Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3244
24.10.13 19:38
@Lakya píše:
Chcem ťa spýtať to máš kocik bugaboo buffalo petroyl blue?

tohle myslím byla ta limitka Ocean Black, byly jen pro Cameleon, Buffalo ještě limitky vůbec nemá. Ale na fotkách to vypadá úplně stejně jako Petrol Blue, to mám např. já. Je potřeba to vidět na živo neba na videu, např. na youtube najdeš. Fotky hrozně zkreslujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
24.10.13 20:01
@Lakya píše:
@Kačka H Chcem ťa spýtať to máš kocik bugaboo buffalo petroyl blue?

nene, to je Cameleon ocean Black - kamarádka má petrol blue a je tam rozdíl - petrol blue je tmavší o dost, ale taky moc krásná :) já už ho prodala a vyměnila za buffa, ale jak říká paní, buff ještě limitky vůbec nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lakya
25.10.13 09:44

@Kačka H @barca77 Baby ja veľmi rozmýšľam o buffale, len śa mi zdá taký robustný… Videla som naživo tú kráľovskú modrú a moc ma neoslovila, tú petroyl blue som nevidela. Vy ste teda s tou farbou spokojné. Není skôr taká tyrkysová?

• Citovat
  • Upravit
3244
25.10.13 10:07

.

Příspěvek upraven 18.02.14 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
25.10.13 12:47
@lakya píše:
@Kačka H @barca77 Baby ja veľmi rozmýšľam o buffale, len śa mi zdá taký robustný… Videla som naživo tú kráľovskú modrú a moc ma neoslovila, tú petroyl blue som nevidela. Vy ste teda s tou farbou spokojné. Není skôr taká tyrkysová?

Já jsem z Krkonoš, nikde sice po extra terénu nejezdim, ale naše silnice tady jsou jedna díra vedle druhý a mšsto jen kostky, malá odmala nechtěla za jízdy spát, vždycky se budila… vadilo mi že cam drncá, jinak ten kočárek je jednim slovem bomba - lehce ovladatelnej, malej ale prostornej, fakt super… logicky je buff robustnější - mě se s nim jezdí u torchu hůř protože mám srovnání, ale oproti jinejm terenním kočárkům je pořád jeho ovladatelnost bezkonkurenční :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lakya
26.10.13 03:16

@Kačka H @barca77 Viete mi poslat reálnu fotku alebo odkaz na video kde je vo farbe petrol blue. Najlepsie keby bolo v ňom aj dieta, aby som videla ako to ukáže. Neviem sa rozhodnúť aku farbu pre malého vybrat. A neviete či náhodou nebude nejaka limitka teraz niekedy v predaji na buffa?

• Citovat
  • Upravit
1782
26.10.13 07:43

Ja nemam petrol blue. Limitky zatim nejsou ani v zahranici takze zatim ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
26.10.13 09:46
@Lakya píše:
@Kačka H @barca77 Viete mi poslat reálnu fotku alebo odkaz na video kde je vo farbe petrol blue. Najlepsie keby bolo v ňom aj dieta, aby som videla ako to ukáže. Neviem sa rozhodnúť aku farbu pre malého vybrat. A neviete či náhodou nebude nejaka limitka teraz niekedy v predaji na buffa?

na youtube je videí několik, stačí hledat. Sama jsem tam při výběru nějaký video našla, byl to myslím dokonce instruktážní video k buffalu, ale petrol blue má i cameleon, tak se dá i hledat s cameleonem, tech video tam bude vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamakami31
29.10.13 11:42
@smale píše:
U BGB se nedá koupit jen sportovní sedačka. Jedná se totiž o jeden rám, na který se připevní bud hlubuké lůžko (jedná se o takový zpevněný látkový potah) a nebo právě ta sportovní sedačka. Taky jsme hlubokou už nevyužili a mám ji složenou ve skříni…
Do terénu (a nejen do terénu) je Buffalo opravdu skvělý kočár.
Přidávám foto se sportovní sedačkou… ;)

TEN JE BOŽÍ :-)

• Citovat
  • Upravit
36
30.10.13 11:42

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda někdo nebude příští rok prodávat Bgb buffalo, tak cca do konce března?? moc děkuji :)B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
30.10.13 13:25

@berbel Já tedy nechci mluvit za nikoho, ale jelikož je buff novinka od září v ČR tak pochybuju, že by někdo prodával po půl roce :) jen fakt skvělej takž si ho nechávám na druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
30.10.13 13:32

Tady na mmb někdo prodává
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale výjde jen o 4 tisíce levněji než nový… to bych neriskovala… bez záruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.10.13 18:11
@Kačka H píše:
Tady na mmb někdo prodává
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale výjde jen o 4 tisíce levněji než nový… to bych neriskovala… bez záruky

Však v inzerátu není uvedeno, že je kočár bez záruky… ;)
V Německu se dá uplatnit záruka na BGB úplně stejně jako u nás. Výhoda u BGB je, že se nemusí posílat celý kočár, ale nafotí se reklamovaná vada, naskenuje doklad o koupi a pošle se se sériovým číslem prodejci. BGB následně zašle nový díl kočárku. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
31.10.13 18:24

To ja vim ale je jety a jen o 4 tis levnejsi. To mi neprijde vyhodna koupe teda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamakami31
31.10.13 23:43

Ahoj holky, muzete nektera porovnat joolz a bugaboo buffalo? Jestli je BGB prostronejsi, hlavne ten sedak u sportaku? Diky moc:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4