Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Julika aha no ja mam termin v listopadu tak snad do te doby ho sezenu!!:-) a ta striska je jako potah chapu to?! mam v tom zmatek, nevim proc neprodavaj cely set
@Máma21 No, podle mě to neprodávají jako sadu proto, že si spousta maminek kupuje více stříšek a různě mixují barvy… Případně vyrábějí limitované edice, aby kočárky ozvláštnili… Mají to tak všechny Bugaboo kočárky.. S tím termínem porodu nevím, už jsme to tu s holkama probíraly, že autorizované prodejny mají termín dovozu přelom srpna a září a pak až prosinec… Sama nevím, kde stříšku objednat, abych měla zaručené dodání… Ale snad budou stříšky dostupnější než základny kočárku… ![]()
@Máma21 no právě, akorát nevím, kdy to zavčasu vlastně bylo…
Celé je to divné, kočárky jsou rozebrané ještě dřív, než drazí na prodejnu…
@Máma21 @Julika Holky, nevím, kde ty stříšky a potahy hledáte, ale když jsem kupovala Buffala já (a myslím si, že i ted), potahy ke kočárku se kupovaly jako sada (obsahující stříšku a kryt lůžka v jedné barvě).
@Máma21 píše:
@smale muzu poprosit stranku nebo kde jste je kupovala??:)
Kupovala jsem to spolu s kočárkem, na Modrý koník. sk, prodejce ebabo.
@smale Já jsem koupila zvlášť základní set u A&V a koukala jsem, že i u jiných autorizovaných prodejců to bývá zvlášť… Ale třeba Malvík ho prodává kompletní - ovšem za velmi vysokou cenu. Asi jak kdo… Přinejhorším nakonec poprosím nějaké známé v Německu, aby mi stříšku koupili.. ![]()
Ahoj holky, nemate nejake nove zpravy ohledne Buffa ktery ma prijit ted z prvni varky? Ja vim ze az 22.8. vyjizdi z vyroby, ale jen se ptam, jestli nemate nejake novinky?
@floress -ahojky, taktéž nemám, zatím žádné zprávy. A jen doufám, že budu spokojená, protože jak jsem sem dávala odkaz, že jedna paní na MMB prodává potah hluboké korby na Buffa, tak jsem se jí zeptala jestli Buffa měla nebo má, že prodává potah a to co mi o něm napsala, tak mě i zaskočilo. Že nakonec koupila Stokke a potahy na Buffa prodává. ![]()
@kotýsek A co ti prosím psala? Kritiku kočárku? Tak napiš, jsou tu i holky, které s Buffem už jezdí, tak můžou přihodit i svou zkušenost…
@floress Mě dnes psali z A&V, že mohu v prvním týdnu očekávat dodávku kočárku. Že mají potvrzeno z BGB, že jim kočárek do 1.9.dorazí… ![]()