Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Paji85
22.1.14 21:02

Tak holky, my máme konečně káru doma, ale jako koupený na etapy v Babyparku nám to nedodali kompletní - jooo a fotka je moc tmavá, světlo v chodbě na prd a můj mobil je sto let za opicema a fotí strašně tmavě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3244
22.1.14 21:09

@gustik tak to neporadím, sporťák jsme vytáhli teprve před týdnem. Místa je tam dost, to by problém být neměl, pohodlné mi to přijde, ale uvidíme za rok :)

Příspěvek upraven 18.02.14 v 12:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
22.1.14 21:21

@gustik - my tedy jezdíme necelé dva měsíce, takže máme korbu. Ale máme buffa jako druh kočár do auta, jezdím s nim po městě, do velkého terénu mám jiný. Než jsem ho začala používat, tak jsem porad premyslela, jestli jsem neměla koupit Cama. Dneska vůbec nelituji, skladam do auta i 3× denně, ale proste si nedovedu představit jezdit třeba na kostkach Cameleonem. Jsem opravdu rada co jsem zvolila. A ještě jsem pořídila Bee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.1.14 21:42

@gustik
Ahoj, kočárek mám ofoliovaný na all black (původně je taky stříbrný, ale v té černé se mi líbí mnohem více a navíc je to i docela praktické - pokud se mi někde škrábne, není to do rámu a vymění se jen ten kousek folie). Údajně kolem dubna by se měl začít prodávat v all black variantě od výrobce, cena ale bude vyšší než u stříbrného.
Když se podíváš zpět v diskusi, jsou tam fotky s mým 18 měsíčním synem (vzrůstem je fakt veliký, jak dvouleté dítě, možná i větší).
Já jsem si Buffalo pořídila právě proto, že nejčastěji jezdíme ve městě. Bydlíme v Olomouci a tady je to docela tankodrom :zed: Takže pro Buffala ideální terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
22.1.14 22:07
@Kačka H píše:
@gustik Černý rám neexistuje, to si tu jen jedna maminka nechala polepit folií :)

černý rám na buffa existuje, jen ještě není v prodeji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
22.1.14 22:24

@Freezz a jooo :)) tak to je pro me novinka :) a nevis zda budou nejake limitky atrisek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.1.14 23:23

Takze myslite, ze Buff se hodi do terenu v Praze? Prijde mi nepravidelny, kostky, sterk atd, ake desi me ti tahani ze schodu atd v metru..ale i kdyz je tezsi nez Cam, je lehci nez mnoho jinych kocaru, co se nabizeji na trhu. Takze jake mate postrehy maminky z Prahy, co s Buffem jezdite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
22.1.14 23:46

Počkam si do dubna na all black ;) se těším.

Jsem nasla fotku větších děti v Buffovi. :palec: pro představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.1.14 09:35
@Kačka H píše:
@Freezz a jooo :)) tak to je pro me novinka :) a nevis zda budou nejake limitky atrisek?

No já myslím, že únor bude pro bugaboo fans dobrý měsíc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
23.1.14 11:32

Já se picnu, ten novej Buff v all black provedení je užasnej. :pankac:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
23.1.14 11:32

@Freezz
ty jsi tajná, jako hrad v Karpatech :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
23.1.14 11:50

@Freezz ani mi to neříkej :D já umřu jestli budou nové limitky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
23.1.14 11:51

Já jsem se tet dívala na stránky Chytrých hraček a jsem překvapená, jak podražili. Dříve stál 23.700 a tet 25.995 kč. Já myslela, že to pujde spíše dolů a néé nahoru.
Ale je pozitivní, že se tam začali rozrustat náhradní díly na Buffa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
23.1.14 11:53

@Kačka H
už tet se těším, až něco bude:-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
23.1.14 12:07