Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@floress píše:
@kotýsek @Julika
Ja si myslim, ze opravdu nejsou. Bugaboo kocarky jsou fakt oblibeny.
Jinak mam fusak Lodger a na tu nejvetsi zimu asi koupim origos bgb. Moc se mi libi ten artic-nebo jak se jmenujeale mutes mit treba od emitexu, ty jsou taky fajn.
Tasku mam bugaboo, canvas black. Ale ted uz se prodava jen kozena. Je supeeer. Ma dva termoobaly a prebalovaci podlozku..
No, tak taťka teď viděl, jak nahrávám fotku a jeho znechucená reakce mluvila za vše, tak asi budu muset vybrat raději nějakou méně výstřední tašku amandu… ![]()
@kotýsek, @Julika - já jsem presvedcena, ze koncem srpna určitě bude, jak říkají. Mluvila jsem taky s tou paní, říkala, ze jim je mají odesílat 22.8 a oni je budou mít tak 26.8. Pry ma ještě nejaký volný. Já ho nemám ještě objednany, potrebuji ho vidět, budu mít dva kočárky a bugac budu používat do auta. Jsem ma 90% přesvědčena o Buffalu, ale 10% si nechávám na Cama. Chci vědet, jak se skládá, jak je složený velký atd. Jsem blízko od Prahy, takže je chodím otravovat i k nim do prodejny. Byla jsem tam i s mamkou a nebyly jsme schopny to rozhodnout, aniž by jsme Buffalo viděly. Takže já jenom řešila, pokud si nechám ujít první dodávku, termín mám v prosinci, tak jestli stihnu tu další. To mi řekla, ze vidi tak za 6 tydnu
. Strašně mě štve, ze jsem se nemohla mrknout na tu jejich předváděcí akci
. To bych měla vyřešeno a teď už měla dávno objednáno!
Jinak fusak kupuju ten jejich Artic, je super! A tašku na kočárek mám už koupenou od Fendi.
@kačka25 píše:
@kotýsek, @Julika - já jsem presvedcena, ze koncem srpna určitě bude, jak říkají. Mluvila jsem taky s tou paní, říkala, ze jim je mají odesílat 22.8 a oni je budou mít tak 26.8. Pry ma ještě nejaký volný. Já ho nemám ještě objednany, potrebuji ho vidět, budu mít dva kočárky a bugac budu používat do auta. Jsem ma 90% přesvědčena o Buffalu, ale 10% si nechávám na Cama. Chci vědet, jak se skládá, jak je složený velký atd. Jsem blízko od Prahy, takže je chodím otravovat i k nim do prodejny. Byla jsem tam i s mamkou a nebyly jsme schopny to rozhodnout, aniž by jsme Buffalo viděly. Takže já jenom řešila, pokud si nechám ujít první dodávku, termín mám v prosinci, tak jestli stihnu tu další. To mi řekla, ze vidi tak za 6 tydnu. Strašně mě štve, ze jsem se nemohla mrknout na tu jejich předváděcí akci
. To bych měla vyřešeno a teď už měla dávno objednáno!
Jinak fusak kupuju ten jejich Artic, je super! A tašku na kočárek mám už koupenou od Fendi.
Tak do šesti týdnů bych taky stíhala tu další várku, akorát kdo mi to zaručí, že to tak bude… Toho se bojím. Četla jsem obchodní podmínky i na Anna&Viktorie a podle všeho neručí nikdo za nic… ![]()
@kačka25 píše:
Ja chci kocar cerny spodek v kombinaci s off white. A taska
Ta je pěkná, co je to prosím za tašku?
@Julika - pravé je mi jasné, ze nikdo nic nezaruci!!! Taky se trochu bojím to risknout, ale zase nechci litovat, kdybych si pak řekla, ze je pro mě Buffalo zbytečně robusni a ve složením stavu velký. Budu mít ještě icoo, což bude do terénu, ale ten nechci vůbec skládat do auta. Taška je Fendi. To je spis fashion znacka.
@kačka25 píše:
@Julika - pravé je mi jasné, ze nikdo nic nezaruci!!! Taky se trochu bojím to risknout, ale zase nechci litovat, kdybych si pak řekla, ze je pro mě Buffalo zbytečně robusni a ve složením stavu velký. Budu mít ještě icoo, což bude do terénu, ale ten nechci vůbec skládat do auta. Taška je Fendi. To je spis fashion znacka.
Tak já chci jen jeden a pak až golfáče. Tak musí splňovat všechno.
A nakonec, jak jsem si psala s holkama včera, ho objednám asi na slepo…
Snad se nebudu bít do hlavy, až mi přijde… ![]()
@Julika - já kdybych chtěla jen jeden, tak jdu do Buffala na 100%. Takhle si říkám, ze bude Cameleon, když dokoupim ty velký kola třeba lepší, ale to dokazu posoudit až je uvidím vedle sebe, projedu a zkusím složit. A Buffalo nemá limitky, není v all black. Proste každy ma svoje. Já tedy budu pořizovat ještě Bee.
Holky, my máme ten arctic fusak od BGB a je super! Jsou u něj na výměnu dva přední díly (jeden méně teplý a druhý s výplní z peří a dutého vlákna). Nasazování na kočár je snadné a není potřeba rozšněrovávat pásy, protože na zádové části fusaku jsou suché zipy. A vypadá krásně. ![]()
Pokud byste měla některá zájem, mám na prodej tašku BGB (novou). ![]()
@kačka25 píše:
@Julika - já kdybych chtěla jen jeden, tak jdu do Buffala na 100%. Takhle si říkám, ze bude Cameleon, když dokoupim ty velký kola třeba lepší, ale to dokazu posoudit až je uvidím vedle sebe, projedu a zkusím složit. A Buffalo nemá limitky, není v all black. Proste každy ma svoje. Já tedy budu pořizovat ještě Bee.
Myslím, že je to otázka času, než se začnou dělat limitky na Buffa a také all black verze…vždyt je to úplná novinka, která je velmi žádaná, takže marketingově zatím není důvod podporovat prodej limitkami atd.
Na Cama se dají dokoupit terénní kola, ale ta nejsou natáčecí (jsou prostě napevno), takže v tomto je Buffalo podle mě lepší…a také má lépe přístupný koš pod kočárem - hlavně s hlubokou korbou se u Cama do koše skoro nedá dostat… ![]()
@smale píše:
Holky, my máme ten arctic fusak od BGB a je super! Jsou u něj na výměnu dva přední díly (jeden méně teplý a druhý s výplní z peří a dutého vlákna). Nasazování na kočár je snadné a není potřeba rozšněrovávat pásy, protože na zádové části fusaku jsou suché zipy. A vypadá krásně.
Pokud byste měla některá zájem, mám na prodej tašku BGB (novou).
A používala jste ten Arctic i do korby nebo jenom do sporťáku? Když jsem měla Emitex, tak byl ten fusak rozdělený - kratší na malé dítě do korby a nástavba na nožky pro větší dítko do sporťáku. Jak je to u arcticu? Není určen jen na sporťák?
@floress píše:
@Julika Mozna ti odepiseDej vedet!!!
@kotýsek píše:
@Julika -taky si začínám myslet, že je to marketingový tah, protože je divné každému říci něco jiného.
Tak pak písni, co ti nato napsala.
Holky, tak paní Vanda píše: Dobrý den, paní,
Bugaboo Buffalo nám dorazí do tři týdnu – potahy můžete klidně
doobjednat později. Z důvodu velikého zajmu požadujeme u tohoto modelu
zálohu 50% z prodejní ceny – počet v počátcích prodeje je omezen.
Se srdečným pozdravem Vanda A.
Manžel včera ještě psal do Anna&Viktorie, tak uvidíme co se dozvím u nich. Tak mají kočárek nyní zlevněný o dva tisíce. Ale pamatuji si z nějaké jiné diskuze kritiku na tento obchod, že si s dodržením termínů dodání moc hlavu nelámou…
Z Anna&Viktorie psali, že termín příští dodávky nemohou zaručit (výrobce je údajně upozornil, že se druhá dodávka do naší oblasti může-nemusí opozdit), přestože se jim daří Bugaboo dodávat do pěti týdnů. Takže druhá dodávka mezi šesti až dvanácti týdny, ale bez garance… ![]()
@Julika píše:
A používala jste ten Arctic i do korby nebo jenom do sporťáku? Když jsem měla Emitex, tak byl ten fusak rozdělený - kratší na malé dítě do korby a nástavba na nožky pro větší dítko do sporťáku. Jak je to u arcticu? Není určen jen na sporťák?
Do hluboké korby jsme používali Emitex, ten typ Mumie. BGB Arctic je ještě relativně novinka a pořizovali jsme jej až letos na jaře. Je šitý do L-tvaru, takže do sportovní sedačky sedí super, do hluboké jsem jej nezkoušela, ale myslím, že by to neměl být problém. Prodloužit/zkrátit tak, jak ten Emitexový, co máte na mysli, se nedá.
@smale píše:
Do hluboké korby jsme používali Emitex, ten typ Mumie. BGB Arctic je ještě relativně novinka a pořizovali jsme jej až letos na jaře. Je šitý do L-tvaru, takže do sportovní sedačky sedí super, do hluboké jsem jej nezkoušela, ale myslím, že by to neměl být problém. Prodloužit/zkrátit tak, jak ten Emitexový, co máte na mysli, se nedá.
Díky moc za info. Já ten Arctic asi taky nechám na příští rok do sporťáčku a do korby pořídím menší.