Ach ty pysky ????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.12.20 07:42

Pokud to není nějaký extrém, tak se to většině chlapů líbí.

• Citovat
  • Upravit
Psylocke
21.12.20 08:13
@Mediula píše:
@Psylocke
Islám ženskou obřízku nepřipouští

A to jste četla, kde? Já teda četla akorát články, kde muslimové ženskou obřízku obhajují.

• Citovat
  • Upravit
6794
21.12.20 09:39

Ja mam krasnou pipinu. Male pysky schovane, furt je ruzova jak maji osmnactky.
Za to mam hnusne prsni dvorce. Hrozne velke. Vykasli se na to. Tvuj chlap ji bude milovat, kdyz mu ji budes casto predkladat, ne kdyz bude dokonale symetricka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
21.12.20 19:53
@VitaminC píše:
Ja mam krasnou pipinu. Male pysky schovane, furt je ruzova jak maji osmnactky.
Za to mam hnusne prsni dvorce. Hrozne velke. Vykasli se na to. Tvuj chlap ji bude milovat, kdyz mu ji budes casto predkladat, ne kdyz bude dokonale symetricka.

Předkládat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.12.20 20:37

@VitaminC Jako mají osmnáctky? proč zrovna tenhle věk? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
21.12.20 20:52

@Annabela11 protože ona neviděla dost osmnáctek. Pak by věděla, jak to je doopravdy.

Mě osobně se ta vcuclé pipiny moc nelíbí, často takovou mají silnější holky. Obzvláště když jsou vyholené dohladka, tak to vypadá jako kuře. Lepší je klasická, ze které koukají malé stydké pysky. Těch je naštěstí většina, takže dobrý. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
21.12.20 20:58
@GabinkaCh píše:
Tobě se líbí když trčí ven to maso? nekecej

Divila by ses kolika chlapům se to líbí, někdo to nazývá bohatá.. Mně se víc líbí ty cudné, ale chlapům často ne.

• Citovat
  • Upravit
15227
21.12.20 21:01
@https píše:
@Annabela11 protože ona neviděla dost osmnáctek. Pak by věděla, jak to je doopravdy.Mě osobně se ta vcuclé pipiny moc nelíbí, často takovou mají silnější holky. Obzvláště když jsou vyholené dohladka, tak to vypadá jako kuře. Lepší je klasická, ze které koukají malé stydké pysky. Těch je naštěstí většina, takže dobrý. :*

Souhlas, čím víc sádla, tím větší velké pysky které skryji ty malé, které by jinak koukaly normalne ven. Ne teda u všech, ale ta analogie tu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.2.24 10:33

To děláte chybu, že si to stigmatizujete, nebo řešíte plastikama i pokud vám to doslova nevadí při běžném životě, protože je to na ženě vůbec to fyzicky nejhezčí co může být. Co z toho, když je tam jenom puklinka a jinak nic vidět, to se mi naopak nelíbí vůbec, ale ani to si samozřejmě nikdo nevybírá, je to prostě o jedinečnosti člověka. Takže za mě, krásně velké pysky na „ku*dičce“ jsou prostě nádherné ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí