Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@smale - díky. Paní znám, je shodou náhod od nás z města. Takže se s ni domluvim a až budu mít kočár doma, nějak poresime. Mám ho ještě v prodejně, rodím v prosinci.
Můžu se zeptat jakou k Buffalo používáte moskytiéru? Bohužel součástí Buffalo je jenom pláštěnka. Tak teď vybírám na netu a netuším která bude sedět. Myslíte, že bude sedět i tato univerzální? http://www.mamitati.cz/…ek-5186.html
Jinak jsem si k Buffalo koupila i tu letní prodyšnou stříšku, která má integrovanou moskytiéru - nevíte jestli ji lze nasadit i na korbičku?
@LauJak my jsme používali jen tu letní stříšku s moskytiérou, dá se natáhnout přes celou korbu
@barca77 píše:
@LauJak my jsme používali jen tu letní stříšku s moskytiérou, dá se natáhnout přes celou korbu
Moc děkuji za informaci, takže na moskytiéru kašlu když mám letní stříšku. Děkuji ![]()
Vozit se muže dítě, až do 23 kg a to má tetka neteř v šesti letech ![]()
![]()
@kotýsek super
takže není potřeba žádný golfky že? A je lehký? Vím že ty kočárky většinou ty takko nebo tak jsou docela těžký
a kde jste ho pořídili?
@Safiye -je lehký, ale Cameleon je ještě lehčí. A srovnávat Bugaboo s Takko kočárky-se nedá ani komentovat ![]()
![]()
![]()
A kupovala jsem ho přes internet v Chytrých hračkách v Praze. ![]()
@kotýsek a ty máš i korbičku nebo jen sporťák na kolik tě vyšel? no já vím že to nejde srovnávat ale víš o co mi jde třeba do autobusu ho dám snadněji než ten takko protože ten je těžkej jak prase ![]()
Bgaboo buffalo nejde koupit jen sportak, vzdy je i s hlubokou korbickou. Vyjde na cca 25750kc
Nemuzes stovnavat s takkem, to je jako trabant a mercedes ![]()
Cam je znatelně lehčí, kdo má zkušenost s oběma, tak věřím, že Buff ze začátku mu přijde těžký, mě taky přišel, ale zvykla jsem si a je perfektní…Mám i hluboký, ono to jinak koupit nejde…Moskytiéru mám od Stokke, perfektní i se zipem, ať se nemusí furt sundávat, když chci třeba prckovi podat dudlík, jinak tu letní stříšku mám taky, ale teď bych ji nenasazovala, přijde mi, že by profoukla a už je celkem zima…Já teda golfky mám, Bugaboo Bee+ a využívala jsem je u první dcery dost, na dovči apod. jsou super, takže já i přesto, že Buff je super, tak s golfkama stejně počítám, ale určitě tam vleze dítě aspoň do těch 2,5let si myslím, to už pak ale stejně víc chodí takže já už pak jezdila delší dobu jen s Bee+…
@Ivett z MK
Děkuji za odpověď, takže jako ten Bee+ je znatelně lehčí jako golfky a skladatelnější? Tam se dítko vejde déle že? ![]()