Vztekání dítěte a studená sprcha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
26.7.16 13:41
@Krrysa píše:
@terinka4444 jenže ono je strašný rozdíl mít vztekací období a mít dítě vzteklé povahou.. tady opravdu platí že kdo nezažil nepochopí…

i tak je sprchování dítěte studenou sprchou týrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
26.7.16 13:48

@terinka4444
teď to odlehčím, manžel když se s klukama sprchuje, tak je ke konci vezme studenou a oni tam radostí vřískají a děsně se jim to líbí, takže není studená sprcha jako studená sprcha :lol:…mně by šáblo, já ledovou sprchu, ani studenou, nesnáším, max. při největším vedru vlažnou až teplou, normálně se myju vařící…stalo se to jednou, myslím, že to zakladatelka už víckrát neudělá, takže žádný týrání, těžko ho tam držela víc jak půl minuty, moc silná slova…přes čáru to je, ale týrání ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.7.16 13:49

@terinka4444 jo jasně, jak jsem psala výše, že i když to sama mám doma a vím, jak mi dokážou téct nervy a jak je to náročný, tak i tak to odsuzuju ale hlavně, zadělává se tím na budoucí psychický problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.7.16 13:50

@Adinka_2012 co vlastně zkla. psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.7.16 13:53
@Nimie píše:
@terinka4444 v tomhle ohledu považuju osobně za tyrana i člověka, který plácne dítě přes ruku a ještě to pak ideálně obhajuje tím, že je to lepší než na zadek. Každý tu hranici máme dost jinde ;)

Ano, bezdětní jsou vždy velcí moralisti v tomto ohledu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
26.7.16 13:58

@Krrysa že její dítě se šíleně vztekalo a ona ho osprchovala ledovou, zřejmě pouze studenou, kde by se v létě vzala ledová voda, že jí prostě už ruply nervy. Rozvedla to více, ale toto je základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.7.16 14:01

@Adinka_2012 a pomohlo jí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16210
26.7.16 14:11

Taky mi jednou ruply nervy, dvouletý se vztekal, že si nepůjde umýt ruce. Na procházce byly scény, pak se pohrabal v bordelu, takže umytí rukou po návratu bylo něco, z čeho neslevuju. Vztek, lehnul si, ruce dal pod sebe… Tak jsem mu oznámila, že má poslední šanci a když se nezvedne, půjde pod sprchu celý a oblečený. Neposlechl, tak šel, vodu jsem pustila vlažnou, ne ledovou, ale to mokré oblečení mu vadilo dost. Od té doby upozorní i sám, že jsme ještě neumyli ruce, takže za týrání to nepovažuju ani omylem, to mi přijdou horší kecy typu „maminka tě nemá ráda, když zlobíš; budu moc smutná, když nepřestaneš brečet“ a další psychické vydírání, než jedna rychlá akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31821
26.7.16 14:12
@Walburga píše:
Ano, bezdětní jsou vždy velcí moralisti v tomto ohledu :roll:

S tvým selháním nemám nic společného ani já ani nikdo jiný tady. Že nemám vlastní ještě až tak moc neznamená. Ano, účinným trestem by mohlo být i seřezání rákoskou přes holá záda a skutečně se chceš považovat za osobu, která by bez vlastního dítěte neuměla sama přijít na to, že je to špatně? 8o sorry, to je pak ale tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.7.16 14:16
@Nimie píše:
S tvým selháním nemám nic společného ani já ani nikdo jiný tady. Že nemám vlastní ještě až tak moc neznamená. Ano, účinným trestem by mohlo být i seřezání rákoskou přes holá záda a skutečně se chceš považovat za osobu, která by bez vlastního dítěte neuměla sama přijít na to, že je to špatně? 8o sorry, to je pak ale tvůj problém.

A gratulace k jasnovidectví :potlesk: :potlesk: :potlesk: Neselhala jsem, protože jsem si selhání nepřipustila, tak mi neříkej co se nestalo, díky :) Asi jsem se tě hodně dotkla poznámkou o tom, že nemáš děcka a moralizuješ, což je očividně pravda. Potrefená husa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31821
26.7.16 14:17
@Krrysa píše:
@terinka4444 jenže ono je strašný rozdíl mít vztekací období a mít dítě vzteklé povahou.. tady opravdu platí že kdo nezažil nepochopí…

Jde spíš o to, jestli to považuješ za jediné adekvátní řešení a považuješ to za správné nebo jo, ujedeš, ale bereš to jako své selhání, které by se nemělo opakovat a budeš hledat i jiné alternativy. Protože jinak můžeme tímhle obhájit naprosto jakýkoliv čin. Rodič je ten dospělý a ten rozumný a měl by zajistit dítěti ochranu. Taky nejsem extrémista, vím, že děti mohou být naprosto šílené a občas nějaký trest může být fajn, klidně i mírná šoková terapie u staršího dítěte, ale je určitá hranice, za kterou by to nemělo zajít, tím spíš u malého dítěte, které se vlastně moc nemá jak bránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31821
26.7.16 14:21
@Walburga píše:
A gratulace k jasnovidectví :potlesk: :potlesk: :potlesk: Neselhala jsem, protože jsem si selhání nepřipustila, tak mi neříkej co se nestalo, díky :) Asi jsem se tě hodně dotkla poznámkou o tom, že nemáš děcka a moralizuješ, což je očividně pravda. Potrefená husa…

Pokud jsi neselhala, pak nevím proč na mě vůbec takhle reaguješ. A nepřipustila neznamená, že nestalo.

Dotkla jsi se mě ne tím, že nemám děti, ale tím, že mě ponižuješ na totálního imbecila, ze kterého inteligentní myslící bytost udělá jen a pouze vlastní dítě. Taky ti nenadávám, tak se kroť ;)

P. S.: Psát o potrefené huse když nadáváš konkrétně mě je dost ubohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.7.16 14:23
@Nimie píše:
Pokud jsi neselhala, pak nevím proč na mě vůbec takhle reaguješ. A nepřipustila neznamená, že nestalo.

Dotkla jsi se mě ne tím, že nemám děti, ale tím, že mě ponižuješ na totálního imbecila, ze kterého inteligentní myslící bytost udělá jen a pouze vlastní dítě. Taky ti nenadávám, tak se kroť ;)

P. S.: Psát o potrefené huse když nadáváš konkrétně mě je dost ubohé.

Je fakt, že zrovna před cizí bezdětnou ženskou na netu se obhajovat nemusím tak sorry a hezkej den :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31821
26.7.16 14:26
@Walburga píše:
Je fakt, že zrovna před cizí bezdětnou ženskou na netu se obhajovat nemusím tak sorry a hezkej den :kytka: :mrgreen:

Nepřekvapilas ;) kult dítěte já neuznávám, takže páčko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.7.16 14:26
@Nimie píše:
tak se kroť ;)

Jo a neříkej mi co mám dělat :* Nebo takhle vždycky reaguješ na to, když ti něco není po chuti? Nařizuješ a přikazuješ? :potlesk: Lituji tvých dětí, jestli někdy nějaké budeš mít :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí