Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloNechcete nekdo koupit cernou tasku melobaby, jak se tu o ni psalo? za 1000 kc, pouzivana mesic, osobni predani v praze;-) je fajn, ale ja se rozmazlila miou od il tutto;-) tak tuhle pisilam do sveta
@Safiye tak netvrdím, že je nejlehčí na trhu, ale lehoučký je, je prostorný, skladný, lehce ovladatelný, má spojenou rukojeť, na golfáč ne zrovna malý košík a celkově je prostě pro mě jako alternativa golfek ten nej ![]()
Holky máte někdo zimní fusak Polar nebo ten novej High Performance? Ten se myslím u nás zatím neprodává, že? Má to smysl za ty peníze?
Ahoj holky, čekám první mimčo (zatím krátce
) a zamilovala jsem se do Buffa, chci se zeptat na rozměr korbičky na délku i šířku - jde mi o to, že když se prcek narodí na přelomu května/června, jestli se mi tam vleze ještě přes zimu…
Můžete mi to prosím některá změřit? Nemůžu to nikde najít ![]()
Tak už jsem to u vás v diskuzi našla
76cmx30-36-34cm ![]()
Tak jen do kolika měsíců se vám drobci vešli do hluboké korbičky? ![]()
@kknoflicek mě se malá narodila v srpnu, v korbičce jezdíme teď, má ještě spoustu místa a to vypadá, že nebude nejmenší
záleží jak velé dítě bude, někomu se vleze dítko do korbičky i s fusakem do roka, jinému je ve 4měsících malá, to dopředu nevíš a neodhadneš…ale v zimě bude mít tvůj prcek už půl roku a víc, může jít do sporťáku ![]()
@Kačka H wow ta modrá barva je úžasná na kočárku! jsem nevěděla že je tak hezká ![]()
Safiye to je podle mě barva Ocean na Camovi, ne? Petrol blue i Royal Blue je tmavší o dost…
Jj to je limitka ocean black, rok 2012, minuly tyden jsem ho prodala a vymenila za buffa
skoda ho ![]()
Chcem ťa spýtať to máš kocik bugaboo buffalo petroyl blue?