Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@gustik tak to neporadím, sporťák jsme vytáhli teprve před týdnem. Místa je tam dost, to by problém být neměl, pohodlné mi to přijde, ale uvidíme za rok ![]()
Příspěvek upraven 18.02.14 v 12:08
@gustik - my tedy jezdíme necelé dva měsíce, takže máme korbu. Ale máme buffa jako druh kočár do auta, jezdím s nim po městě, do velkého terénu mám jiný. Než jsem ho začala používat, tak jsem porad premyslela, jestli jsem neměla koupit Cama. Dneska vůbec nelituji, skladam do auta i 3× denně, ale proste si nedovedu představit jezdit třeba na kostkach Cameleonem. Jsem opravdu rada co jsem zvolila. A ještě jsem pořídila Bee.
@gustik
Ahoj, kočárek mám ofoliovaný na all black (původně je taky stříbrný, ale v té černé se mi líbí mnohem více a navíc je to i docela praktické - pokud se mi někde škrábne, není to do rámu a vymění se jen ten kousek folie). Údajně kolem dubna by se měl začít prodávat v all black variantě od výrobce, cena ale bude vyšší než u stříbrného.
Když se podíváš zpět v diskusi, jsou tam fotky s mým 18 měsíčním synem (vzrůstem je fakt veliký, jak dvouleté dítě, možná i větší).
Já jsem si Buffalo pořídila právě proto, že nejčastěji jezdíme ve městě. Bydlíme v Olomouci a tady je to docela tankodrom
Takže pro Buffala ideální terén.
@Kačka H píše:
@gustik Černý rám neexistuje, to si tu jen jedna maminka nechala polepit folií
černý rám na buffa existuje, jen ještě není v prodeji ![]()

@Freezz a jooo
tak to je pro me novinka
a nevis zda budou nejake limitky atrisek?
Takze myslite, ze Buff se hodi do terenu v Praze? Prijde mi nepravidelny, kostky, sterk atd, ake desi me ti tahani ze schodu atd v metru..ale i kdyz je tezsi nez Cam, je lehci nez mnoho jinych kocaru, co se nabizeji na trhu. Takze jake mate postrehy maminky z Prahy, co s Buffem jezdite?
Počkam si do dubna na all black
se těším.
Jsem nasla fotku větších děti v Buffovi.
pro představu.
@Kačka H píše:
@Freezz a joootak to je pro me novinka
a nevis zda budou nejake limitky atrisek?
No já myslím, že únor bude pro bugaboo fans dobrý měsíc ![]()
Já se picnu, ten novej Buff v all black provedení je užasnej.
!!!
Já jsem se tet dívala na stránky Chytrých hraček a jsem překvapená, jak podražili. Dříve stál 23.700 a tet 25.995 kč. Já myslela, že to pujde spíše dolů a néé nahoru.
Ale je pozitivní, že se tam začali rozrustat náhradní díly na Buffa.
@smale
Mužů se zeptat kde vám dělali folii na kočárek? děkuji
Tak holky, my máme konečně káru doma, ale jako koupený na etapy v Babyparku nám to nedodali kompletní - jooo a fotka je moc tmavá, světlo v chodbě na prd a můj mobil je sto let za opicema a fotí strašně tmavě