Rodiče dítěte se sluchovým postižením

6.4.22 09:46

Rodiče dítěte se sluchovým postižením

Dobrý den,
jsem studentkou Univerzity Palackého v Olomouci, studuji obor speciální pedagogika raného věku. Pro mou bakalářskou práci hledám rodiče dětí se sluchovým postižením, navštěvující, nebo kteří již v minulosti navštěvovali ranou péči, a byli by ochotní mi pomoci a poskytli by mi rozhovor (ať už osobně – Olomouc, Zlín, on-line nebo pokud by to jinak nešlo, tak zodpovězením otázek jiným způsobem např. prostřednictvím e-mailu).
Rozhovor bude zaměřen pouze na informovanost rodičů ze strany služby rané péče (např. jaké informace Vám byly poskytnuty, zda byly dostatečné apod.)
Už si nevím rady, jak získat kontakt, tak to zkouším i zde, budu Vám opravdu moc vděčná, pokud se mi ozvete. :srdce:

Kontaktovat mě můžete zde do soukromých zpráv *

Edit admin: osobní údaje jsem z příspěvku smazala, do diskuzí nepatří, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2391
6.4.22 09:55

Jen poznámka - nová témata jsou vidět na titulní stránce a v kategorii „nové diskuze“, kde si jich uživatelé určitě všimnou. Není potřeba zakládat čtyři stejné diskuze. Dokonce je to proti pravidlům webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.22 09:58

@annali Dobrý den, myslela jsem si, že jsem předchozí témata smazala – úmyslné to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
6.4.22 10:47
@zuzkamiklova píše:
@annali Dobrý den, myslela jsem si, že jsem předchozí témata smazala – úmyslné to není

Tak pozadej admina o smazani predchozich diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.22 10:49

@Janča6 Už se stalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat