kotýsek Já to teda nemám polepené fólií na tonování skel, je to autofolie, která se používá třeba na reklamní polepy aut. A mám nakombinovanou černou matnou a černou karbonovou.
A samozřejmě se to dá polepit jakoukoliv jinou barvou. ![]()
Ahojky holky, doporučíte mi nějakou super tašku ke kočárku bugaboo buffalo? moc díky ![]()
Já mám zálusk na tašku Babymel.. Ale nevím kterou. Líbí se mi Amanda a Ella.
@Densynka já mám originál, přesněji tuto http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…lack-canvas/ ale koukám že už se nedá koupit…
@orminka Ano, mám to i na té polohovací (zasouvací) části madla.