Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@krtecek79 nápodobně
akorat my to mame obj. v Babyparku na Zlicině. Také nespěchám. A když bych se rozmyslela, prý se nic neděje, protože se tam dlouho neohřeje. ![]()
@krtecek79 píše:
@pavcici My jsme kupovali v Babyparku v Praze na Černém Mostě - vysel na 23715 Kc + 2695 Kč barevný potah a stříška. Dávají k němu autosedačku Maxi Cosi Pebble nebo CabrioFix za jednu korunu. Akci mají teď prodlouženou do konce února a paní je tam velmi vstřícná. Říkali, že dodací lhůta je 6-8 týdnů, ale jak teď mají tu akci, že to může být až 11 týdnů. My zatím nikam nespěcháme, jen jsme v lednu nechtěli propásnout tu akci (nechtěli jsme riskovat, že akci na autosedačku neprodlouží), tak už máme objednáno. Podle Heureky mi vyšla i cena kočárku v Babyparku nejnižší.
My taky tak ![]()
Ahojky holky tak po dlouhým vybírání kočárku pro první miminko jsem se na skoro 100% rozhodla pro Bugaboo:):* alepořád váhám jestli Camelon 3 nebo Buffa. Bydlíme v Praze ale jezdíme k našim na Vysočinu často. Hlavně v Praze hodně jezdím MHD. Myslíte, že je ta rozdílnost váhy hodně znatelná? A ještě jeden dotaz, nevíte jestli Buffíka nacpu do krátký Fabie II? to je jediný co mě tíží:/
@Zuzinka512 ja si myslim, že jak tam nemacpeš Buffa tak ani Cama. Zas takovej rozdil v nich neni.
Treba v babyparku to muzes vyzkouset. Dovoli ti si zkusit kocarek slozit do auta. Za asistence prodavacky.
@Zuzinka512 já si je oba nejprve vyzkoušela v Letňanech v Babiez - mají je tam oba a dokonce mají takový pás s různými povrchy, takže si můžeš zkusit jak jezdí po dlažbě, malých kostičkách a tak. Mě přišlo, že Buffalo tolik nedrncá, je na tom drsnějším povrchu líp ovladatelný. Já měla jasno za pět minut
Kromě toho mi budou vyhovovat ty větší přední kolečka.
Spíš sem taky rozhodlá pro Buffa jen řeším to auto:(Myslela jsem jestli nemá někdo osobní zkušenost, protože já neřídím a přítele tam asi nedostanu:) Nerada bych ho objednala a pak koukala:D
@andatko mají super přístup, byla jsem fakt mile překvapená. Paní nám objednala dokonce dvojí barvu stříšky a potahu - modrou a růžovou, protože jsme ještě nevěděli pohlaví. Pak si prostě vezmeme a zaplatíme jen jednu barvu. No a po dnešní kontrole u dr to vypadá, že nejspíš vezmeme tu růžovou ![]()
@Zuzinka512 tak si zkus zajet třeba do těch Letňan a ať ti to tam prodavačka složí, pak si to můžeš třeba okem porovnat a třeba i naměřit… My máme auto velký, tak jsme to nezkoušeli strkat do kufru, nám by se tam vezly kočárky i dva. Zvedat jsem je radši nezkoušela, manžel ano a říkal, že mu to přijde skoro stejný.
@Zuzinka512 osobni nemam, protoze nemam fabii.
ale cameleona nacpe kamoska do golfa. Maleho.
A myslim, ze by tam dala i buffa.
@krtecek79 ja mam obj. bilou barvu. Ale take cekame holcicku ![]()
@andatko
mě se bílá líbila taky, ale já jsem takový čuník, že bych to věčně měla od něčeho špinavý, tak jsem rozumně volila radši tmavší barvy ![]()
My čakáme chlapečka a zatím to vypadá, že vyhraje Royal Blue. Ovšem nějraději bych novou limitovanou barvu Ice blue, ale zatím to vypadá, že tato barva nebude pro Buff, ale jen pro Cam
. Prozatím mam objednaný kočár bez potahu..
![]()
@janicce no uvidíš, na stránkách Bugaboo vypadá, že bude i na Donkeyho, tak třeba bude i na Buffa…
@krtecek79 jj, Donkey ma taky.. Pořád doufam, že by mohl být i na Buffa.. Ale co jsem videla color mix, tak u Buffa tahle barva neni… Tak ještě počkám a pak se uvidí ![]()
Po me zkušenosti s Bee+ stejne tech strisek pak budete mít hodně na převleky ![]()
Takže ono je to fuk která je jako první. ![]()
HolkY mrknite na tuto stranku jsou dve nove barvicky strisek na Buffalo.
A da se koupit krasna konstrukce v all black.
http://www.chytryhracky.cz/…cky/novinky/