Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
neměj strach. Chirurgové řeší jen lokální anestezií a rozřežou a vyčistí. Já to měla, i když na noze. Ale mladou to nějak neohrozí, jen je potřeba to dostat ven.
Ahoj holky tak ve 37tt těhotenství se mi udělal abces u konečníku který praskl a vytékal hnis jak jsem tu psala byla jsem stím u chirurga který mi napsal antibiotika po kterých se mi to kolem ohraničilo a bolest ustala a že mi do toho řízne a vyčistí až po porodu jelikož v tomhle týdnu těhotenství by to neryskoval,ted jsem ve 40tt a každým dnem můžu rodit jak mi bylo zděleno od gynekologa,problém je že se mi zas vytviřilo plno hnisu a abces začal opět bolet tak že si nemůžu ani sednout,dojít na záchod apod. a vyřízíznutí mě čeká až po porodu a antibiotika už nepřipadaj v úvahu,rodit můžu každým dnem a tak nevím jak s touhle bolestí porod zvládnu když si ani nesednu,nelehnu prostě nic,máte stím některá zkušenosti co by mě na bolest mohlo zabrat?
omlouvám se za chybu abces se mi udělal ve 33tt těhotenství poprvé
@marsi99 ahoj prosim te jak dopadl abces v tehotenstvi? a co ted? vyresila jsi to?
ahoj holky jsem ve 33tt tehotenstvi a vypada to ze mam absces u konecniku ktery byl bolestivi a praskl a vyteka ztoho plno hnisu,na netu jsem se docetla ze se leci chirurgicky,k lekari du v pondeli ale mam hrozny strach o malou,uz se stim nektera zvas setkala v tehotenstvi? nikdy jsem takove potize nemela az teprv ted a zrovna v tehu. je to moje prvni a pri tehlech problemech mam o ni strach