Abkm - expozice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
3.12.13 19:12
@Pudloslava píše:
to je tak nutne se nekde zamykat? Myslim, ze k tematu mam hodne co rici, ale ze bych se chtela nutne hlasit do dalsi skupiny. Co je na tom tak intimniho?

Ahoj Pudlo, zrovna tvých rad si velmi vážím, mnohokrát mi pomohly. Díky za ně. Ano uzavřená skupina má mnoho nevýhod, je tam málo lidí a hlavně ti kdo by mohli poradit tam nebývají. Navíc není lehce dohledatelná pro případné zájemce. V téhle skupině je také málo lidí a pohybuje se na hranici existence. Třeba se časem více rozjede. Ne všechno chce mnoho z nás probírat v otevřené skupině. Když jsem řešila problém se stolicí v normální diskuzi, byla jsem napomenuta, že tato témata nemám probírat veřejně, že je od toho uzavřená skupina. Od té doby se radši v otevřených skupinách tolik neptám, protože ta situace probírání v jiné veřejné diskuzi, že jsem napsala něco nevhodného mi byla nepříjemná. Spousta lidí pak tu mou diskuzi vyhledala, aby sami zhodnotili zda to bylo nevhodné. Bylo mi doporučeno, ať se radím třeba v uzavřené skupině s bezlepkovou dietou. Ale to není skupina, která by zrovna vystihovala náš problém. Proto jsem založila skupinu hlavně pro ty, kdo řeší ABKM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
4.12.13 06:31

@meduzza doba se zmenila, ja jsem si zalozila jednou doslova „diskusi o hovně“ a lesina mi to jen prejmenovala na lejno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.12.13 07:56

@Pudloslava To jsou dobré zprávy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie