Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
10.8.13 15:45
@smale píše:
Dobrá volba ;)
Teď jsem si psala z Anna&Victorie a zamlouvám poslední černý set (bez stříšky) z první várky. Chtěla jsem ho z chytrých hraček-četla jsem na ně příznivé reference, ale u A&V ho mají o dva tisíce zlevněný, tak to vítězí. Nemáte s tímto prodejcem zkušenost? Je taky autorizovaný.
@kotýsek
@floress
A holky co vy říkáte na Annu&Viktorii?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.8.13 15:53

@kotýsek
@floress
A holky co vy říkáte na Annu&Viktorii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.8.13 16:09
@kotýsek píše:
@Julika -nejlepší bude, když si tam prvně zavoláte, než budete objednávat. Protože i v Chytrých hračkách měli už jen pár kusů, co byli volné z této várky a jinak by jste musela čekat na tu další. A to se při objednání nedozvíte, jestli ještě zpadáte do této, nebo vás řadí do té na prosinec. To se všechno předobjednává dopředu. V obchodě Anna- Viktorie-tam už mi řekli přímo, že bych byla zařazena na tu várku v prosinci. Že první várka je beznadějně pryč. Některé objednávky, že už měli od března. :-)

No a mě napsali z A&V, že mají poslední kousek z první várky, tak tedy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.8.13 16:39
Autorizovaní prodejci BGB pro ČR jsou A&V, Babypark a Chytrý hračky.
@Julika píše:
Teď jsem si psala z Anna&Victorie a zamlouvám poslední černý set (bez stříšky) z první várky. Chtěla jsem ho z chytrých hraček-četla jsem na ně příznivé reference, ale u A&V ho mají o dva tisíce zlevněný, tak to vítězí. Nemáte s tímto prodejcem zkušenost? Je taky autorizovaný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.8.13 16:52
@smale píše:
Autorizovaní prodejci BGB pro ČR jsou A&V, Babypark a Chytrý hračky.
@Julika píše:

Díky moc, právě potvrdili mi dodání nejpozději do 1.9. - tak u nich objednávám hned teď… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.8.13 20:40

@Julika -tak to je zajímavé, že ti řekli, že mají v Anně ještě jeden poslední kus. Já tam volala bylo to v minulém týdnu a to mi chlap řekl, že první várka je beznadějně vyprodaná. A další že bude do 12.týdnů. Mě to napřed lákalo, také objednat tady, protože po zaregistrování mi nabízeli 1.200kč slevu.Na základní set plus potom potahy bych si vzala. Protože čím víc u nich nakoupíš tím větší máš slevu v procentech na ceně. Ale tet jsem se dívala a mají tam tetka napsané že je sleva zase větší -že bych měla 8 procent na ceně. Předtim mi to nabízelo pět procent. Je možné, že jim objednávku někdo zrušil a tím pádem je jeden pro tebe. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.8.13 20:47
@kotýsek
Asi to tak může být. Já jsem požadovala, aby mi v mailu napsali explicitně dodáme ho tehdy a tehdy… Tak věřím, že když to mám písemně, tak to dodrží. A je opravdu levnější než v chytrých hračkách. Stříšku jsem zatím neobjednávala, ta by měla být v pohodě dostupná i u více prodejců… A kde jsi tedy nakonec objednala? V chytrých hračkách?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.8.13 20:47

Já se už v tom nebabrám, každému taky řeknou něco jiného. Je to na posrání. :-)
Já jsem Buffa taky nikde naživo neviděla. Jen na netu a na videich, co jsem si tam pouštěla. Tak doufám, že nebudu sklamaná a budu spokojená. Jinak mám taktéž Lodger Bunker a na MMB si nechám ušít ten teploučkej nánožník. Paní se hodně specializuje na doplnky Bugaboo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.8.13 20:52

@kotýsek
Máš pravdu, manžel ten říkal, že by ho nejraději ani nechtěl, když s tím v obchodech dělají takové cavyky… Ale kočár za to nemůže a bude určo suprový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
10.8.13 20:53
@kotýsek píše:
Já se už v tom nebabrám, každému taky řeknou něco jiného. Je to na posrání. :-)
Já jsem Buffa taky nikde naživo neviděla. Jen na netu a na videich, co jsem si tam pouštěla. Tak doufám, že nebudu sklamaná a budu spokojená. Jinak mám taktéž Lodger Bunker a na MMB si nechám ušít ten teploučkej nánožník. Paní se hodně specializuje na doplnky Bugaboo.

Prosím tě, jaká paní na MMB dělá doplňky BGB a mluvíš o ní? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.8.13 20:54

@Julika -ano v Chytrých, protože mi řekla že má ještě volné na dodání toho 22.8 čekat jsem nechtěla těch 12.týdnů, protože to už by malá měla 9.měsíců. A já ji do tětka vozím v hluboké korbě-má 6 měsíců a už je v korbičce téměř festovně. Jezdíme Casualplay -S4 a ty tři měsíce, co bych čekala, to bych jí musela v korbě vyvrtat díry na nožky :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.8.13 20:58

@neprihlasena -doufám,že se to zkopírovalo dobře, piši z mobilu.
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
10.8.13 21:04
@kotýsek píše:
@neprihlasena -doufám,že se to zkopírovalo dobře, piši z mobilu.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.8.13 21:10

Když rozkliknete obrázek, kde nabízí na Bugaboo, tak tam má ještě plno jiných vyobrazených variací v těch podobrázkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.8.13 22:51

Já mám porad dilema, jestli o risknout a objednat. Holky, co už buffa mate, jak se skládá a rozkládá podvozek? Dá se rozložit víceméně jednou rukou jako je to u Cama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí