Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
3.1.14 00:33
@Julika píše:
Ahoj Holky, poraďte prosím, jakou máte zkušenost s fusakem. Stačí Bugaboo fusak original nebo raději Arctic High performance? Je ten obyčejný dost teplý i do mrazů pro malé mimčo? Koupila jsem si do korby obyčejný fusak (tenčí, ale je v něm duté vlákno) s tím, že BGB pořídíme až do sporťáku, ale zdá se mi málo teplý, malý má studené ručičky a to je teď pořádné teplo a žádné mrazy. Takže chci pořídit BGB fusak, ale nevím, zda by postačil ten obyčejný nebo je do mínusů nutný Arctic. Předem moc dík za vaše zkušenosti…

Máme ten Arctic fusak, ale jezdíme už se sportovní verzí. Fusak je super, úžasně teplý, ale do hluboké bych ho nepořizovala - je dlouhý a zbytečně by ubíral prostor miminku. My jsme vloni v hluboké používali Emitex - ten krátký - typ Mumie. Byl super teplý a nebyl drahý, takže mi nebylo líto, že ho využijeme jen jednu sezonu. A nebo bych do hluboké doporučila fusaky od Elodie Details, ty jsou taky krásné a hlavně teplé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
3.1.14 08:27

@smale - tak mě tedy nepřijde, ze by korbu zmenšoval víc než ostatní. Nebo jediné fusak přímo do korby, hodně teplý a přímo do korby má Stocke. Ale je perovy, to jsem nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.1.14 09:55

@kačka25 @smale Tak jsem pořád nerozhodná a dumám nad tím, co bude nejlepší… :think: Mám doma červený fusak od emitexu po dcerce. Nechávám ho do sání, až bude syn větší. Zkusím ho dát do korbičky, i když už se mi moc nelíbí… A pak uvidíme… Ještě bych se chtěla zeptat, jestli máte někdo BGB Organizér a využíváte ho ke korbě? Já ho zatím nechávám na sporťák, ale hodil by se mi při procházkách už teď, jen jsem stále nepřišla na to, kde ho uchytit, když jezdíme s hlubokým lůžkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
3.1.14 12:41

@Julika
organizér jsem viděla, asi dvakrát na kočárku, když jsem byla ve městě a jednou na Bee zezadu na sedačce, tam jsou takové díry na provlečení, což Buffalo nemá-škoda
a podruhé na Camu paní ho měla přidělaný na madle. Ale neměla tam skoro žádné místo na prsty, aby se jí to madlo pohodlně drželo. Mě osobně by toto uchycení překáželo. A na Buffalu také nevím, kam bych ho uchytila, už jsem také nad tím přemýšlela. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.1.14 12:56

@kotýsek Na buffa jde taky pěkně a na několik míst, ale jen ke sporťáku, já bych ho chtěla užít už teď, ale na madlo mi to taky nevyhovuje. Viděla jsem ho ještě dole u košíku, ale tam je to blbost, byl by celý zmazaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.14 21:25

Rada by som poprosila niektoru z majiteliek buffala o premeranie vnutornych rozmerov korbicky - rozhodujeme sa medzi Peg Perego GT3 a Buffalom. Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.1.14 00:21
@Julika píše:
@kotýsek Na buffa jde taky pěkně a na několik míst, ale jen ke sporťáku, já bych ho chtěla užít už teď, ale na madlo mi to taky nevyhovuje. Viděla jsem ho ještě dole u košíku, ale tam je to blbost, byl by celý zmazaný…

Organizér používám a je super, nemusím tahat tolik věcí v tašce. Vozím v něm přebalovací podložku, 2 pleny, malé balení vlhčených ubrousků, papírové kapesníky a krabičku se sušenkami/křupkami. Na hlubokou taky nevím, kam jej nasadila, ale na sportovní verzi ho mám za sedačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
4.1.14 15:27

@smale
a jak jsi to tam připevnila to jsi tam díry prostřihla :-):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.1.14 15:56

@smale Takhle ho mám taky v plánu vozit. Akorát k hlubohé korbě jsem ho nijak rozumně nenapasovala… Což je teda škoda. Ale organizér je super, jak ty píšeš, nemusím tahat na prochajdy po vesnici přebalovací tašku…Chtěla jsem se ještě zeptat, jakou barvu máš Arctic fusak - jestli je svrchní materiál lesklý nebo matný. Nakonec objednávám černý Arctic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.1.14 16:02

@kotýsek Už si nejsem jistá jak (zkoušela jsem to při skládání kočárku někdy v září), ale organizér pasuje i na Buffa.. Nic jsem neprostříhávala. Smale ti určo přesně poradí, já teď používám hlubokou korbu, tak se mi to nechce předělávat na vyzkoušení organizéru, ale i prodejce mi tvrdil, že pasuje na Buffa. Kukni tady, je přímo v doplňcích pro Buffa:
 http://shop.bugaboo.com/…talog-Browse?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
4.1.14 16:05

Holky, jake mate tasky u buffa? Me se teda moc origose nelibi:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.1.14 16:24

@Máma21 Mám Ellu Babymel v černé…

Příspěvek upraven 04.01.14 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.1.14 22:58

BGB organizér

Holky, ten organizér se prodává s takovými háčky, ty mají řemínky na sucháče, takže to mám přidělané na rámu sedačky. Přidávám foto pro lepší představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.1.14 23:05
@Julika píše:
@smale Takhle ho mám taky v plánu vozit. Akorát k hlubohé korbě jsem ho nijak rozumně nenapasovala… Což je teda škoda. Ale organizér je super, jak ty píšeš, nemusím tahat na prochajdy po vesnici přebalovací tašku…Chtěla jsem se ještě zeptat, jakou barvu máš Arctic fusak - jestli je svrchní materiál lesklý nebo matný. Nakonec objednávám černý Arctic…

Arctic mám červený (pro kluka), v kombinaci s černou vypadá krásně. A lesklý není. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
4.1.14 23:07

@Julika taky mam artic cerny - je matny. Mam jeste lodger, ktery jsem mela v hluboky korbe, ale artic je fakt skvela vec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí