Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@smale
jestli ji nechceš, tak já si ji od tebe klidně koupím-protože já holčičku mám
![]()
neboj, taky třeba časem bude a jak bude ráda, že má velkýho brášku ![]()
Mě se narovinu stříšky co šijou na MMB nelíbí
nebo aspon ne tyhle jednobarevný, příjde mi že je to strašně poznat, že je to náhražka a ne originál a to se mi nelíbí
škoda že na buffa nejsou limitky
ale inspirovala mě @kotýsek a koupila jsem si limitku z donkeyho
@barca77 Tuto jsem šila já pro kamarádku
Já tu soft pink barvičku miluju ![]()
@kotýsek Jestli budeš chtít, taky ti ušiju pro tvou princeznu.
My jezdíme s petrol (na fotce je barva zkreslená, v reálu je hezčí)… ![]()
@Kačka H Souhlasím, většina stříšek, co jsou v nabídce na MMB se mi taky nelíbí, mě se teda hlavně nelíbí ty vzorované
a protože potřebuji ke stříšce doladit fusak/podložku/deku, tak mi ty jednobarevné připadají praktičtější. Mám ještě v plánu vyzkoušet stříšku podšít nějakou vzorovanou látkou. ![]()
Je škoda, že na Buffalo je ten sortiment doplňků zatím tak omezený a nedá se koupit samostatně jen stříška - kupovat set s krytem lůžka je pro nás (18 měsíční dítě) zbytečnost ![]()
@smale dá se koupit samotstatná stříška… kupovala jsem ji na chytrých hračkách
http://www.chytryhracky.cz/…gs-6793.html
já mám tuto a k tomu mám růžovou podložku bgb, zimní fusak mám ten artic černej takže k barevným stříškám musí pak být vše jednobarevné… mě třeba vadí že ta originál růžová co mají u buffa je taková laciná - takovou jsem měla u kočárku x. lander který jsem používala na terase… prostě divná - ale zase u týhle stříšky není to rozepínání ale to stejně už nepotřebuju…
@Kačka H No, ale to je stříška na Donkey, ne na Buffa. Donkey střecha je o něco menší. Tato limitka se mi zdá super pro holčičku, pro kluka moc ne. A ta cena, to je taky mazec… ![]()
Mě teda vyhovuje ta prodlužovací část, jak má Buffalo. Když mi malej v kočárku usne, tak mu stříšku rozepínám, aby na něj nefoukalo a měl tam na spaní méně světla. ![]()
Já jsem taky spokojená se stříškou z Donkyho. Vypadá na kočárku moc pěkně. Já to rozepínání, už taky nevyužiji. Malá má 11.měsíců a v kočáře mi zaboha neusne. Když jdeme na procházku, muže být sebevíce unavená a zaboha neusne. Tak pak zbytek cesty brečí a já musím jet domů a tam ji uložím do postýlky a ona je v momentě tuhá. Je prostě zásadová
vždy si na něco navykne a povinně to vyžaduje. Já jen doufám, že jak se jí překulí rok, tak bude taková flexibilnější-nebo jsme tím dosti omezováni.:-)
Ahoj holky, doma přemýšlíme jaký bude nejlepší kočárek do terénu a nakonec jsme skončili u buffala a moutain buggy. Chtěla bych se zeptat jaká je výška od země ke košíku u buffa a jak je odpružený? Děkuji za odpověď ![]()
@smale
Ahoj, měla bych dotaz, na vaší fotce máte BGB s černou konstrukcí a ja všude narazila jen na štříbrnou. Je to nějaká novinka, nebo limitovaná konstrukce. Co je v rámci oděru lepší? a ještě na jednu věc bych se chtěla zeptat. U chameleona jsou malé kolečka s možností výměny na velká u bufalla jsou jen velké. Jsou ty vyměňovací kolečka od chameleona stejné? Dík za info
@gustik Černý rám neexistuje, to si tu jen jedna maminka nechala polepit folií
já měla cameleona black all (černý rám) a bylo na tom vše vidět - odřený od auta a od skládání, stříbrný je dle mě praktičtější.
Biff má kolečka jiná než Cam, u Cameleona nejsou otočná kdežto u buffa ano, takže nejsou stejné ![]()
@gustik ta terénní kolečka u Cameleonu jsou fakt nepoužitelná, jsou pevná, nejsou otočná a s jejich nasazením se z fajn kočárku stává neovladatelná herka. Pokud budeš jezdit v terénu často, o Cameleonu raději ani neuvažuj. Je to fakt kočár do města a na nákupy
@barca77
bydlíme ve městě. Všude chodníky. Terén max. park. Jak je to se sněhem. Doporučuješ raději Bufa? i do města. Ještě jeden dotaz, nikde jsem neviděla fotku např. dvouletého dítěte v takovém kočárku, máš zkušenosti už s větším mimi v takovém kočárku? a jak se mu tam hajá v té sportovní verzi, když nemá rovně nožičky? díky za info