Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@kotýsek píše:
HolkY mrknite na tuto stranku jsou dve nove barvicky strisek na Buffalo.
A da se koupit krasna konstrukce v all black.
http://www.chytryhracky.cz/…cky/novinky/
All black je krásný ![]()
Chytré hračky taky sleduju a pořád (tajně) doufám, že bude i tak Ice blue
. Zatím ji tam nevidím
![]()
@Zuzinka512 píše:
Spíš sem taky rozhodlá pro Buffa jen řeším to auto:(Myslela jsem jestli nemá někdo osobní zkušenost, protože já neřídím a přítele tam asi nedostanu:) Nerada bych ho objednala a pak koukala:D
Já vozím Buffa v Toyotě Yaris a Fabie má kufr větší, než Yaris. Podvozek dávám do kufru a sedačku za sedačku v autě. ![]()
Taky by se mi ta Ice Blue líbila ![]()
A není ta stříška z Donkey stejná? Kdo to tu má Donkey limitky na Buffu? Sedí dobře?
Tak ja po nedeli jedu objednat tu soft pink, ten all black je krasny, ale novy kocar tedy kupovat nebudu, to by mi neproslo, ale stejne se bojim, ze kdyz to porad skladam do auta, ze by se to odrelo a na te cerne to bude vic videt.
Máme Buffa připraveného a oni teď jak naschvál udělají tu úžasnou all-black variantu
![]()
@kačka25 budu se tím uklidňovat, že ta černá je méně praktická… ![]()
@kačka25 ja měla všechny kočary černé. Mě se střibrné konstrukce nelíbí a nemůžu si stěžovat.
Ale záleží na každém co preferuje.
Ja bych si i tu stribrnou nechala ofoliovat kdyby neudelali all black ![]()
@andatko mně se ta černá taky víc líbí. Ještě mě napadá, jest by nám to ty chytryhracky nevyměnili. Zatím to máme doma nerozbalené tak, jak to poslali… ![]()
@jannda zeptat se muzes. Za to nic nedas. Otazka je kdy bude k dispozici
vzhledem k tvemu TP ![]()
Zkus. Drzim palce.
@jannda - no taky se utesuji. Mám uz par sramu i na tom svetlem
mám ho v autě a porad skladam. Ja koupila Bee v all blacku.
Ja mela taky bee + all black a i jine znacky s cernou konstrukci. Ja zas radeji skrabanec na cernem nez na stribrne co se mi nelibi ![]()
@janicce píše:
All black je krásný
Chytré hračky taky sleduju a pořád (tajně) doufám, že bude i tak Ice blue. Zatím ji tam nevidím
![]()
ten je ale levnější že???
Holky ještě mám dotaz. Nevíte jaká je ta tmavá růžová na Buffalo? Jestli je tak tmavá jak ve vzorníku? Vídám na netu takovou hezkou ale vypadá jinak.. Nevím jestli je možný, že mají víc odstínů kromě tý pink a soft pink:/