Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
9.2.14 13:01

:mrgreen: Mozna vyssi cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
9.2.14 13:30

@kotýsek a máš na tu stříšku od Donkeyho i ty pruty na Donkey nebo normálně ty od Buffa? Přemýšlím nad tou Ice Blue stříškou a zatím vypadá že bude jen pro Donkey :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.2.14 16:12

@kotýsek
Ahoj, chci se zeptat, ten zimní návlek na nohy, to je original BGB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.2.14 16:25

@Zuzinka512 myslim, že buff bude lepši. Oni přeci jen ty předni kola Cama nejsou zrovna super na ty kostky pražské. Mě stačilo Beečko, a nedávno jsem viděla pani na andělu s camem jak bojovala na kostkach :nevim:
Mě se děsně líbí cameleon limitka Avenue :srdce: ale prostě uz nechci s jednim ditětem vystřidat 10kočarů :mrgreen: ráda bych jeden. I když tomu manžel nevěří. :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.2.14 18:58
@kačka25 píše:
Já mám tašku na kočár od Fendi.

Muzu vedet zda ji mas od nas? Na webu jsem ji nevidela. Jeste jsem koukala na pradu.
Minule jsem mela gucci a na me byla moc tvrda. Takovy pevnejsi tvar. Me to nevyhovovalo.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.2.14 19:04

Jj tak to je pravda, že je dražší:DD Jinak teda asi objednám Buffa a hotovo:) na tu limitku Avenue sem koukala v Babyparku a je nadherna:*taky se mi libi! akorat ze je to CAM a byla bych s cenou zase výš a přítel už by to asi nezkousl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
9.2.14 19:32

@andatko - jo mám ji z Prestige kid z Prahy. Ale zitra jedu do Chytrých hraček a chci se zeptat ještě na tu Kaviar Gauche. Ale ta Fendi je dobra.
Uz přemýšlím, jestli neprodam a neobjednam ten all black. Manžel ze me chytá infarkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.2.14 19:45

@gustik
ne, ne to je zimni nanoznik od Casualplay, ale sedi paradne i na Buffa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.2.14 21:17

@Zuzinka512 taky jsem ji okukovala v Babyparku. Krasna. Elegantni. :srdce:
Me se libila i lim. Sahara. ;)

@kačka25 diky za tip. Mrknu tam. Vubec neznam. :palec:

Holky muzu nekterou z vas poprosit o delku hluboke korby u Buffa? Ja jsem asi slepoň, ale nikde jsem to nenašla :nevim:
Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.2.14 21:49

Ahoj holky, snad už v úterý se stanu hrdou majitelkou buffa (nemůžu se už dočkat :dance: ), přelouskala jsem dneska celou diskuzi a chtěla jsem se zeptat, protože jsem o tom nic nenašla, jestli máte ke kočárku organizér, pořád nad ním uvažuju, ale bojím se, že je to zbytečnost. Navíc už mám něco podobného, tak jestli to není škoda peněz a spíš za to koupit něco jiného…? Co myslíte? Vím, že ho má @smale, tak snad poradí i ona 8) Moc děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.2.14 21:58

@lulii Organizér je pro mě super a praktická věc - nemusím vše nosit v přebalovací tašce. Přikládám foto, co v něm vozím. :mavam:
Případně mohu nabídnout i jeden na prodej. Mám dva a ten jeden mi tu jen leží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.2.14 22:12

@lulii měla jsem ho u Beecka. Moc se do nej nevleze. Ale treba na veci, ktere se vozi neustale aby nezavazeli treba v kosiku nebo pro vetsi ditko, kdyz uz neni potreba taska na kocar.
Je vazne mala nez vypada na fotkach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.2.14 22:15

@smale ale misto tasky to treba neni vid? Kvuli velikosti. Opravdu jen na veci co jsou potreba, nebo nahradni obleceni treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.2.14 23:01

@andatko Místo tašky určitě ne. Ale vozím tam věci na přebalování, sušenky, apod. a nemusím to tím pádem tahat v tašce. Když jdu někam sama a beru si tašku jako kabelku, tak nic (přebalovacího) nevyskládávám ven z tašky. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.2.14 09:38

@lulii Já ho mám a jsem moc spokojená. Používám ho stejně jako smale na drobnosti, které potřebuju ke každé procházce. Když jedu do města, beru tašku. Ale stejně jezdím denně jen na krátké prochajdy po vesnici a vejde tam v pohodě pití a svačina pro starší dcerku, telefon, kapesníky, klíče… a spoustu dalších drobností… Využívám ho tedy denně - super věc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí