Zvracení po obědě

168
6.8.11 07:36

Zvracení po obědě

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Od středy mi začal syn zvracet po obědě ( zelenině ). Ve středu vyzvracel celé dopolední jídlo, bylo toho strašně moc. Ve čtvrtek jsem mu teda uvařila zeleninu doma a bylo to v pořádku. Ale když měl svačit, tak snědl 2 lžičky přesnídávky a zeleninu od oběda znovu vyzvracel. Vůbec nevím, z čeho to může být, protože joguty, mléko, ani kaši nezvrací. Kdyby to byla střevní chřipka, tak by přece zvracel všechno. Včera jsme byli u doktorky a ta mi řekla ať mu tu zeleninu nedávám, ať mu dáme naše jídlo. Tak jsem mu včera dalatrochu omáčky a opět jí vyzvracel. Nemáte s tím některá nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
6.8.11 09:11

Co je to za blbost vaše jídlo kolik prckovi je?Asi mu nesedí nějaká zeleninka zkusila bych uvařit brambor a mrkev a znova od začátku sledovat co sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.8.11 09:11

Ahoj, nevím, kolik je synovi, ale mně tohle malá dělala taky, bylo jí v té době 7,5m, trvalo to 3 týdny, ale nezvracela každý den(cca 3× do týdne). Ale u nás zvracela hlavně večerní kaši, ať to byla jaká chtěla. Asi jednou se stalo, že vyhodila i zeleninu od oběda. Vždycky toho bylo strašně moc. Jinak jí nic nebylo. Tak jsem jí kaši na chvíli dávat přestala, sice jsem pak vstávala i 4× za noc, ale už nezvracela. Teď jí dělám kaši krupičkovou nebo rýžovou sama a z mléka a je vše OK. U doktora jsem s tím nebyla ale na 8m prohlídce ,mi řekl, že mám dávat menší porce a nebát se toho, že bude zase zvracet.
Asi jsem Ti moc nepomohla, u nás to přešlo samo, Ale jsem zvědavá, co řeknou ostatní maminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.8.11 11:12

Ahoj, synovi je dneska prave rok. Ted uz zvracel rano, takze to prece jenom vypada na strevni chripku. Takze jsem ted vysadila vsechno jidlo. Dneska bude mit kuliska a caj a zitra zacnu pomalinku pridavat nemlecnou kasi, potom banan a jablecnou presnidavku. Presne tak jak nam to doporucovali, kdyz uz strevni chripku mel. Tak snad se z toho brzy dostaneme. Jenom me mrzi, ze mu je takhle spatne na jeho narozeniny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí