Absence ve škole

1
7.4.22 09:56

Absence ve škole

Zdravím, chci se zeptat. Na škole máme maximální absenci 30% a já mám 25%. Nicméně nás čekají velikonoční prázdniny, zájezd na vodu a jiné a já nevím, jestli se tím absence sama od sebe bude zvětšovat a nebo se to nebude započítávat a i po těch velikonočních prázdninách v týdnu to zůstane na 25%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
7.4.22 10:07

Prázdniny, školní akce aj. nejsou brány jako absence, jelikož v té škole být fyzicky nemáš a nemůžeš, tudíž absence zůstane stejná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.4.22 10:25

Pokud jsou to školní prázdniny a školní akce, tak těmi ti samozřejmě absence nenaskakuje. Pokud jedeš s vašima na 14 dní k moři přes Velikonoce, pak samozřejmě ano, ty dny, kdy máš být ve škole, budeš muset mít omluvené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
7.4.22 10:27

Prázdniny se nepočítají, pokud je zájezd na vodu školní akce a pojedeš tam, tak se to taky jako absence nepočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
7.4.22 12:09

Prázdniny se do toho nepočítají. Ale bacha na odpadnuté hodiny, ty se krátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.22 12:59

@Dodoslav absence je za dobu, kdy jsi měl byt ve škole a nebyl jsi.. takže pokud jedete na školu v přírodě nebo máte prázdniny, samoze se to nepočítá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.4.23 11:20

Absence

Dobrý den. Chci se zeptat jestli je možné ještě stáhnout absenci 21.05%? Budu mít sice 3 hodiny hned po sobě, ale chci se jen ujistit, jestli mi to v něčem pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
30.4.23 17:10
@Nelca529 píše:
Dobrý den. Chci se zeptat jestli je možné ještě stáhnout absenci 21.05%? Budu mít sice 3 hodiny hned po sobě, ale chci se jen ujistit, jestli mi to v něčem pomůže.

Tak logicky jde, pokud už v tom předmětu nebudeš chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9787
30.4.23 17:15

Procenta už jste v matice brali? Když chybíš 5 hodin z 15 proběhnuvších, tak je absence 33 %, když pořád chybíš těch 5 hodin, ale celkový počet hodin naroste na 20, tak absence klesne na 25 %.
Takže ano, každá hodina navíc, které se účastníš ti snižuje procento absence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
30.4.23 18:02

@lucad77 @Jahru už jsem tu na diskusích několikrát četla, že jim počítali absenci ze všech hodin, které byly i měly teprve proběhnout. Takže se absence případně jen zvyšovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
30.4.23 18:55
@vokishka píše:
@lucad77 @Jahru už jsem tu na diskusích několikrát četla, že jim počítali absenci ze všech hodin, které byly i měly teprve proběhnout. Takže se absence případně jen zvyšovala.

To teda nevím, jak by to zdůvodnili, že počítají něco, co ještě nebylo? To se mi nezdá. Jestli to nebyly spíš výmluvy dotyčných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9787
30.4.23 19:46
@vokishka píše:

To mi přijde zvláštní, protože dopředu neví, jestli nějaké hodiny třeba neodpadnou :nevim: Ale nerozporuju, že to tak někde může být. Přístup na různých školách je různý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí