Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1782
16.1.14 12:01

@kotýsek maclaren XT :) ale měli skladem jen tuhle barvu, chtěla jsem černý, ale na druhou stranu by asi byli rozpálený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.1.14 20:08

@Melanie23 My máme bugaboo buffalo růžový a jenom doporučuji je skvělý mám ho v albíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
16.1.14 20:18

Taky mam Bufallo a jsem z neho nadsena. Mam i Bee, ten jeste skoro nepouzivam. Bufallo ma fakt vsechny prednosti, trochu jsem premyslela mezi Cameleonem a Bufallem, mam ho v aute, tak jsem resila vahu a skladnost. Ale jsem rada, ze jsem se rozhodla pro Bufallo. Mam ruzovou a bilou boudu, stve me, ze nemaji limitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.1.14 09:51

No holky, my meli ted velkou kliku, na Buffa se ceka min.6 tydnu a ja mam termin za 2tydny, tak sem byla smirena s tim, ze budu jezdit s kocarem co mame na balkon Marita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.1.14 09:52

Ale rikala sem si, ze stoji za to si na nej pockat..A vcera nahodouuu kus, kt meli na vystaveni nam nakonec prodali, i kdyz jina barva nez jsme puv chteli, ale nakonec se mi libi nejvic..Cerny zaklad, white off striska. A pro maminky co maji jeste čas a vahaji-do konce ledna maji v Babyparku akci pri koupi Bugaboo autosedačku Maxi cosi za 1kc(a miznost vybrat z cabrio a i te lepsi),tak to uz se vyplati..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.1.14 09:54

Jinak jak je to s aretacinkolecek prednich-mate je napevno do normalnihobterenu? Ja prave nemam auto a budu jezdit po ruznych terenech, takze ta kola u Buffa me okouzlila hned. A Jak je to s pristorem na ukladani dole, vejde se tam neco? Pouzivate nekdo nejake ty klinky na vystlani hlavicky kdyz uz neni poolojivaci korbicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paji85
17.1.14 11:20

@andy.ruki o Babyparku mi ani nemluv - já čekala 9 týdnů a nic, tak jsem tam včera volala a oni, že tam pro mě buffa mají ale nejsou stříšky a hnedle nebudou že mi stříšku v pátek objednají - na to jim s..e bílý tesák - čekat zase 3 měsíce na kus kočáru bez kterýho v zimě je kočár na prd :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Paji85
17.1.14 11:22

Ještě že mám potah na stříšku odjinud - když jsem měla mánii, že chci víc barev :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3244
17.1.14 11:35

@andy.ruki jaké klínky? Přední kola skoro nearetuju, jen ve velkém bahně nebo na hodně kamenitém terénu - s většími kameny, štěrk je úplně v pohodě i bez aretace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
17.1.14 12:05

@andy.ruki mě Buffik přišel přesně za 18 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
17.1.14 12:08

A teda z Anna a Viktorie a i se stříškou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.1.14 15:51

No myslela jsem klinky pod hlavicku, kdyz neni polohovaci korbicka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.1.14 17:25

@andy.ruki
Já teda kola nearetuji vůbec…ani si neumím představit jezdit s kočárkem, který má přední kola napevno (např. Cameleon s terénními koly).
Koš na Buffalu je hodně prostorný a perfektně přístupný, a to i s hlubokou korbičkou.
Taky moc nechápu, na co chceš dávat klínky pod hlavičku?? Ale pokud máš na mysli reflux u dětí a zvýšenou polohu pro miminko, tak právě Bugaboo jde naklonit (stejně jako sedačku můžeš polohovat hlubokou korbu - je to nasazené na tomtéž rámu). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.1.14 20:52

Jj to jsem myslela, naklonit hlavicku..v Malviku nam vylozene rikali, ze si mame poridit nake klinky, tak jsem ti moc nechapala a chtela vedet, zda s tim ma nekdo zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.1.14 21:22

@andy.ruki No, v Malvíku toho moc nevědí… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie