Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Julika - Dobry den,
kocarek jsem mela zamer si koupit, nakonec jsem si to ale rozmyslela a koupila misto nej Stokke. Do terenu bude urcite dobry, prisel mi ale dost tezky a malo otocny do mesta, ty velka predni kola mu ubiraji na lehkosti otaceni. Prisel mi trochu podobny jako Maxi cosi Mura, ktery neni zrovna muj oblibeny, prijde mi moc tezkopadny.
Takze za tu cenu, co se prodava, mi neprisel moc dobry (nemam rada styl Bugaboo, striska se spatne sklada, celkove je takovy forovy…) ale musim uznat, ze Cameleon je alespon hodne obratny, lehce ovladatelny, co prave Bufallo postrada.
Mejte se pekne,
Aleen
A potahy kupovala o něco dříve, pak si šla kupovat kočár a zkoušela ho na prodejně a prej byla uplně rozčarovaná, tak nakonec odjela se Stokke.
Jestli nebudu spokojená, tak mě mrskne-za ty prachy ![]()
![]()
Akorád nevím-co si mám představit pod tím, když napsala, že je takový FOROVÝ. ![]()
@kotýsek Je do terénu, tak musí být trošku těžký. Neviděla jsem ho živě, tak budu taky mít překvápko. Ale byla jsem se dívat na Stokke Crusi, to byl můj favorit, a ten mě vůbec živě nenadchnul…
Ono je to asi tak, že máme každý jiné priority. Ale myslím, že bát se nemusíš. Když ti nebude vyhovovat, tak ho dokážeš určitě dobře prodat… Tím se utěšuju já… ![]()
@kotýsek Tak to si představuju význam slova, že je jako nekvalitní, nepevný… a to doufám, že tomu tak nebude… ![]()
@Julika -hodně známích má Stokke Xplory-a jsou strašně spokojení. Třeba i když jedeme do Brna k ségře, tak tam ho mají jen tři ženský v paneláku. A jsou sním hrozně spokojený. Prý nikdy by neměnili.
@Julika píše:
@kotýsek Tak to si představuju význam slova, že je jako nekvalitní, nepevný… a to doufám, že tomu tak nebude…
tak to by mě pěkně nas***o ![]()
@kotýsek To jo, je krásný, ale po našich cestách by asi neujel, je to spíš takový urban styl…
Dokonce u ségry sousedka říkala, že stím jejím kočárkem Stokke jezdí i její 70ti letá babička a že si sním jízdu hrozně pochvaluje, že tak lehoučký a dobře ovladatelný kočár neřídila. ![]()
No i v tom Brně jsou šílené chodníky a v centru je dlážděno těma velikýma dlažebníma kostkama- jak se říká kočičí hlavy.
@kotýsek Četla jsem různé diskuze - zprvu hlavně o Stokke - a opravdu si ho maminky chválí, že ujede i mírný terén… Ale nevím, moc se mi to nezdá. Hlavně jezdíme denně do lesa, a myslím, že i kdyby ujel, tak bych se nadřela… Ale neboj, po Buffalo je takový hlad, že když se ti nebude líbit, tak ho pošleš dál…
Holky, nestraste me! By me zajímalo, kde to ta dobra duše zkoušela, tady v ČR zatím určitě ne! Přijde mi to nejaký cely divny. Stocke bych nechtěla ani náhodou, takže tam litovat nebudu, rozmyslela jsem se mezi cameleonem a Buffalo, podlehla jsem bufovi, mám ho za dobrou cenu, tak myslím pokud se mi nebude vyhovovat, tak ho prodam. Ale ja porad věřím, ze bude.
Holky, vůbec se tím netrapte! Pokud paní zkoušela kočárek na prodejně, tak to asi nebude to správné místo pro posouzení jízdních vlastností kočárku… ![]()
Je to spíš o tom, že každému se líbí a vyhovuje něco jiného, no a paní asi okouzlil Stokke…
Forový rozhodně není, je to přece kočár do terénu, tak to nemůže být žádný hrkač!
Já s ním jezdím od června a jsem moc spokojená, projedeme všechno, sama ho složím a naložím do auta, pro syna je prostorný a pohodlný.
Klidně ho můžete přijet omrknout do Olomouce, pokud chcete. ![]()