Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hihi musím zaklepat ale od té doby, co jsem se vrátila z porodnice tak mažel 2× týdně luxuje a vytírá celý barák. Po císaři jsem měla nařízeno moc se nenamáhat, tak se manžel začal činit a zatím ho to i baví ![]()
Ale nedokážu si představit utírat ten prach z našich plovoucích podlah nasucho těmito papučemi, myslím, že by se to akorát rozvířilo. Je to šílený, kolik nepořádku je z bavlněných plínek (i když je používám jenom pod hlavu a na utírání pusy a tak) a z oblečků, i když je při žehlení pořádně vyklepávám.
Prachu zmar!
Ahoj
To jsou super papučky
. Jsem se pěkně nasmála, bych chtěla vidět, jak takhle manžel s nima šmejdí po bytě.
Super!! Nemají i dětskou velikost??? Manžel toho času doma nestráví tolik ![]()
Theo
Ach jo. Ten muj je doma cely den. No ale papucky me nevytrhnou. Programuje od rana do vecera a vytrel by leda tak cestou k obedu a na WC.
Jo a pod zidli ma uz tak osoupane parkety, jak porad poposedava dal a bliz:-)
Ach jo,tak papučky jsou už bohužel vyprodány,tak jsem se nemohla pobavit… ![]()
Ahoj L.
Mě zase příjde, že by papučku využil spíš malej Pepíček, přidělat ji na bříško a bylo by. Takhle leští kachličky jen dupajdama ![]()
Věrka
Omlouvám se tímto všem, kdo dnes nemají smysl pro humor, ale tohle mě od rána rozesmívá: http://www.bonprix.cz/katalog.php?… No, nekupte to. Představa, že můj muž chce pod stromeček nové papučky, nabývá reálných rozměrů