Absolventský koncert

44
5.4.22 14:28

Absolventský koncert

Dobry den! Mám jít na absolventský koncert. Hraju na klavír a dnes se mám fotit, protože vždy vystavují fotky žáků co absolvují. No 1. Nenávidím svůj vzhled a 2. Nemám žádné oblečení, chodím v te stejné mikine tak 14 dní. Co myslíte že bych měla říct učitelce abych se nějak vymluvila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1724
5.4.22 15:33

Ne, fakt se nefoť. A víš, proč se nemáš fotit? Protože o tom koncertu víš už dlouho, a neseženeš si na to vhodné oblečení. Asi proto, aby sis to potuplovala, že se nebudeš muset fotit, ne? Kdyby sis koupila slušivé šaty, nalicila ses, hned bys viděla, že ten vzhled je lepší… To jako jinak myslíš ten dotaz vážně, jo? Jsi troll nebo co? pokud troll nejsi, tak si sežeň psychologa, jsou dostupní hodně i online, a zapracuj na svém sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
5.4.22 15:36

Jo a neschovavej se za ty svoje mikiny. Tím fakt moc krásy nepobereš, když budeš nosit jednu mikinu 14 dní. Co takhle pomoc nějaké dobré kamarádky, která by ti poradila s oblečením, příp. hezkým líčením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
5.4.22 15:42

Nech se vyfotit v tom, v čem budeš vystupovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24723
5.4.22 16:50
@Anonymnmmm píše:
Dobry den! Mám jít na absolventský koncert. Hraju na klavír a dnes se mám fotit, protože vždy vystavují fotky žáků co absolvují. No 1. Nenávidím svůj vzhled a 2. Nemám žádné oblečení, chodím v te stejné mikine tak 14 dní. Co myslíte že bych měla říct učitelce abych se nějak vymluvila?

To budeš hrát v té mikině, jo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.4.22 17:00

@Giovanna1 vážně toto myslíš vážně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.4.22 17:08

@Giovanna1 Jak můžete vědět jak dlouho o něm vím? Jak můžete vědět jestli mám dost peněz na to koupit si oblečení? Jak můžete něco takového napsat?? Psychologa k tomu ze se na něco ptám a ještě k tomu slušně?? Co když na to nemam postavu?? Co když se v šatech citim blbě?? Proč mi odpovidate na něco úplně jiného než se ptám?? Co je s vámi? Uvažovala bych nad psychiatrem paní!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.4.22 17:09

@lucad77 ten koncert je az za měsic to foceni je teď do te doby si něco najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
5.4.22 17:20
@Anonymnmmm píše:
@Giovanna1 Jak můžete vědět jak dlouho o něm vím? Jak můžete vědět jestli mám dost peněz na to koupit si oblečení? Jak můžete něco takového napsat?? Psychologa k tomu ze se na něco ptám a ještě k tomu slušně?? Co když na to nemam postavu?? Co když se v šatech citim blbě?? Proč mi odpovidate na něco úplně jiného než se ptám?? Co je s vámi? Uvažovala bych nad psychiatrem paní!!

Omlouvám se, nechtěla jsem být hnusná. I když to tak vyznělo. Pochopila jsem to tak, že to focení bude po tom absolventském koncertě. A že sis schválně na sebe nic nepořídila, a proto obojí budeš absolvovat v mikine. Nepsala jsem nic o tom, že nemáš peníze na oblečení. Pokud máš koncert až za měsíc, tak to je pak jiná. A nemyslela jsem to tak, že musíš vystupovat jen v šatech. To byl příklad. Hele, já taky šaty nesnášela jednu dobu, radši jsem nosila kalhoty a halenku na takové akce. Takže ti rozumím, ne že ne.
Ale jinak jsem to myslela dobře. To, ze nemáš postavu na šaty, neznamená, že musíš nosit furt jen mikiny. Jo a taky jsem se nerada fotila, nikdy jsem nebyla krasavice… Ale přežít se to vždycky nějak dalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24723
5.4.22 17:38
@Anonymnmmm píše:
@lucad77 ten koncert je az za měsic to foceni je teď do te doby si něco najdu

Nevěřím, že je to první koncert, který jsi kdy musela odehrát. Sama hraji od dětství na nástroj a koncerty byly každý rok minimálně dvakrát. Takže alespoň jedny společenské šaty či sukně + halenka doma prostě pro tyto příležitosti vždy byly. A to jsem taky nebyla žádná módesróbes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.4.22 19:53

@lucad77 tak byl covid dva roky žádné koncerty nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24723
6.4.22 20:46
@Anonymnmmm píše:
@lucad77 tak byl covid dva roky žádné koncerty nebyly.

Jasně, covid může za všechno. :palec: Tak si prostě něco slušného kup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí