Absces u konečníku ve 33.tt

marsi99
11.3.12 04:41

absces u konecniku

ahoj holky jsem ve 33tt tehotenstvi a vypada to ze mam absces u konecniku ktery byl bolestivi a praskl a vyteka ztoho plno hnisu,na netu jsem se docetla ze se leci chirurgicky,k lekari du v pondeli ale mam hrozny strach o malou,uz se stim nektera zvas setkala v tehotenstvi? nikdy jsem takove potize nemela az teprv ted a zrovna v tehu. je to moje prvni a pri tehlech problemech mam o ni strach

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.3.12 07:54

neměj strach. Chirurgové řeší jen lokální anestezií a rozřežou a vyčistí. Já to měla, i když na noze. Ale mladou to nějak neohrozí, jen je potřeba to dostat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
25.4.12 11:51

Ahoj holky tak ve 37tt těhotenství se mi udělal abces u konečníku který praskl a vytékal hnis jak jsem tu psala byla jsem stím u chirurga který mi napsal antibiotika po kterých se mi to kolem ohraničilo a bolest ustala a že mi do toho řízne a vyčistí až po porodu jelikož v tomhle týdnu těhotenství by to neryskoval,ted jsem ve 40tt a každým dnem můžu rodit jak mi bylo zděleno od gynekologa,problém je že se mi zas vytviřilo plno hnisu a abces začal opět bolet tak že si nemůžu ani sednout,dojít na záchod apod. a vyřízíznutí mě čeká až po porodu a antibiotika už nepřipadaj v úvahu,rodit můžu každým dnem a tak nevím jak s touhle bolestí porod zvládnu když si ani nesednu,nelehnu prostě nic,máte stím některá zkušenosti co by mě na bolest mohlo zabrat?

• Citovat
  • Upravit
marsi99
25.4.12 11:54

omlouvám se za chybu abces se mi udělal ve 33tt těhotenství poprvé

• Citovat
  • Upravit
166
11.5.15 08:02

@marsi99 ahoj prosim te jak dopadl abces v tehotenstvi? a co ted? vyresila jsi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí