Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloNo Malvík je celkově príma obchod, u kasy mě natáhli o 1200,– Kč pak při kontrole (inventuře) mi písemně potvrdili, že mi tu věc naúčtovali dvakrát, slíbili peníze hned vrátit a už to je přes 3 měsíce a nic - takže jsem ráda, že jako nastávající matka na rizikovém těhotenství podporuji tuto firmu ![]()
No, Malvík ani není oficiální prodejce značky BGB. Sami to nakupují někde v Polsku a kdo ví kde a pak to přeprodávají u nich v obchodě. Proto taky ceny v Malvíku jsou mnohem vyšší.
No to snad ne!!Ale ozvali se tedy sami-no co jim zbyvalo! Aje to co sem vsude mlzne porovnavala suverenne nejdrazsi obchod a sem tam se to nejakou „slevovou“ akci snazi vykompenzovat..Malem jsme tam koupili pred Vanocemi kocarek a kdyz jsme si tam ted nechali vykalkuovat cenu Buffa a pak jeli do Babyparku-ten rozdil byl čitelny..Sice babypark ted na Buffy dlouha cekacka, jeden den co jsme tam byli nam neochotna slecna v podstate nebyla schopna na nic odpovedet a diky me mamce, kt se odbit nenecha si vytelefonovala informace a dalsi den byla strasne moc ochotna mlada pani, diky niz jsme te tyz den jeli kočarek platit(a to nam bylo receno, ze musime cekat cca 8 tydnu)…Takze je to i o stesti, ale presto je tam do konce ledna ta maxi cosi za 1kč, coz cenu prijemne srazi..
Ahoj holky prosim o upresneni, v cesku ke kocarku dostanu co presne?? Na hrackach sem nasla za 23 kocik bez potahu. To k tomu nejsou ani ty adaptery ani plastenka v cene? A kolik vyjde na nej maxicosi autosedacka? Diky moc
A mate info kde je nej cena a cas objednani? A v rakousku vyjde jak lip?
Ahoj, ja v babyparku prave ted kupovala buffa a k nemu za 1kc byla autosedacka v hodnote pres 4tis(muzes si vybrat i tu levnejsi Maxi cosi cabrio),a zkusenosti dobre, zalezi na koho tam natrefis, ale my do dvou dnu melinkocar a ted doporucuji se informovat-prisly jim objednane kousky Buffa a do tydne. Tun.do pristi stredy kdyz si je nevyzvednou, daji je do prodeje, tak si zkuste zarezervovat pripadne.
Diky moc a ty jsi byla v praze nebo brne? No mi kocarek chcem az tak za 4mesice. Tak nevim jestli si radeji uz pomalu objednat konbinaci kterou chceme. Aby jsme ho pak sehnali..
Holky co uz mate buffalo karu, nechcete sem hodit nejake fotecky i s ditkama? ![]()
Kupovali jsme v Praze na Zlicine, ale vesmes je to jedno, kdyz to udelas pres internet obchod, eviduji to stejne. A ta maxi cosi je k objednavkam do konce ledna, tak doporucuji vybrat a ibjednat kombinaci, at necekate a at mate tu sedacku za 1kc, ta akce je i pres internet obchod.
@holubingg my jsme kupovali ve Vídni za 1049,– euro s potahy i pláštěnkou, k tomu myslím za 49,– adaptéry na maxi cosi sedačku a letní prodyšnou stříšku za nějakých 70 euro (stříšku fakt doporučuju, v létě nevím, co bych bez ní dělala).
Příspěvek upraven 18.02.14 v 12:09