Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, mám stejný dotaz jako je ten přede mnou. Jaké s ním máte zkušenosti? Mám možnost ho koupit z celou výbavou za 5000,–. Celkem se mi líbí, ale nějak k němu nemůžu najít pořádný popis. A snad jsem i někde zahlídla (a dost mě to zděsilo), že se nedá polohovat sporťák?? ![]()
Já jsem měla abc design cobra, byl to nástupce rodea a byli jsme spokojeni. Jen měl kola z nějaké měkčí gumy, takže se v zimě hodně zabodavaly kaminky.
jen teda 5000 není to hodně za tenhle kočárek?
@veverik hodně? Já právě nevím. Na netu je za 7000 nový + autosedačka + adaptéry + doplňky. Takže jsme na 11 000.. opravdu nevím
Sportak se polohuje jako vajíčko. Takže, když ho daš do lehu, dítě je pořád jakoby v sedici pozici. Stejně se polohuje např. účinný burz, stovek, jane rider. Nám to nikdy nevadilo
Aha no já ten svůj prodávala sportak a hlubokou korbu za 3500 byl v perfektním stavu. Ale tak pokud je to komplet i s taškou, tak to asi jo.
nevím jaká je jejich autosedacka, my měli do maxi cosi. Jejich sedačky mměla známá a vím, že si stěžovala, že se ji v ní dcera hodně potí
Příspěvek upraven 31.12.12 v 16:27
@veverik Jo, tak to jo.. Já se lekla, že se nedá vůbec
a za kolik by jsi ho tak koupila ty? Kdyby byl ježděný?
Já bych ho asi ježděny nekupovala. Ty kola nemají moc vychytane, takže po jednom dítěti už byly hodně jete. Nám se ho tenkrát podařilo koupit nový za 7000+ jsem kupovali doplňky. Autosedacka jsme měli zvlášť.
jako pokud je těch 5000 opravdu za všechno a je v perfektním stavu, dala bych to
Příspěvek upraven 31.12.12 v 16:32
@veverik Paní mi teď posílá fotky a vypadá fakt super. Ano, je to komplet se vším.
A máš možnost si ho převzít osobně, vyzkoušet? Abcečko je i celkem nachylne na rozvyklani. Ten nás sice nebyl, ale známé se vyklal hodne
Já jsem takhle jednou malém pěkně naletěla, pani poslala nádherné nafoceny kočár a když jsme si pro něj přijeli, štitila bych se do něj dítě posadit.
@veverik Jo, máme možnost vyzkoušet. Paní to fotí přímo teď a dost detailně, ale určitě bych nekupovala jetý kočárek bez vyzkoušení ![]()
Tak přeji hodně štěstí a pokud ho koupíte, ať jste spokojeni ![]()
@veverik Děkuji. V pátek pani přijede mi ho ukázat, tak snad budeme spokojeni. Ježděný je prý rok a na kolečkách sjetý pouze vzorek. Ale dají se za rozumnou cenu pořídit nová kolečka ![]()
Všechny zdravím
Náhodně jsem v obchodě narazila na tento kočárek a docela se mi zalíbil, tak bych se chtěla zeptat, zda už ho máte někdo otestovaný, jaké s ním máte zkušenosti…
Všem moc díky za příspěvky