Ach ty pysky ????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4380
20.12.20 19:57

Pust si nekdy pres tyden Ocko v 22h a mrkni na Naked attraction a uvidis jake divne pipiny existují :D a chlapum se libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
20.12.20 19:59
@Prof. Farnsworth píše:
Vždyť to je pěkný. Takže většina to ocení. Nebo ty řešíš, jak má vypadat partnerův penis (tedy kromě extrémů u délky a šířky)?

Tobě se líbí když trčí ven to maso? nekecej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Buď v klidu, taky jsem ohledně toho dost stresovala. Příteli se to líbí. Pokud tvůj budoucí kluk nebude vůl, tak mu to bude jedno :hug:

• Citovat
  • Upravit
15230
@GabinkaCh píše:
Mě ne :lol: :pankac:

Mě taky ne, ale většině ano. No a co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.20 20:17

Taky to tak mám.. a nelíbí se mi to. A ještě k tomu jen na jedné straně :roll: Koukala jsem i kolik stojí ta plastika.. Ale bála jsem se, tak na to nakonec nepůjdu. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.20 20:34

Normalni chlap to vubec resit nebude… Ja je venku mam, asymetrii taky… V puberte mi to vadilo, pak jsem se na to vybodla a nikdy to chlapovi nevadilo… Delame si z toho srandu… :P

• Citovat
  • Upravit
9296
20.12.20 20:37

Prosím tě, vždyť je to jen blbá frnda :nevim: chápu, že si někdo nechá upravit nos, prsa apod
Ale tohle bych opravdu řešila jen v případě, že by ti to vadilo v běžném životě. Na estetiku se vyprdni. Chlapům je to úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.12.20 20:37

8o Přátelé doba je zvrácená. Řešit pí. čoviny na to by vás užilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.20 20:39

@Kaileee Taky koukáme na Óčko, tam se člověk nestačí divit :D

• Citovat
  • Upravit
1033
20.12.20 20:42
@karkarka píše:
Koukám, že máš trochu zkreslené představy jak vypada ženské přirození ty kšando :) a jinak, mě taky ven nekoukají, ale tak to fakt má menšina.Příspěvek upraven 20.12.20 v 19:58

Zkreslené představy nemám, ba naopak, já už viděla na našem oddėlení tolik přirození, mužské ženské, že už mi to ani nepřijde.
Jeden poznatek ale mám, horší než přerostlé pysky je vytahaný pytlík a v něm kde nic tu nic :roll:.To jen pro pobavení, že nejenom my ženy, ale i chlapi mají svoje nedostatky.
Na operaci bych určitě nešla, prostě jsme každá jiná/jiný a každému se líbí něco jiného. :palec:
Mám se ráda taková jaká jsem i s nedostatky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
20.12.20 20:46
@Královna Kosmíru píše:
8o Přátelé doba je zvrácená. Řešit pí. čoviny na to by vás užilo.

Lepší než furt řešit Covid, nebo dvė čárky na testu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
20.12.20 20:46

Mně zas přijde divný, když ty pysky nejsou vidět vůbec..takový jak pro pedofily. A na Óčku jsem teda taky koukala, že má někdo obří, vystouplý poštěvák. To je docela ošklivé. Ale někdo to má určitě zase rád.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.20 20:49

Taky mám malé stydké pysky velké, ale nikdy mě nenapadlo to řešit :think: Partnerů jsem měla několik a žádný si nestěžoval :lol: I jsem se mladá vdala, takže to asi až taková hrůza není :mrgreen: A k tomu mám malá prsa, velký zadek a křivé nohy :lol: Každý jsme nějaký :pankac: Měla by ses naučit mít sebe ráda a né se zbytečně trápit něčím, co nemůžeš změnit :hug: Navíc ještě kvůli chlapům. Tomu, který tě bude doopravdy milovat se líbit budeš, neboj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
56505
20.12.20 20:51

Kašli na pysky, ani muži nemají dokonalé penisy. Bohužel jsme masírováni TV, magazíny, FB, IG a další. A nedokonalost se neodpouští. Naše děti v tom musí vyrůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.20 20:54

Mám velký jen jeden a nikdy jsem to neřešila. Dokonce jsem to dlouhou dobu ani nevěděla, řekl mi to až můj muž… Nevím, čemu by to mělo vadit, nejezdím s ní na výstavy… Je to problém jen ve tvojí hlavě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa