Vztekání dítěte a studená sprcha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
26.7.16 14:27
@Nimie píše:
Nepřekvapilas ;) kult dítěte já neuznávám, takže páčko :mavam:

Však taky nemáš co by jsi uznávala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.7.16 14:31
@Walburga píše:
Jo a neříkej mi co mám dělat :* Nebo takhle vždycky reaguješ na to, když ti něco není po chuti? Nařizuješ a přikazuješ? :potlesk: Lituji tvých dětí, jestli někdy nějaké budeš mít :mavam:

Tak pokud ti připadá normální se takhle vyjadřovat o cizím člověku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.7.16 14:33
@Walburga píše:
Však taky nemáš co by jsi uznávala :mavam:

Jasně ;) hlavně, že moralizuješ o jasnovidectví. Chtěla jsi jít pryč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.7.16 14:34

@Walburga doufám, že stejně tak se aspoň vyjadřuješ i o všech maminách dětí pod 18 let a maminách hodných dětí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.7.16 14:35
@Nimie píše:
@Walburga doufám, že stejně tak se aspoň vyjadřuješ i o všech maminách dětí pod 18 let a maminách hodných dětí ;)

Tonoucí se stébla chytá? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.7.16 14:36

@Walburga a mimochodem, zase to děláš ;) ale evidentně je ti to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.7.16 14:37
@Nimie píše:
Jasně ;) hlavně, že moralizuješ o jasnovidectví. Chtěla jsi jít pryč ne?

Nemusím ne? Je tu na to nějaké pravidlo? Zákon? Takže smolík :lol: Ale kvůli ostatním to tu nebudu už plevelit :jazyk: Což ty asi nedokážeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.7.16 14:37
@Walburga píše:
Tonoucí se stébla chytá? :*

To dost dobře nedává smysl ;) akorát pokud ke všemu přistupuješ takhle, tak jsi dost pokrytec a to se pak není o čem bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
26.7.16 14:38
@Nimie píše:
@Walburga a mimochodem, zase to děláš ;) ale evidentně je ti to jedno.

Očividně potřebuješ mít poslední slovo, co? No tak už ti to tady nechám… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.7.16 14:38
@Walburga píše:
Nemusím ne? Je tu na to nějaké pravidlo? Zákon? Takže smolík :lol: Ale kvůli ostatním to tu nebudu už plevelit :jazyk: Což ty asi nedokážeš…

Dík za potvrzení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.7.16 14:40
@Walburga píše:
Jo a neříkej mi co mám dělat :* Nebo takhle vždycky reaguješ na to, když ti něco není po chuti? Nařizuješ a přikazuješ? :potlesk: Lituji tvých dětí, jestli někdy nějaké budeš mít :mavam:

Proč na ní tak útočíš? a ještě jako takovýma řečma, že lituješ její budoucí děti? 8o 8o No ty bláho. A budeš se divit, ale já za bezdětna zvládala svoji kmotřenku, která byla a je extrémně vzteklé dítě už od mimina, monohem lépe, než její mamka, a to jsme na ní nikdy nepoužívala jejich metody krocení podobné těm studená sprcha. A že jsme s ní trávila minimálně třetinu času, co její mamka. Takže o bezdětní mohou mít svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.7.16 14:40
@Walburga píše:
Očividně potřebuješ mít poslední slovo, co? No tak už ti to tady nechám… :*

Vycházíš z toho, že jsem dostatečně slušná na to, abych odpověděla? Jo, holt jsem asi byla vychována dost přísně, když mi nepřipadá v pořádku lidi jen tak ignorovat a nebo je mlátit přes prsty a opravdu ani k jednomu z toho nepotřebuju porodit dítě, abych naaajednou prozřela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.7.16 14:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
26.7.16 15:00

@Krrysa
tak to už nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
26.7.16 22:37

Jen mte vychove. Ja sveho brachu (ted je mu 7) doted lepe zvladam jak nase mama, ale se svym ditkem mam problem. Nereaguje na nikoho. Dnes mi treba utikal celou Zoo a chytaki mi ho po ceste cizi lidi. Uz vychovu vzdavam. Nic nezabira, u cesty nasilim posadim do kocarku pokud neda ruku. Ale me dite me teda uci kazdy den trpelivosti :-D kazdy v koli se divi ze kdyz jsem na vse sama a bez hlidani tak na tk sve zive stribro stacim. Ano nekdy mam chut prasknout dverma a odejit, ale sprchu uz jsem vyskrtla ze seznamu. Kdyz uz neco prezene zabere opravdu jen okriknuti nacez pracuje jak svycarske hodinky, ale da se praktikovat jen doma. Jednou i dostal pres plenu na zadek bo mi utekl od mamky z prace na cestu. To uz bylo na me silne kafe. Pak priskocil samkzrejme kolemjdouci chlalik ze deti se nebiji. Myslela jsem ze jemu flaknu taky. Maly je rych! y jak svina a ikdyz sportuju nestacim mu. Tak mazda si vychovepavejme dle sveho a neodsuzujme. Moje dite je zivel a ma to po me i chlapovi a v puberte se mam nejspis na co tesit. A odsuzovat ze se nekdo zepta jestli ma nejaky ucinek ledova sprcha (respektive vlazna nikdo neni vrah aby dite strcil pod ledovou vodu) neni hezke. Kazda mame jine dite a obcas bych tem hodnym detem kdy maminky rikaji jak jsem zla na sve dite kdyz jej okriknu bo nejsem robot a nervy mam jen jedny nejradeji vrazila syna na jeden den. By vide! y co to je takto zit a snazit se prezit bez pomoci a odpocinku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí