Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
25.1.14 20:27
@Julika píše:
@janicce Není zač. :mavam: Je fakt hezká a velká, že se do ní vejdou věci pro dvě dítka (mám ještě starší dcerku) i něco málo pro mě… :lol:

Taky už mám jednoho raracha doma, takže i já budu tahat věci pro dva sviště :mrgreen:
Ještě se zeptám, Amandu jsi asi „naživo“ neviděla, že? Mě se docela zamlouvá právě i Amanda. I když… Ella je asi hezčí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
25.1.14 20:28
@Julika píše:
A to nemluvím o babičce, jak se nátřásá na procházkách s krásným kočárkem… :dance:

No to se nedivím:) Babička je určitě za frajáárku s takovým kočárem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
25.1.14 20:58

@janicce Neviděla… Ale zkus juknout na toto:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
25.1.14 21:07

@Julika Zlatá :) Děkuji :kytka: Ella je asi lepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.1.14 09:23

Jak máte ty tašky přidělane na rukojeti? nekloužou dolů jakoby na střísku? A ještě se zeptám-používáte některá držak na pití, je potřeba při skládání sundavat? a nemáte pod ním poškrábanou konstrukci? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.1.14 10:31

Holky kdyby jste nektera prodavala tasku babymel nebo bugaboo i behem pul roka dejte mi vedet ju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.1.14 11:20
@88petra píše:
tak to je dobra cena… a jeste smale prosim te jak je to nachylny na poskrabani? Ja kocar denne skladam do auta, tak jestli to ma vubec smysl… ale vypada to vyborne kazdopadne;-)

Na poškrábání to je náchylné stejně jako rám bez polepu ;) Taky skládám do auta a škrábanec mám jeden mini (a ani si nemyslím, že jsem ho „vyrobila“ při skládání do auta). Ale právě pro mě je lepší, že případné škrábance odnese folie, než rám. Fólii můžu sundat jen na tom kousku, kde je škrábnuto a nechat znovu nalepit. :mavam: Na jaře se chystám na opravy polepu a přemýšlím i o jiné barvě :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
26.1.14 11:25

@orminka
na madle jsou takové háčky-podívej se na Buffa na You tube, tam se popruh tašky pěkně zahákne a nic nikam nesjíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.1.14 11:25
@orminka píše:
@smale
A neloupe se to tam? A jde v pohodě vysunout? děkuji

Neloupe se a vysunování funguje. Posunuji to madlo výškově docela často (abych se vešla do výtahu, při skládání do auta, můj chlap je dost vysoký, tak si výšku upravuje,…). Ale je fakt, že když jsem nechávala kočárek polepit, tak polep toho madla zabral nejvíce času. Fakt to děla precizně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paji85
26.1.14 11:27

Ahoj holky, neprodáváte někdo černý fusak bgb? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
228
26.1.14 11:37
@orminka píše:
Jak máte ty tašky přidělane na rukojeti? nekloužou dolů jakoby na střísku? A ještě se zeptám-používáte některá držak na pití, je potřeba při skládání sundavat? a nemáte pod ním poškrábanou konstrukci? děkuji

Já mám tašku pověšenou na držácích na tašku, které mám přidělané na madle (tam, kde končí ta pěnová část a přechází v plast).
Háčky na zachycení tašky, které jsou přímo na rámu kočárku mi nevyhovují, protože vozím malého čelem k sobě a když bych chtěla tašku pověsit na ty háčky, tak by měl tašku na nožičkách. A sklopit pak sedačku na spaní je úplně nereálné :nevim: :nevim:
Držák na pití používám, za mě teda super věc. Konstrukci mi neškrábe a skládám kočárek i s držákem. Nechtělo by se mi ho sundávat. Držák nápojů má takový otočný kloub, takže při složení kočárku ho pootočím, aby nepřišel k újmě (aby byl jakoby schovaný za rámem a neulomil se, když o něco zavadí). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.1.14 11:44
@Paji85 píše:
Ahoj holky, neprodáváte někdo černý fusak bgb? :mrgreen:

Viděla jsem na slovenském Modrém koníkovi, paní prodávala za 70€ a už to prej je ten na suché tipy na zádech. ;)
Já jsem shodou okolností koupila tento týden na slovenském MK fusak Elodie Details classic wool a je úplně úžasný. :* :* Určitě bych ho doporučila jako krásný, teploučký fusak do hluboké i do sporťáku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paji85
26.1.14 11:48

@smale ok, tak já to ještě pozkoumám :-)

• Citovat
  • Upravit
228
26.1.14 21:13
@Paji85 píše:
@smale ok, tak já to ještě pozkoumám :-)

Našla jsi ten fusak? Jinak jsem dnes ještě viděla na Bazoši i na Sbazaru, že někdo prodává BGB dark grey fusak a na na Bazoši jsem viděla prodávat ED Petit Royal (s kožešinkou) :mavam:
My máme teď ED tento:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paji85
26.1.14 21:21

@smale na tom slovenským koníkovi už to nebylo, našla jsem jenom royal blue :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie