Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2960
7.2.14 18:53

@krtecek79 nápodobně :palec: akorat my to mame obj. v Babyparku na Zlicině. Také nespěchám. A když bych se rozmyslela, prý se nic neděje, protože se tam dlouho neohřeje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
7.2.14 19:09
@krtecek79 píše:
@pavcici My jsme kupovali v Babyparku v Praze na Černém Mostě - vysel na 23715 Kc + 2695 Kč barevný potah a stříška. Dávají k němu autosedačku Maxi Cosi Pebble nebo CabrioFix za jednu korunu. Akci mají teď prodlouženou do konce února a paní je tam velmi vstřícná. Říkali, že dodací lhůta je 6-8 týdnů, ale jak teď mají tu akci, že to může být až 11 týdnů. My zatím nikam nespěcháme, jen jsme v lednu nechtěli propásnout tu akci (nechtěli jsme riskovat, že akci na autosedačku neprodlouží), tak už máme objednáno. Podle Heureky mi vyšla i cena kočárku v Babyparku nejnižší.

My taky tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.2.14 20:33

Ahojky holky tak po dlouhým vybírání kočárku pro první miminko jsem se na skoro 100% rozhodla pro Bugaboo:):* alepořád váhám jestli Camelon 3 nebo Buffa. Bydlíme v Praze ale jezdíme k našim na Vysočinu často. Hlavně v Praze hodně jezdím MHD. Myslíte, že je ta rozdílnost váhy hodně znatelná? A ještě jeden dotaz, nevíte jestli Buffíka nacpu do krátký Fabie II? to je jediný co mě tíží:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
7.2.14 20:44

@Zuzinka512 ja si myslim, že jak tam nemacpeš Buffa tak ani Cama. Zas takovej rozdil v nich neni.
Treba v babyparku to muzes vyzkouset. Dovoli ti si zkusit kocarek slozit do auta. Za asistence prodavacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.2.14 20:50

@Zuzinka512 já si je oba nejprve vyzkoušela v Letňanech v Babiez - mají je tam oba a dokonce mají takový pás s různými povrchy, takže si můžeš zkusit jak jezdí po dlažbě, malých kostičkách a tak. Mě přišlo, že Buffalo tolik nedrncá, je na tom drsnějším povrchu líp ovladatelný. Já měla jasno za pět minut :-) Kromě toho mi budou vyhovovat ty větší přední kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.2.14 20:53

Spíš sem taky rozhodlá pro Buffa jen řeším to auto:(Myslela jsem jestli nemá někdo osobní zkušenost, protože já neřídím a přítele tam asi nedostanu:) Nerada bych ho objednala a pak koukala:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.2.14 20:54

@andatko mají super přístup, byla jsem fakt mile překvapená. Paní nám objednala dokonce dvojí barvu stříšky a potahu - modrou a růžovou, protože jsme ještě nevěděli pohlaví. Pak si prostě vezmeme a zaplatíme jen jednu barvu. No a po dnešní kontrole u dr to vypadá, že nejspíš vezmeme tu růžovou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.2.14 20:58

@Zuzinka512 tak si zkus zajet třeba do těch Letňan a ať ti to tam prodavačka složí, pak si to můžeš třeba okem porovnat a třeba i naměřit… My máme auto velký, tak jsme to nezkoušeli strkat do kufru, nám by se tam vezly kočárky i dva. Zvedat jsem je radši nezkoušela, manžel ano a říkal, že mu to přijde skoro stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
7.2.14 20:58

@Zuzinka512 osobni nemam, protoze nemam fabii. ;) ale cameleona nacpe kamoska do golfa. Maleho.
A myslim, ze by tam dala i buffa.

@krtecek79 ja mam obj. bilou barvu. Ale take cekame holcicku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.2.14 21:04

@andatko :palec: mě se bílá líbila taky, ale já jsem takový čuník, že bych to věčně měla od něčeho špinavý, tak jsem rozumně volila radši tmavší barvy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
7.2.14 21:10

My čakáme chlapečka a zatím to vypadá, že vyhraje Royal Blue. Ovšem nějraději bych novou limitovanou barvu Ice blue, ale zatím to vypadá, že tato barva nebude pro Buff, ale jen pro Cam :cert:. Prozatím mam objednaný kočár bez potahu.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.2.14 21:21

@janicce no uvidíš, na stránkách Bugaboo vypadá, že bude i na Donkeyho, tak třeba bude i na Buffa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
7.2.14 21:44

@krtecek79 jj, Donkey ma taky.. Pořád doufam, že by mohl být i na Buffa.. Ale co jsem videla color mix, tak u Buffa tahle barva neni… Tak ještě počkám a pak se uvidí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
7.2.14 21:50

Po me zkušenosti s Bee+ stejne tech strisek pak budete mít hodně na převleky :mrgreen:
Takže ono je to fuk která je jako první. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.2.14 22:05

HolkY mrknite na tuto stranku jsou dve nove barvicky strisek na Buffalo.
A da se koupit krasna konstrukce v all black.
 http://www.chytryhracky.cz/…cky/novinky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4