About you

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1212
31.12.19 08:42

About you

Ahoj holky,
Jeden dotaz, nemá někdo nevyužitý kupon 25% na AY co posílali před Vánoci? Já ho někde založila a ani za boha ho nemůžu najít. Díky!!! :,( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
99
31.12.19 08:48

Sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
31.12.19 16:12

Mrkni na recenze o About you na heurece. Už jsem vyškolená si tam něco kupovat. Slevy narvou každému, ale jakmile něco vracíš, i 4 měsíce uplynou a peníze nikde. Jen tahanice a desítky emailů a telefonátů. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
31.12.19 20:33

Jo? Já jsem spokojená, párkrát jsem vracela, do týdne max 14 dnů vyřízeno, prachy na účtě. Takže za mě z eshopu typu Zalando, zoot mi sedí nejvíc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
1.1.20 01:21

Se podívej na Heureku. Prostě jsi měla štěstí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka_Simona
22.1.20 19:47

Ahoj holky, nevíte, kdo má teď slevový kód a jaký? :D nutně potřebuju, musím si objednat znovu bundu, ale o číslo menší…

• Citovat
  • Upravit
matka_Simona
22.1.20 20:02

Prosím rychleee

• Citovat
  • Upravit
BBZ
2
13.5.22 07:05
@impossible píše:
Mrkni na recenze o About you na heurece. Už jsem vyškolená si tam něco kupovat. Slevy narvou každému, ale jakmile něco vracíš, i 4 měsíce uplynou a peníze nikde. Jen tahanice a desítky emailů a telefonátů. :,(

Dobry den, take mi nevratili penize, tak jsem to uz zacala resit s policií a budu to jeste posílat na,, evropské spotřebitelské centrum „.
Take mi bylo doporuceno, abych zavolala do televize - tam, kde bezi jejich reklamy, protoze pry by meli prověřovat tu firmu, ktere vysilaji tu jejich reklamu.
Uz se dohaduji o vraceni peněz 5. mesic.
Pokud ma nekdo stejnou zkusenost, mel by to nahlasit bud policii ČR a hlavne na to evropské spotřebitelské centrum (tam to jde asi jen poslat e-mailem), aby věděli, jak About You,,funguje“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BBZ
2
13.5.22 07:06
@impossible píše:
Mrkni na recenze o About you na heurece. Už jsem vyškolená si tam něco kupovat. Slevy narvou každému, ale jakmile něco vracíš, i 4 měsíce uplynou a peníze nikde. Jen tahanice a desítky emailů a telefonátů. :,(

Dobry den, take mi nevratili penize, tak jsem to uz zacala resit s policií a budu to jeste posílat na,, evropské spotřebitelské centrum „.
Take mi bylo doporuceno, abych zavolala do televize - tam, kde bezi jejich reklamy, protoze pry by meli prověřovat tu firmu, ktere vysilaji tu jejich reklamu.
Uz se dohaduji o vraceni peněz 5. mesic.
Pokud ma nekdo stejnou zkusenost, mel by to nahlasit bud policii ČR a hlavne na to evropské spotřebitelské centrum (tam to jde asi jen poslat e-mailem), aby věděli, jak About You,,funguje“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková