Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Lakya píše:
Ahojte! Tie co používate dlhší čas buffa netvaruju sa vam kolesa do „A“?
ne, proč? tobě jo?
@Lakya píše:
Ahojte! Tie co používate dlhší čas buffa netvaruju sa vam kolesa do „A“?
Ano, mám to tak už od začátku. Normálně bych si toho vůbec nevšimla, je to vidět pouze když vjíždím do výtahu a vidím to v zrcadle. ![]()
Nemyslím si, že je to vada, ale záměr kvůli stabilitě kočárku. ![]()
@smale - jsem trochu Tatar.
je myšleno, ze se jakoby ty kolečka rozjizdeji?
@kačka25 Ked sú do „A“ tak su vlastne naklonene k sebe. Máš to aj ty tak?
@Lakya píše:
@kačka25 Ked sú do „A“ tak su vlastne naklonene k sebe. Máš to aj ty tak?
Ja mam kočár zatím koupeny, ale ještě ho nemám doma. Takže spis řeším, co me čeká.
@smale A je to moc do „A“ či je to len taky náznak, že musíš dlho pokukovať aby si to uvidela. Od kedy pouzivas kocik a ako casto ak sa mozem spýtať?
@Lakya píše:
@smale A je to moc do „A“ či je to len taky náznak, že musíš dlho pokukovať aby si to uvidela. Od kedy pouzivas kocik a ako casto ak sa mozem spýtať?
Mírně se naklání k sobě (do A) a je to vidět jen z čelního přímého pohledu, jinak vůbec. Jezdíme od začátku prázdnin a téměř denně.
@kačka25 píše:
@smale - jsem trochu Tatar.je myšleno, ze se jakoby ty kolečka rozjizdeji?
Ta kola jsou jako na těch kočárcích na běhání nebo na in-line brusle. Ale mnohem mírněji, prostě se malinko naklání k sobě. ![]()
Ahaaa… tak to reklamuj jestli je to hodně… já jezdim od září každý den a nic jsem neviděla, ale je pravda že to nesleduju. jediný co vim je že se s nim jezdí tíž než s camem ![]()
@Lakya píše:
@smale Neda sa ti to nafotit?
Moc to nafotit nejde, nemůžu najít úhel, ze kterého by to šlo vidět… ![]()
@smale To ti tie veľké kolesa sú do „A“? Neda sa ti to odfotit z tej zadnej strany - tam kde je rúčka kocika?
@Lakya píše:
@smale To ti tie veľké kolesa sú do „A“? Neda sa ti to odfotit z tej zadnej strany - tam kde je rúčka kocika?
Ano, ta velká kola…z druhé strany to už vůbec není vidět, když to vyfotím…
Zítra venku zkusím vyfotit z dálky, třeba to půjde lépe vidět…
Ahoj, můžu se zeptat zda některá nemáte Bugaboo ofoliovaný? Mám Buffalo a uvažuji, že bych ho nechala ofoliovat průhlednou fólií. Přeci jenom při skládání by mohl mít nějaké oděrky a určitě se potom bude i líp prodávat když nebude odřený. Pokud máte některá zkušenost, tak prosím o typ fólie, případně kde jste ji zakoupily nebo nechaly nalepit. Chystám se jít někam do reklamky, ale než tam vyrazím tak mapuji terén. Děkuji ![]()
@LauJak Mám ofóliováno na all black. Je to autofólie, která se používa na polepy aut. Nechala jsem to dělat v Olomouci u známého, který dělá právě tónování skel a polepy aut. Tady o pár stránek zpět už jsem dávala fotky… ![]()