Absces v prsu

3.11.20 19:00

Abces v prsu

Ahoj všem, vím že to jsem nepatří ale, já už si nevim rady.7.10 jsem podstoupila chirurgický zákrok abces prsu, už se docela dobře hojí ale, nahmatala jsem si tam další bouli pod bradavkou která bolí. Má otázka zní podstoupil někdo už tenhle zákrok? V případě pokud ano vrátilo se mu to? Bohužel teď momentálně jsem na Slovensku, takže jse k mému doktorovi nedostanu. Děti nemám žádné, z přítelem se snažíme o miminko uz 3 rokem. Omlouvám se pokud to bude někomu vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76590
3.11.20 19:40

@Pomerančik123 dotaz sem patří, ale bez lékaře ti asi nikdo moc nic neporadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.11.20 19:43

Být tebou, jdu co nejdřív. Kamarádka s tím bojovala hodně dlouhou dobu, několikrát otevřený a vyčištěný absces a tvořil se jí další. Po několika chirurgických zákrocích jí nakonec pomohla homeopatika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.20 20:04
@Aduš8 píše:
Být tebou, jdu co nejdřív. Kamarádka s tím bojovala hodně dlouhou dobu, několikrát otevřený a vyčištěný absces a tvořil se jí další. Po několika chirurgických zákrocích jí nakonec pomohla homeopatika :nevim:

Bože to je hrozny,jinak.Diky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.11.20 21:07

@Pomerančik123 rozhodně co nejdřív k dr.. Tyhle věci se velmi rady vrací, bohužel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.24 09:35

Absces v prsu

Zdravím, právě tím procházím.
V listopadu mě operovali docela velký zanet, a včera se opět objevila bolestivá bulka na tom samé místě mám antibiotika a prý se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí