Vztekání dítěte a studená sprcha?

1475
15.4.11 19:43

studená sprcha???

Praktikovali jste někdy na prckovi,když se vzteknul studenou sprchu,mě to říkala známá,ale přijde mi to hrozný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
15.4.11 19:45

Přijde mi účinější si vztekajícího dítěte nevšímat a odejít z místnosti.
A jestli už něco takového, tak až u většího dítěte a ve chvíli, kdy se vzteká tak, že by si i ublížilo a je nutný ho ze vzteku vyrvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
15.4.11 19:45
andrys23 píše:
Praktikovali jste někdy na prckovi,když se vzteknul studenou sprchu,mě to říkala známá,ale přijde mi to hrozný :nevim:

teta to dělala bratrankovy,ten se totiž vztekal tak že ani nedejchal tak ji to poradily a vždy se sklidnil.

• Citovat
  • Upravit
14335
15.4.11 19:46

ne.. a to máme poměrně tyto stavy často - určitě tak 10 krát je měl, kdy jako kojenec se mi zalknul, řev, nejednou nic oči vykulené, červený a nemohl se nadechnout…
Zkoušela jsem rady, fouknutí, štípnutí, tlesknutí, náhle křiknout, zatím všechno pomohlo a to bývá až fialový.. ALe jedině co bych udělala, tak chladnou vodu bu šplíchnout do obličeje, myslím, že jako šok by to stačilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
15.4.11 19:46

Tak na roční dítě to drsné je (podle mě) já ji jednou strčila pod sprchu i s oblečením, hrozně mě vytočila :oops: byly jí asi dva a něco. Pomohlo to, od té doby stačí otázka - chceš sprchu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
15.4.11 19:47

Neteř taky putovala do sprchy, ale ta se vzteky drápala do krve do obličeje. Kamarádka říkala, že jí dr poradil studenou vodu do rozprašovače a stříknou za krk. Prý to taky fungovala dokonale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
15.4.11 19:48

sprcha je dost drsná, já bych to nedělala, prý stačí omýt obličej studenou vodou

• Citovat
  • Upravit
14335
15.4.11 19:48

možná ej dobře rozeznat, vztekání a potom zalnutí od vzteku, to by asi moc nebylo dobré odejít z pokoje :think: :nevim: záleží co zakladatelka myslela, jinak občejně vztekající dítě bych teda vůbec nesprchovala chladnou vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.11 19:52

Ne. Za žádných okolností. Zkrátka nikdy. To ať si klidně uřve hlavu a mě prasknou ušní bubínky.
Nedělej jiným, co nechceš, aby jiní dělali tobě 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
15.4.11 19:53

U svého dítěte odhadnu, že můžu odejít, když se vzteká, ale stejně nenápadně nakukuju, aby si neublížil, ale on se nikdy tak moc nevzteká, že by to bylo nějak výrazně potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.4.11 19:54

mamka mi vyprávěla, že když byl brácha malej (před 40 lety) tak měl záchvaty vzteku že sebou mlátil o zem až celej zmodral a přestával dejchat 8-o a doktorka ji tenkrát taky poradila pod studenou sprchu a světe div se pomohlo to :palec: . Ovšem lze to praktikovat jen doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.4.11 20:03

Ano 2× jsem to vypraktikovala na Barci asi pred mesicem.Jednou doma a jednou u kamosky od te doby je klid a jsme bez vztekani kdy mi mlati hlavou o zem a takhle to delala pul hodiny ruda byla az hruza.A jsme skoro bez vztekani.Takove to v mire se obcas objevi.Dokazala se vzteka i skoro hodinu.Prestalo me to bavit.Od te doby klid.Splichani obliceje nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.4.11 20:06

Ahoj, vyzkoušela jsem ze zoufalství jednou, u tehdy tříleté dcery. Výsledek žádný. Bylo to v období těžkých záchvatů vzteku. Pomohla až úplná ignorace těchto jejích stavů, (nechat ji to ze sebe dostat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.4.11 20:09

Tak to bych nikdy neudělala, to myslím není nejšastnější řešení, to není vůbec žádné řešení

• Citovat
  • Upravit
3576
15.4.11 20:16

No priznam se, ze ja taky jednou vyzkousela.. Kluk rval jeste vic, takze tudy cesta nevedla. Zavrela jsem ho parkrat vedle do mistnosti, pak ho to preslo. Nastesti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí