Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj vsem, zajimalo by me, jestli nektera z Vas ma take takoveho prdolku, ktery uz ve 3 predstira kasel a rymu, jen aby nemusel/a/ do skolky? Mala byla marod a zase trochu odvykla od skolky, pevne doufam, ze je to otazka par dnu, ale stejne… rika mi, ze se chce vratit do miminka
a ze je tam moc deti - zda se mi, ze ji nesedne tolik deti. Mate nekdo podobne zkusenosti?
Moc diky! ![]()
![]()
Ahoj,
moje holčička:) předstírá že ji bolí bříško a jednou se ji to i povedlo:)). Naštěstí má rozumnou paní učitelku a další pokusy ji neprošly:). Narozena 3/12
Můj to zkoušel ještě v pěti letech. A mladší to zkusil nedávno. Kašlu nepujdu do školky, kucky kucky. Bambula.
@MácaBrouzdalka U nás je to hodně podobné, taky si myslím, že synovi nesedí velký kolektiv. Byl teď 3 týdny doma, kvůli nemoci. Od pátku mám bolení, to jsem mu oznámila, že jde dnes do školky. Vzal to, ale doma bylo slzavé údolí… Nakonec do školky jsem ho nesla, ale nebrečel tam, ufufufuf
Ale podělím se, před těmi 3 týdny, jsem prožila něco otřesného. Taky jsem pak byla sama nemocná s malým, nervy nevydržely, odrazilo se to na zdraví. Musela jsem syna vést ještě se sestřičkou (10m) a on jako by tušil, jak jsem bezmocná, řval před školkou, že ho bolí bříško, že chce k doktorovi, pak že chce tatínka a nakonec mi začal utíkat. A já s těžkým mimi na ruce… Nakonec mi ji musela pohlídat jedna paní, kterou znám od vidění
, jinak už jsem fakt nemohla. Jo a ze školky mi utíkal ve slipech, s hrozným řevem… Pak mi ale zamává a jde si hrát. Pro mě to jsou nervy, co se zase bude dít, naštěstí povětšinou pohlídá malou manžel, ale až půjde s námi nevím co syn vyvede, ale už budu mít nosítko, tak si na mě jen tak nepřijde. Tak školkování zdar a odloučení ať zvládají všichni školkou povinní v pohodě. Aspoň jsem se z toho vypsala
![]()