Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloZa mě taky doporučuju autosedačku maxi cosi, máme ji taky, buff přijde zkraje příštího týdne, mám k němu pink potahy, adaptéry na sedačku a letní stříšku, další doplňky už mám doma z dřívějška, protože mám i Beečko…už se ho nemůžu dočkat ![]()
Holky jak je to s tím držákem pití nebo tím jídelním pultíkem? obojí mám, bude mi to na buffa sedět? s kterým klipem?
Moc dekuji za info, ja ho platila taky tak nejak. Ma mne přijít PPL a dnes mne došla smska, ze mne budou doručeny 2 balíky tak snad je to Buffalo, uz se nemuzu dočkat:-)
@LauJak noo, ja chtela abyho predemnou slozili abych vedela jak na to a videla ze je vse jak ma.. nabidli ki to tak proc ne
ja myslim ze by to melo dojit ve pohromade, aj fusak a adaptery apod. taky to tak mam..
To složení na prodejně by se mne taky líbilo, to mas teda super, ale do Prahy to mam bohužel hodne daleko a hlavne uz nesmím nikam cestovat:-( Ja objednávala i autosedačku, tak doudam, ze ten jeden balíček je Buffalo a druhy balíček je autosedacka. No uvidím odpoledne:-)
Autosedačku mam Romer (zebra), jsou prý hodne kvalitni. Navic mne v AV prodali adaptér za 1070 Kc nebo tak nejsk, protože jsem kupovala Buffalo. Normálně mají ty adaptéry hrozne drahé, bráni se tim prý proti neoriginalnim prodejcum.
@LauJak me taky staly 1070,–
ale sedacku mame maxi cosi peble
@Máma21
Peble je moc pěkná! Ja chtěla původně ten adaptér koupit jinde, ale když mne ho AV nabídli za stejnou cenu tak nebylo co řešit a mam vse od nich.
Holky me v chytrych hrackach adaptery prodali za 1075kc takze je to podle me normos cena a vajco mame maxi cosi cabrio fix…a dva baliky urcite budou sedacka a kocar, do jednoho to nedaji, to by clovek nepobral ![]()
Holky takovy blby dotaz, jak davate podvozek buffa do auta? Madlem dolu nebo nahoru a smerem k pasazerum nebo ven z auta?? Jestli chapete? Ja porad nemuzu najit system, aby se mi hezky vytahoval a daval ![]()
Juchůůůů, Buff je na cestě, zítra ho mám doma, já se tak těším ![]()
Ahoj Holky, poradíte mi některá ohledně Buffíka a stupátka pro větší dítko? Pasuje k němu ten skate z Cama? A jak je to složité na namontování a odmontování? Dávám dcerku dvakrát týdně do školky a zatím jezdíme na kolobajdě s madlem, ale za chvilku se malý narodí a já bych dvakrát týdně školku chtěla zvládat i s kočárkem, ale dcerka je malá (2 a půl) a jít s ní úplně pěšo nemá význam, protože by furt sbírala kameny a tak…
A na osm bychom to nestihly… Ve dvanáct jedem zase zpět a to je pro změnu zralá do postele…A prostě neujde. Ale zároveň nechci mít stupátko na Bufíkovi pořád. Prostě jen ty dva dny školkové. Tak jsem zvědavá, jak rychle se dá namontovat a zase odstranit, pokud vůbec pasuje na Buffa… Dík za všechny poznatky…