Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Paji85 píše:
Ahoj holky, kolika bodový mají uchycení ty pásy u sporťáku prosím? Mě ještě buff nedošel, ale chtěla bych koupit nějakou podložku, nebo si ji nechat ušít, myslíte, že tam pujde třeba tahle? http://www.pinkie.cz/…-monkey.html
Do Buffa sedí od Pinkie ty prodloužené podložky. Pokud bys chtěla, mám na prodej tuto v šedé barvě http://www.pinkie.cz/…wn-dino.html a mám k ní i deku ve stejné barvě.
Případně napiš SZ ![]()
@Čakry Makry @Čakry Makry
když se podíváš na stránky MMB Bugaboo, tak tam někdo zrovna prodává na Buffalo v barvě Petrol Blue-uplně nové potahy.
Ahojky prosim jezdite s buffem i busem? jak se vam s nim natupuje vystupuje? Budeme jezdit do prirody i do mesta, tak jsem zvedav, jestli bude manzelka zvladat i bus, kdyz ma ta velka kola
dekuji ![]()
@Čakry Makry busem nejezdim, ale podle mě to je jedno jaký máš kočárek - ani s camem by se ji asi nejezdilo komfortně - vždy se v autobuse najde někdo kd jí pomůže dovnitř a ven
a nebo bude jezdit nízkopodlažním a tam to bude v pohodě ![]()
@Čakry Makry já jezdím víc v přírodě než ve městě, teď jsem nedávno strávila ve městě celý den a byla jsem úplně vyřízená, ty schody jsou fakt všude, i když jen třeba 3, je to pěkná otrava. Ale podle mě to by bylo s jakýmkoli kočárkem, ty 3 kila rozdíl už není tak velký, je to těžký tak jako tak s 8 kilovým miminkem a kabelou k tomu, do toho já vozím velkou lahev vody atd. V autobuse jsem párkrát jela a že by velká kola vadila, to nevím, naopak u těch nízkopodlažních je právě výhoda, že jsem nemusela nikomu říkat, aby mi pomohl, ale v pohodě jsem vystoupila a nastoupila sama. Vevnitř pak žádný problém s manévrováním nebyl.
@Čakry Makry busem i tramvaji jezdim:-) vsechno je vpohode jen musi mit zaaretovany predni kola;-)
Holky, před časem jsem slíbila, že dám fotky, až budu mít rám střechy a střechu na Donkey. Takže takto sedí na Buffa ![]()
Zrovna pinkie upravi podlozky primo na kocary bgb,tun.ze tam udelaji prustrihy na ty pasy dole, nais tam…
@smale píše:
Holky, před časem jsem slíbila, že dám fotky, až budu mít rám střechy a střechu na Donkey. Takže takto sedí na Buffa
Moc pekny
Prosim Vas, ten tuning je folie carbon po celem ramu? Vypada to luxusně ![]()
@Čakry Makry píše:
Moc pekny![]()
![]()
Prosim Vas, ten tuning je folie carbon po celem ramu? Vypada to luxusně
Díky
Je to černá matná folie a na bocích carbon.
Zvažuji, že nechám „převléct“ do carbonu celý rám. ![]()
Zdravim vsechny, co jste uz prali potah na bugaboo, pouzivate, prosim, prasek nebo radeji tekuty prostredek? Dekuji ![]()
@smale
Ahoj muzu se zeptat potahovala jsi kocarek folii sama nebo nejaka firma? Diky moc za info. Vypada paradne ![]()