Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Sranda je bna to hřišti že jsme tam většinou za vzor.Jednou ten odstaršující kdy se Honzík valí vzteky a řve jak tur a všichni si říkají co to je za nevychované dítě a strašnou matku.A podruhé zase za ty co jiné maminky říkjaí podívej jak jsou ti chlapečci zlatí a zavistivě koukají že se jako mám. ![]()
kralicinka1 píše:
Sranda je bna to hřišti že jsme tam většinou za vzor.Jednou ten odstaršující kdy se Honzík valí vzteky a řve jak tur a všichni si říkají co to je za nevychované dítě a strašnou matku.A podruhé zase za ty co jiné maminky říkjaí podívej jak jsou ti chlapečci zlatí a zavistivě koukají že se jako mám.
to je tak vždy
já mám kluka někdy tak milionovýho, že se až divím, jak procházka proběhla v klidu a někdy je to prostě děsný
já jsem hlavně hrozně limitovaná dvojčecím kočárkem a nemůžu jen tak malý kluky někde nechat a odběhnout za řvoucím starším synem, tak je někdy i obyčejná procházka odpoledne na hřiště pro mě o nervy ![]()
kliiid, taky si vzdycky myslim, ze jsem jedina na hristi, komu se vzteka dite,ale ver , ze samy urcite nejsme
on se jen malokdo k tomu taky prizna vis? ja si ostatnich nevsimam, jsou mi u zadku, delej to same. pokud ti vylozene nebude skakat do silnice,tak ho nech vyrvat. preji pevne nervy