Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3493
8.7.13 19:56
@barca77 píše:
My jsme kupovali ve Vídni u Dohnala: http://www.dohnal.at/ Můžeš si tam dopředu napsat o barvu, pak se na něj přijet kouknout a kdyby se ti nelíbil, nemusíš ho brát. Stál nás 1040 euro, k tomu adaptéry na autosedačku cca 40 euro. No a spokojená jsem hodně, zatím jsem nenašla žádnou chybu kromě toho, že se nedá otočit rukojeť, ale musí se otáčet celá sedačka. Zatím jsem to nepotřebovala, ale asi u sporťáku to pak bude trošku otrava. To je ale zatím jediný mínus, převážily to ostatní plusy jako velikost korby, terénní kolečka, nízká váha, prodloužená stříška (ochrana v zimě před větrem atd.)… Do terénu je to fakt ideální kočárek a přitom je lehkej a dobře ovladatelnej i do města. Poradí si s mokrou vysokou trávou, blátem, štěrkem… zatím nás nikdy nic nezastavilo, vyjelo to i tak náročný terény, kde jsem si malýho vzala radši do náručí, jak to s ním házelo. Oproti Cameleonu to má taky super ten spodní úložnej prostor, ten je u Cameleonu s hlubokou korbou v podstatě nepoužitelnej, nedá se do něj dostat.
Pokud ho budeš brát, doporučuju k tomu na léto breezy sun canopy (70 euro)- prodyšnou stříšku, dá se místo té původní, jsou v ní síťovaný okýnka, aby proudil vzduch a má to v sobě i síťku proti hmyzu, která se dá natáhnout přes celý kočárek, takže my jsme zatím původní stříšku schovali do skříně a jezdíme ve vedrech s tímto.

Za tu cenu je prosím přesně co? Základní set bez potahů ;),

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
8.7.13 22:58

@Markytka01 základní set (hluboká korba + sporťák) s potahama a pláštěnkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
9.7.13 12:57
@barca77 píše:
@Markytka01 základní set (hluboká korba + sporťák) s potahama a pláštěnkou.

Moc děkuju. To by mě stačilo, myslím, že je to super cena, na to, že tady to prodávají za 31. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.7.13 22:05
@ludol píše:
Ahoj holky, taky to zrovna řeším a ten bugaboo buffalo se mi moc líbí. Můžeš mi prosím dát vědět, zda ho mají v tom Mikulově skladem a kde přesně? Já rodím koncem října, tak mám ještě čas. Nevím kdy přesně budou kočárky k dostání v ČR..
díky :-)

Ja rodim zacatek zari, takze cekani je pro me jeste horsi. Ale zkus se spojit s tou pani z chytrych hracek jak doporucuje @Sype Ja s ni mluvila a opravdu bude mir kocarky na prelomu srpna a zari, prinejhorsim cama dodava nejpozdej do 20ti dni, takze do rijna stihas :-)

Jo a hned u hranic u mikulova je nemaj, manzel tam volal (ja neumim nemecky) a maji je jen v centru vidne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
9.7.13 22:07

Holky, je fakt nádhernej, láska na první pohled. Ale kde na to mám vzít to nevím. Kdyby bylo alspon to porodný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.7.13 21:36

Holky, taky máme Buffalo, jezdíme už se sportovní sedačkou. Tak pokud máte ke kočárku dotazy, klidně pište. ;)
Jsem s ním maximálně spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.7.13 22:07

Ahojky-já mám půl roční dcerku a za měsíc bych chtěla ji dát do sportáku. Myslíte, že bych někde koupila jen sporták Buffalo. Hluboká korba je mi už k ničemu. Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.7.13 22:08

A ještě by mě zajímalo, jestli je opravdu dobrej do terénu?? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
27.7.13 23:50

@kotýsek - tak v CR bude bufallo behem srpna, spis konec. A tam korba x sportak je jenom o jinem sestaveni, ale nejsou to dve nastavby. Jinak ja ho mam zatim v planu, takze zkusenosti nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.7.13 12:06
@kotýsek píše:
Ahojky-já mám půl roční dcerku a za měsíc bych chtěla ji dát do sportáku. Myslíte, že bych někde koupila jen sporták Buffalo. Hluboká korba je mi už k ničemu. Děkuji za info.

U BGB se nedá koupit jen sportovní sedačka. Jedná se totiž o jeden rám, na který se připevní bud hlubuké lůžko (jedná se o takový zpevněný látkový potah) a nebo právě ta sportovní sedačka. Taky jsme hlubokou už nevyužili a mám ji složenou ve skříni…
Do terénu (a nejen do terénu) je Buffalo opravdu skvělý kočár.
Přidávám foto se sportovní sedačkou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
28.7.13 12:09

@smale - no kde jsi sehnala tenhle s cernym ramem? Me tvrdili, ze bufallo se v cerne nedela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.7.13 12:13
@kačka25 píše:
@smale - no kde jsi sehnala tenhle s cernym ramem? Me tvrdili, ze bufallo se v cerne nedela!

No, je to pravda, Buffalo se v all black provedení zatím nedělá…já ho mám ofoliovaný…líbí se mi tak víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
28.7.13 12:21

@smale - to uz jsem taky slysela. Ja budu mit dva kocary, jeden vylozene do terenu, druhy bugaboo do auta. Nejdriv byla jasna volba cameleon, ted bufallo. Jedine, co mi stve ze na nej nebudou limitky a neni v te cerne! Ale tak po pul roce dokoupim jeste bee, to vezmu v cerne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
28.7.13 12:23

@smale - a jeste dotaz, kdyz se ta folie sunda, nebude ta konstrunce poskozena? A to jsi si nechsla nekde delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.7.13 12:32
@kačka25 píše:
@smale - to uz jsem taky slysela. Ja budu mit dva kocary, jeden vylozene do terenu, druhy bugaboo do auta. Nejdriv byla jasna volba cameleon, ted bufallo. Jedine, co mi stve ze na nej nebudou limitky a neni v te cerne! Ale tak po pul roce dokoupim jeste bee, to vezmu v cerne.

Přesně tak jsem to taky vyřešila, máme Bee v all black a Buffa a beru kočár podle toho, kam jedu, jak moc budu jezdit a kolik toho potřebuji naložit… :lol: U nás ve městě (v Olomouci) je ten terén fakt šílený, :zed: takže já mám terénní kočár hlavně do města…
Myslím, že časem začnou dělat limitky i na Buffa, ale už mám v plánu nechat si nějakou stříšku ušít (než budou limitky).
A ofoliovat jsem to nechávala u známého v Olomouci (dělá autofolie a tonování skel). Folie rám nepoškodí, právě naopak uchrání před poškrábáním. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí