Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.10.13 08:19

Za mě taky doporučuju autosedačku maxi cosi, máme ji taky, buff přijde zkraje příštího týdne, mám k němu pink potahy, adaptéry na sedačku a letní stříšku, další doplňky už mám doma z dřívějška, protože mám i Beečko…už se ho nemůžu dočkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 08:20

Holky jak je to s tím držákem pití nebo tím jídelním pultíkem? obojí mám, bude mi to na buffa sedět? s kterým klipem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.10.13 08:38

@Máma21

Moc dekuji za info, ja ho platila taky tak nejak. Ma mne přijít PPL a dnes mne došla smska, ze mne budou doručeny 2 balíky tak snad je to Buffalo, uz se nemuzu dočkat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
4.10.13 08:43

@LauJak noo, ja chtela abyho predemnou slozili abych vedela jak na to a videla ze je vse jak ma.. nabidli ki to tak proc ne :-) ja myslim ze by to melo dojit ve pohromade, aj fusak a adaptery apod. taky to tak mam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.10.13 08:52

@Máma21

To složení na prodejně by se mne taky líbilo, to mas teda super, ale do Prahy to mam bohužel hodne daleko a hlavne uz nesmím nikam cestovat:-( Ja objednávala i autosedačku, tak doudam, ze ten jeden balíček je Buffalo a druhy balíček je autosedacka. No uvidím odpoledne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
4.10.13 08:58

@LauJak jakou autosedacku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.10.13 09:02

@Máma21

Autosedačku mam Romer (zebra), jsou prý hodne kvalitni. Navic mne v AV prodali adaptér za 1070 Kc nebo tak nejsk, protože jsem kupovala Buffalo. Normálně mají ty adaptéry hrozne drahé, bráni se tim prý proti neoriginalnim prodejcum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
4.10.13 09:10

@LauJak me taky staly 1070,– ;) ale sedacku mame maxi cosi peble

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.10.13 09:19

@Máma21
Peble je moc pěkná! Ja chtěla původně ten adaptér koupit jinde, ale když mne ho AV nabídli za stejnou cenu tak nebylo co řešit a mam vse od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 17:54

Holky me v chytrych hrackach adaptery prodali za 1075kc takze je to podle me normos cena a vajco mame maxi cosi cabrio fix…a dva baliky urcite budou sedacka a kocar, do jednoho to nedaji, to by clovek nepobral ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.10.13 18:23

Holky takovy blby dotaz, jak davate podvozek buffa do auta? Madlem dolu nebo nahoru a smerem k pasazerum nebo ven z auta?? Jestli chapete? Ja porad nemuzu najit system, aby se mi hezky vytahoval a daval :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.13 20:19

Juchůůůů, Buff je na cestě, zítra ho mám doma, já se tak těším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.10.13 21:14

:palec: :palec: @Ivett z MK :-D -budeš spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.10.13 09:26

Ahoj Holky, poradíte mi některá ohledně Buffíka a stupátka pro větší dítko? Pasuje k němu ten skate z Cama? A jak je to složité na namontování a odmontování? Dávám dcerku dvakrát týdně do školky a zatím jezdíme na kolobajdě s madlem, ale za chvilku se malý narodí a já bych dvakrát týdně školku chtěla zvládat i s kočárkem, ale dcerka je malá (2 a půl) a jít s ní úplně pěšo nemá význam, protože by furt sbírala kameny a tak… :-) A na osm bychom to nestihly… Ve dvanáct jedem zase zpět a to je pro změnu zralá do postele…A prostě neujde. Ale zároveň nechci mít stupátko na Bufíkovi pořád. Prostě jen ty dva dny školkové. Tak jsem zvědavá, jak rychle se dá namontovat a zase odstranit, pokud vůbec pasuje na Buffa… Dík za všechny poznatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
9.10.13 13:21

@Ivett z MK :-D tak co buff? spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie