Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
17.1.14 21:43

Noo, tak na to jsem taky prisla..kazdy tam rika neco jineho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paji85
17.1.14 21:45

No Malvík je celkově príma obchod, u kasy mě natáhli o 1200,– Kč pak při kontrole (inventuře) mi písemně potvrdili, že mi tu věc naúčtovali dvakrát, slíbili peníze hned vrátit a už to je přes 3 měsíce a nic - takže jsem ráda, že jako nastávající matka na rizikovém těhotenství podporuji tuto firmu :cert:

• Citovat
  • Upravit
228
17.1.14 22:12

No, Malvík ani není oficiální prodejce značky BGB. Sami to nakupují někde v Polsku a kdo ví kde a pak to přeprodávají u nich v obchodě. Proto taky ceny v Malvíku jsou mnohem vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.1.14 22:14

No to snad ne!!Ale ozvali se tedy sami-no co jim zbyvalo! Aje to co sem vsude mlzne porovnavala suverenne nejdrazsi obchod a sem tam se to nejakou „slevovou“ akci snazi vykompenzovat..Malem jsme tam koupili pred Vanocemi kocarek a kdyz jsme si tam ted nechali vykalkuovat cenu Buffa a pak jeli do Babyparku-ten rozdil byl čitelny..Sice babypark ted na Buffy dlouha cekacka, jeden den co jsme tam byli nam neochotna slecna v podstate nebyla schopna na nic odpovedet a diky me mamce, kt se odbit nenecha si vytelefonovala informace a dalsi den byla strasne moc ochotna mlada pani, diky niz jsme te tyz den jeli kočarek platit(a to nam bylo receno, ze musime cekat cca 8 tydnu)…Takze je to i o stesti, ale presto je tam do konce ledna ta maxi cosi za 1kč, coz cenu prijemne srazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.1.14 20:53

vybava

Ahoj holky prosim o upresneni, v cesku ke kocarku dostanu co presne?? Na hrackach sem nasla za 23 kocik bez potahu. To k tomu nejsou ani ty adaptery ani plastenka v cene? A kolik vyjde na nej maxicosi autosedacka? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.1.14 20:54

A mate info kde je nej cena a cas objednani? A v rakousku vyjde jak lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
18.1.14 21:08

@holubingg pláštěnka je v ceně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.1.14 21:51

Teda kecam v baby parku je za 23,700 mare snima zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.1.14 22:58

Ahoj, ja v babyparku prave ted kupovala buffa a k nemu za 1kc byla autosedacka v hodnote pres 4tis(muzes si vybrat i tu levnejsi Maxi cosi cabrio),a zkusenosti dobre, zalezi na koho tam natrefis, ale my do dvou dnu melinkocar a ted doporucuji se informovat-prisly jim objednane kousky Buffa a do tydne. Tun.do pristi stredy kdyz si je nevyzvednou, daji je do prodeje, tak si zkuste zarezervovat pripadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.1.14 10:08

Diky moc a ty jsi byla v praze nebo brne? No mi kocarek chcem az tak za 4mesice. Tak nevim jestli si radeji uz pomalu objednat konbinaci kterou chceme. Aby jsme ho pak sehnali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.1.14 10:09

Holky co uz mate buffalo karu, nechcete sem hodit nejake fotecky i s ditkama? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.1.14 11:22

Kupovali jsme v Praze na Zlicine, ale vesmes je to jedno, kdyz to udelas pres internet obchod, eviduji to stejne. A ta maxi cosi je k objednavkam do konce ledna, tak doporucuji vybrat a ibjednat kombinaci, at necekate a at mate tu sedacku za 1kc, ta akce je i pres internet obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
19.1.14 19:37

@holubingg my jsme kupovali ve Vídni za 1049,– euro s potahy i pláštěnkou, k tomu myslím za 49,– adaptéry na maxi cosi sedačku a letní prodyšnou stříšku za nějakých 70 euro (stříšku fakt doporučuju, v létě nevím, co bych bez ní dělala).

Příspěvek upraven 18.02.14 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
19.1.14 22:27

Holky, co vy na to? :) Proč jen nemám holčičku??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
20.1.14 07:11