ABKM - kdy vymizí...?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
147
6.8.11 11:41

ABKM-kdy vymizí..?

Ahoj maminky,mám třítýdeního syna,u kterého se s největší pravděpodobností objevila ABKM.Má průjem,hlen a krev ve stolici,ale jinak nic,žádný exém nebo zahlenění.S Dr jsem se dohodla,že zkusím dát Nutrilon Allergy Care a uvidíme,jak zabere.Chci se jen zeptat,kdo máte zkušenosti,jak dlouho se dává tenhle Nutrilon,když se začne takřka po narození? Četla jsem,že kolem roku tato alergie může vymizet,ale zkouší se to třeba s HA UM už dřív..? Jde mi o to,že jsem nakoupila velké množství Sunaru Nutradefense 1 HA v akční ceně,tak jestli ho mám prodat nebo je šance,že ho do toho půl roku zkusí zase pít…Zkoušeli jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9133
6.8.11 12:17

Ahoj :mavam:
To ti nikdo neřekne,kdy ABKM vmizí.Mému synovi je 15 měsíců a ABKM se mu stále zhoršuje.Někomu ale skutečně do roka vymizí :nevim: Ale myslím,že tu jedničku už neužijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca007
6.8.11 12:48

Pockej, jestli ten NAC zabere- kdyz jo, muzes ten Sunar prodat,asi ho neuzijete, v pul roce je brzy zkouset, kdyz je alergie…

• Citovat
  • Upravit
147
6.8.11 13:29

Holky děkuju,já ho rovnou prodám,nemá to asi cenu.Ale kdyby to ABKM nebyla,tak to zjistíme až kolem toho roku při testech nebo zkušebním jogurtu?..? Teď je na testy malinkej,kdy se to dá nejdříve prokázat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca007
6.8.11 16:06

kacenkag- jestli mu zabere ten NAC, tak se to povazuje za prokazani alergie. A nekdy kolem toho roku nebo o neco driv se alergie prokazuje taky expozici- zkusi se neco mlecnyho a vidi se, co to udela. Testy jsou bohuzel u tyhle alergie neprukazny, muzou vyjit falesne negativni i falesne pozitivni :-? Zkus si jeste projet poradnu dr. Honzika na porodnice.cz, tam se to probira hodne casto :wink:

• Citovat
  • Upravit
13415
6.8.11 18:53

Co říkala mně na gastru, tak nejlépe je držet nemléčnou dietu alespoň 6 měsíců, pak se zkusí podat něco jinýho. Synovi NAC nezabral, tak měl NeoCate, po 6 měsících se zkusi NAC a dobrý a v roce se zkusí HA mlíko a pak, pokud nebude reakce, tak lžička jogurtu. Hodně to prý vymizí do roku, pokud je striktně dodržovaná dieta a když se na to přijde v tak brzkém kojeneckém věku, ale bohužel ani to neni na 100% :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí