Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,
Jeden dotaz, nemá někdo nevyužitý kupon 25% na AY co posílali před Vánoci? Já ho někde založila a ani za boha ho nemůžu najít. Díky!!!
![]()
Mrkni na recenze o About you na heurece. Už jsem vyškolená si tam něco kupovat. Slevy narvou každému, ale jakmile něco vracíš, i 4 měsíce uplynou a peníze nikde. Jen tahanice a desítky emailů a telefonátů. ![]()
Jo? Já jsem spokojená, párkrát jsem vracela, do týdne max 14 dnů vyřízeno, prachy na účtě. Takže za mě z eshopu typu Zalando, zoot mi sedí nejvíc. ![]()
Ahoj holky, nevíte, kdo má teď slevový kód a jaký?
nutně potřebuju, musím si objednat znovu bundu, ale o číslo menší…
@impossible píše:
Mrkni na recenze o About you na heurece. Už jsem vyškolená si tam něco kupovat. Slevy narvou každému, ale jakmile něco vracíš, i 4 měsíce uplynou a peníze nikde. Jen tahanice a desítky emailů a telefonátů.
Dobry den, take mi nevratili penize, tak jsem to uz zacala resit s policií a budu to jeste posílat na,, evropské spotřebitelské centrum „.
Take mi bylo doporuceno, abych zavolala do televize - tam, kde bezi jejich reklamy, protoze pry by meli prověřovat tu firmu, ktere vysilaji tu jejich reklamu.
Uz se dohaduji o vraceni peněz 5. mesic.
Pokud ma nekdo stejnou zkusenost, mel by to nahlasit bud policii ČR a hlavne na to evropské spotřebitelské centrum (tam to jde asi jen poslat e-mailem), aby věděli, jak About You,,funguje“
@impossible píše:
Mrkni na recenze o About you na heurece. Už jsem vyškolená si tam něco kupovat. Slevy narvou každému, ale jakmile něco vracíš, i 4 měsíce uplynou a peníze nikde. Jen tahanice a desítky emailů a telefonátů.
Dobry den, take mi nevratili penize, tak jsem to uz zacala resit s policií a budu to jeste posílat na,, evropské spotřebitelské centrum „.
Take mi bylo doporuceno, abych zavolala do televize - tam, kde bezi jejich reklamy, protoze pry by meli prověřovat tu firmu, ktere vysilaji tu jejich reklamu.
Uz se dohaduji o vraceni peněz 5. mesic.
Pokud ma nekdo stejnou zkusenost, mel by to nahlasit bud policii ČR a hlavne na to evropské spotřebitelské centrum (tam to jde asi jen poslat e-mailem), aby věděli, jak About You,,funguje“